Heel fijn!

Fijne garage, fijn personeel en geen lange wachttijden. Je word altijd goed te woord gestaan en goed geholpen.

Goed geregeld.

Een afspraak gemaakt, kopje koffie gedronken, en weer weg. Snel en fijn.

Dit bedrijf is een aanrader qua dienstbetoon en duidelijkheid aan de klant

Nieuwe aankoop auto is vlekkeloos en met de gewenste klantgerichtheid verlopen.

snelle en deskundige hulp;

Vriendelijke ontvangst , die mij correct hielpen om een vervelende motorstoring snel en goed op te lossen

Goed geholpen

Ik was hier voor de eerste keer en een zeer prettige afhandeling alles duidelijk vriendelijke medewerkers

ik ben zeer te vrede met de snelle goede en service

vervanging van de defecte accu

Klantvriendelijk

Deskundig, en service gericht

Goede service, fijn onderhoudspakket

alles loopt gesmeerd, afspraken e.d.

Alles weer prima

Met mijn auto voor een beurt geweest alles weer prima en conform afspraak verlopen. Ga zo door.

uitstekend.

Prima ,zoals ik dat van Fam. Hensgens gewend ben.

Uiterst tevreden

Het personeel aan de balie is altijd vriendelijk, heeft n luisterend oor en heeft ook kennis van autoproblemen. Ik kan op doordeweekse dagen altijd terecht en ze zijn behulpzaam. Ook de persoon die de reparaties en de keuringen uitvoert en/of stuurt Chapeau!

Vriendelijk en deskundig personeel

Goede snelle service

Kapotte kop lamp,direkt hersteld

Prima behandeld en goed geholpen.

Prettig en correct behandeld door receptie en geen klachten over het gedane onderhoud.

Afweersysteem tegen marters laten inbouwen.

Was bij Hensgens om een afweersysteem tegen marters te laten inbouwen. Als je binnenkomt word je ontvangen as een bekende klant en niet als "nummer 458" met een driehoekje op je dak zoals bij menige andere garage. Na een leuk gesprek met Amber (verkoper) onder het genot van een cappuccino gewacht op de inbouw. Hoop dus in de toekomst geen last meer te hebben van marters.

Kan wat klant vriendelijker

Alleen vindt ik het schandalig als je er een splinternieuwe auto koopt. Waar je toch veel geld achterlaat. Er nog niet eens een bosje bloemen of een kleine attentie vanaf kan. Ze geven je het gevoel of een pakje boter hebt gekocht in de supermarkt. En vind het vervelend als je belt dat je een soort col centrale beld. Erg onpersoonlijk allemaal.

Top garage en service

Zeer tevreden over deze garage. Het personeel is zeer vriendelijk, geeft goede uitleg en denkt met me mee. Mijn vertrouwen is gewonnen. Haal en brengservice, een gezellige ruimte waar je eventueel kunt wachten tijdens de reparatie en een mooie showroom met sfeer maken het geheel compleet. Voor mij geen andere garage meer !

Geen ervaring mee

Mijn eerder geschreven recensie over niet helpen bij het nakijken cruisecontrol betrof niet dit bedrijf. Excuses!!!

Prima geregeld

Afspraak maen was eenvoudig. Extra werkzaamheden laten uitvoeren ging ook goed. De faktuur was duidelijk.

tevreden

jammer dat je niet meer om 8 uur je auto kunt achterlaten. Voor de werkende is 8.30 vrij laat.

Auto jaarlijkste beurt alles goed geregeld

Afspaken goed na gekomen

Heel goed

Vriendelijk ontvangen Reparatie helemaal naar wens uitgevoerd.

erg trage afhandeling

Om mijn winterbanden ( op velg) te laten wisselen een afspraak gemaakt, deze stond op 08.00 uur en dus de auto op exacte tijdstip aangeboden. Vervolgens wordt deze na 1 uur en 20 minuten ! ( enkel de wielen wisselen, dus de band zit al op de velg) voor de showroom geparkeerd en moet ik nog eens 10 minuten wachten ( terwijl ik de enige aan de balie ben en het personeel 4 man sterk achter de balie staat) om de rekening te mogen betalen. Vervolgens mag ik de dag erna terug omdat ik melding krijg dat de bandendruk niet goed is, dit duurde vervolgens weer bijna 1 uur. Dus totaal bijna 2,5 uur om banden op velg gewisseld te krijgen, ben een geduldig man maar dit valt me toch wel erg tegen, hoop dat het de volgende keer wat sneller mag gaan.

Hensgens Nieuwstadt, Dé onderhoudsspecialist voor mijn auto !!

Wederom een gratis winterinspectie voor mijn auto, Wát een topservice door een top bedrijf. Dankjewel fam. Hensgens en hele fijne feestdagen !!!

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht