buitengewoon positief en tot volle tevredenheid
Het regent klachten en problemen met koelkasten in caravans door onjuiste elektrische bedrading bij de montage van trekhaken. De kabelbomen zijn origineel en/of door automerken voorgeschreven maar wijken daarbij af van de door caravan- en/of koelkastfabrikanten voorgeschreven bedrading, waardoor spanningsverlies - en dus geen of slechte werking van absorptie- of compressorkoelkasten - optreedt. Na overleg met Trekhaakcentrum Nederland en hun dealer, Hensgens te Maastricht die voor de juiste aansluiting heeft gezorgd, werkt mijn koelkast prima! De diepvriezer ontdooit onder het rijden niet en ik hoef geen vreemde capriolen uit te halen om voedsel en dranken goed gekoeld op bestemming te krijgen. Trekhaakcentrum Nederland ontdekte namelijk dat veel kabelboomfabrikanten zich bedienen van 1,5 of in een gunstig geval 2,5 kwadraat millimeter bedrading terwijl de minimaal vereiste diameter 4 kwadraat millimeter moet zijn. Trekhaakcentrum Maastricht heeft bij mijn trekhaak de bedrading die tot klachten leidde vakkundig vervangen en daarmee de problemen volledig opgelost. Ik ben zeer tevreden over de bereidheid mee te denken, uit te voeren en dat in een uitstekende en doeltreffende en prettige sfeer. Ik raad iedereen aan die problemen ondervindt met de werking van de koelkast in de caravan contact op te nemen met Trekhaakcentrum Maastricht. Men weet hoe de problemen definitief opgelost kunnen worden.