Zoals altijd; zeer tevreden.

Al sinds 1986 (38 jaar) een zeer tevreden en trouwe klant. Dat zegt genoeg, toch!

Vriendelijk ontvangst en afhandeling

Radiator vervanging, top werk afgeleverd!

Ik was content super!!

Alles goed❗️

Snel en naar tevredenheid geholpen.

Vriendelijke ontvangst aan de balie en alles is op de afgesproken tijd gerealiseerd.

Prima,alles volgens afspraak

Vriendelijke baliemedewerker Patrick,alles altijd in overleg met klant, zowel reparatie als kosten. Wel jammer als je een dag voor de jaarlijkse gratis winterinspectie gaat (op uitnodiging) voor de reparatie,dat je dan het passend relatie geschenkje mist.

prima thuisservice

ik wilde mijn auto starten echter niks daar. gebeld met garage hensgens vanwege onderhoudsplan die stuurden monteur. die kwam en starte auto met starthulp maar gaf meteen advies even naar de garage te rijden zodat deze de accu konden doormeten. daar aangekomen bleek dat de accu defect was ze hadden wel een nieuwe accu geplaatst echter deze was tijdelijk tot ik de nieuwe kreeg.maar zo kon ik weer rijden. daarna afspraak gemaakt om accu te vervangen

Top geholpen zoals altijd

Goede service en snelle afhandeling

Perfect.

Zoals altijd: winterbeurt, apk keuring, reparaties, deze garage staat al jaren altijd voor me klaar. Zou geen andere garage meer willen en kan hem iedereen aanbevelen.

Service is perfeckt

Voor de wintercheck was het vrij druk bij Hensgens in Maastricht en de bali medewerker vertelde dat de wachttijd ongeveer 1 uur was . Ik besloot te wachten en ben verwend geworden door de catering met koffie,thee,soep, Wafels met slagroom enz. Na 1 uur was mijn auto klaar dus precies wat mij was verteld. Compliment voor deze dag.

zeer aangename ervaring bij de winterinsoectie.

heel prettige ontvangst bij de winterinspectie. de wachttijd goed doorgebracht met een uitstekende verzorging. heel prettige sfeer.

Klantvriendelijke verkoper, goede informatie, met zorg afgeleverde auto

Ik heb een zeer positieve ervaring! 1. Quan is een kundige en vriendelijke verkoper die de tijd neemt om de vragen te beantwoorden en alles uit te leggen. Hij geeft de klant de ruimte om na te denken zonder te pushen dat is erg prettig. 2. De auto wordt volledig uitgerust afgeleverd: ook als was het geen nieuwe auto die ik kocht maar een kleine tweede hands auto: de service en de behandeling was alsof ik een dure nieuwe auto kocht: extra's (lampen, nieuwe oplaadkabels, veiligheidspakket) en de auto stond ingepakt klaar als een cadeau.

betrouwbaar, vriendelijk, gezellig, ruime keus van mooie auto's

Ben al jaren klant en denk er niet aan om op een andere plaats te zoeken, of kijken om een eventuele nieuwe auto!

Professioneel bedrijf

Ik heb goede ervaringen met autobedrijf Hensgens. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Houden zich aan gemaakte afspraken. Ik maak gebruik van alle aangeboden activiteiten die bij mijn onderhoudsabonnement horen. Kortom, ik ben zeer tevreden met de aangeboden service.

altijd goed

goede ervaring

Goede service!!

Goed geregeld met de leenauto en duidelijkheid met de kosten! Wat wil je nog meer!

Top service, hensgens zet nét die stap meer waardoor wij uiterst tevreden zijn.

fantastische ervaring

Bij Hensgens Garag in Nieuwstadt wordt je pas echt als een koning behandeld. De gratis wintercheck werd uitgevoerd terwijl ik zat te wachten en voorzien werd van koffie/thee en een wafel eventueel met slagroom. Om het geheel kompleet te maken was de zaak versierd met kerstdecors en kerstmuziek. Waar vindt je dat nog? Op het moment dat je nprmaal gezegd zou afrekenen werd ik geroepen, kreeg een korte toelichting op het rapport samen met een leuk presentje en werd nog eens de vrijwillige bijdrage aan het geselecteerde goede doel onder de aandacht gebracht. Chapeau voor deze bijzondere manier van klantenbinding. Succes!

Klantvriendelijkheid en fatsoensnormen ontbreken

Het overdreven " druk, druk, druk, ze komen hier van heinde en verre" stoorde ons al bij de 1e kennismaking...er liep 1 klant in de zaak?! Daarna verliep alles wat stroef, onderhandelen is niet mogelijk bij Hensgens Maastricht! Nadat de auto gekocht zag ik bij thuiskomst nog een kleine schade aan de achterbumper. Direct melding gemaakt. Niels reageerde in 1e instantie netjes via mail maar toen belde Bram. Eerst duwde hij een beetje in de richting van " Dat kan ook door jezelf zijn gedaan". Daarna zei hij dat als ik niks aan de auto wilde hebben ik een nieuwe moest kopen! Dit vind ik schandalig! Heb bijna 24.000 euro neergelegd en dan verwacht ik op zijn minst respect èn een oplosding! Bram zou terugbellen afgelopen maandag en dat heeft hij niet meer gedaan, ook niet klantvriendelijk. Dat zijn op zijn minst fatsoensnormen. Ik koop nooit meer een auto bij Hensgens in Maastricht en raad dit anderen ook niet aan! Voor mij hoeft de oplissing ook niet meer, ik regel het zelf wel bij een andere garage. Mij zijn ze kwijt als klant. Nb. Bij Hensgens Nieuwstadt wel aardig te woord gestaan.

Ik heb onlangs een tweedehands auto gekocht bij Autogarage Hensgens in Maastricht en ben enorm tevreden over de service die ik daar heb gekregen. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. De medewerkers namen uitgebreid de tijd om naar mijn wensen te luisteren en hielpen me de perfecte auto te vinden binnen mijn budget. Wat me ook opviel, was dat ze eerlijk en transparant waren over de staat van de auto, wat me veel vertrouwen gaf in mijn aankoop. Daarnaast moest er een kleine deuk en wat lakschade worden gerepareerd. De garage bood aan om dit direct in orde te maken, en het resultaat was fantastisch. De auto zag er weer als nieuw uit! Het team bij Hensgens werkt nauwkeurig en professioneel, en je merkt echt dat ze oog hebben voor detail. Kortom, mijn ervaring bij Autogarage Hensgens was uitstekend. Ik ben niet alleen blij met mijn nieuwe auto, maar ook met de aftersales en de zorgvuldige manier waarop ze alle reparaties hebben uitgevoerd. Ik kan deze garage aan iedereen aanraden die op zoek is naar een betrouwbare plek om een auto te kopen en deze te laten onderhouden of opknappen.

Ben zeer tevreden.

Er is alles opgelost wat gebeuren moest

Zoals ieder jaar prima service incl. Brengen en halen

Zoals altijd klantvriendelijk en correcte uitvoering

Nieuwe winterbanden op mijn velgen laten plaatsen inclusief TPMS sensoren (om de bandendruk aan het voertuig door te geven). Correct uitgevoerd. De achterklep (elektrisch) maakte bij het openen zo nu en dan een hard "knal-achtig" geluid. Dat is ook verholpen door een betere afstelling.Kortom, service zoals ik ze meer dan 25 jaar gewend ben.

zeer te Vrede

weer alles na wenst uit gevoerd beurt winter inspectie top. bedankt het team Hensgens mobiliteitsgroep

Ze zijn correct, vakkundig en geven goede informatie

Goed gelegeld

Tevreden