Prima geholpen

Fijne ontvangst aan de balie, duidelijk uitleg.Vriendelijk te woord gestaan aan de balie.

Alles precies zoals verwacht

Ooooo

Uistekend geholpen door Niels en zijn zeer tevreden

Ongedwongen omgeving, in alle rust oriënteren voor een nieuwe auto.

snelle en prima service

Recentelijk mijn auto APK laten keuren. Bij het afleveren van mijn auto hoorde ik dat hij ook een beurt kreeg. Hier had ik niet op gerekend, aangezien dit mijn eerste keer was, sinds ik een onderhoudsabonnement heb. Ik had dus ook geen leenauto aangevraagd. Auto moest om 8.30 gekeurd worden plus beurt en ik moest om 12.00 in Belgie zijn. Ik heb dit aangegeven en kreeg toen een leenfiets en kreeg te horen dat ze hun best gingen doen. 9.45 telefoontje dat mijn auto klaar was. Ruim op tijd voor mijn volgende afspraak. Prima service!

Altijd geweldig

Beurt en keuring gehad ze belde mij dat remvloeistof vervangen moest worden is netjes dat ze dit eerst vragen onder tussen al 23 jaar klant

Great work

Great Work

Prima werk en service

Afspraak maken ging vlot, attente herinnering, vriendelijke ontvangst, heel mooie (nieuwe) leenauto, werkzaamheden op tijd klaar, goede afhandeling. Heel tevreden dus.

Verkeerd advies

Vorige week APK gehad Monteur zegt deze auto heeft ook n beurt nodig Dat is geheel nieuw voor mij , gebeurd al 20 jaar tegelijker tijd Staat op label beurt bij 69.000 km Stand nu 53.220 km Ik bel vandaag met Patrick om de afspraak van 22 juli te cancellen Betreft S-300-RN Groet Reggie Galestin

Naar alle tevredenheid zoals altijd

Professioneel

Fijne betrouwbare garage

Fijn bedrijf. Ik heb alleen ervaring met onderhoud en reparatie van onze hybride op leeftijd. En de apk keuring natuurlijk. Ik krijg altijd mooi op tijd een herinnering per mail dat het weer tijd is voor de keuring. Dan kan ik zelf online een dag inplannen. De laatste keer heb ik van hun een elektrische fiets geleend om naar huis en terug te fietsen. Ik combineer altijd apk met de beurt. Hun prijzen zijn gewoon goed. Niet heel goedkoop maar ook niet heel duur. Uitstekende service. Zeker aan te raden.

Het contact kan wel wat klantvriendelijker

De reparatie is goed verlopen , maar telefonisch gesprek met juffrouw aan de balie was niet prettig,ze zette mij zonder het uit te spreken neer als leugenaar terwijl ze zelf niet op de hoogte was van het gesprek wat ik met een monteur had.

Ik ben prima geholpen.

Het probleem met mijn auto voorgelegd aan receptionist. Auto werd hierna in de garage nagekeken en het probleem werd goed verholpen. Na een uurtje reed ik weer naar huis. Bedankt

Geweldige service

Sinds kort heb ik een onderhoudscontract voor een vast bedrag per maand

Tevreden met de onderhoudsbeurt.

Ik ben tevreden met de uitgevoerde onderhoudsbeurt aan mijn auto. De airco is ook gecontroleerd en er is tevens een 'luchtje' aan toegevoegd. Dat kunt u in het vervolg beter achterwege laten, want mijn vrouw is allergisch hiervoor, en dat merkt ze nu nog elke dag. Ik hoop dat het luchtje snel verdwijnt.

Bellen altijd van te voren als er iets speciaals is je komt dus nooit voor verassingen te staan. Zeer aardig dame aan de receptie

Weer goed en snel geholpen, zoals altijd.

Auto gebracht bij regenachtig weer, wilde nog een paraplu uit de afgesloten auto halen. Kreeg er een van de garage. Leuke service.

Bij Hensgens zit je altijd goed

Ik ben al jaren klant bij Hensgens, mijn huidige auto maar ook die er voor kocht ik bij Hensgens Als er iets is van jaarbeurt tot andere bezoeken voor hulp bij auto problemen, ze staan altijd voor je klaar. Je wordt ontvangen met koffie en een vriendelijk woord en luisterend oor aan de balie. Gewoon top

Geen klachten, ik ben tevreden!

Service zoals ik verwacht van een goede garage! Volgende keer beurt en APK weer hier.

prima service

vandaag mijn hyundai IX 35 gebracht voor jaarlijkse beurt en apk zoals normaal prima geholpen

uitstekende service

direct geholpen en probleem opgelost

Uitstekende en vriendelijke ervaring met verkoop personeel.

Mijn ervaring met de verkopers van deze garage. Een uitstekende aanrader daar er niet opdringerig wordt verkocht met zeer goede uitleg op alle vragen. Bent tevreden en kan alleen maar zeggen ga eens kijken. Theo.

Tevreden

Erg goed geholpen, zeer goede mechanichiens.

Uitvoering en planning conform afspraak!

Perfecte uitvoering.

Mee denken met de wensen van de klant

Had een bepaalde wens wat er aan mijn auto moest gebeuren, wat normaal niet zomaar gedaan wordt. Naar goed overleg en mee denken hoe dat het beste uitgevoerd kon worden. Is het gelukt om mijn wens uit te voeren. Tijdens de installatie goed overleg en naar mogelijkheden gekeken. Dit heeft geleid tot een goed resultaat. Top gedaan even out the box denken en doen.

Netjes en goed geholpen alles conform afspraak

Keurig geholpen conform afspraak

Bergerstraat 11