Snel kundig en vriendelijk

Snel kundig en vriendelijk.

Tevreden

Goede en betrouwbare garage.

Gewoon goed

Vriendelijke ontvangst, duidelijkheid en service

Tevreden

Weinig tot geen contact van hensgens uit, met updates. Alles moeten horen via de tussenpersoon van de bank. Auto zou vanuit België komen, ik zou gebeld worden om eens te komen kijken zodra die in Nederland is. Niet gebeurd. Jammer. Maar verder wel goed.

Deze keer tegengevallen!

Benzine toevoeging zonder overleg toegevoegd en in rekening gebracht. Volgens de gegevens van het Auto onderhoudsplan horen hier alle vloeistoffen bij, toch word de remvloestof en werkzaamheden in rekening gebracht. Kosten van deze rekening ruim €260

Moest met mijn auto voor de jaarlijkse beurt en de APK keuring. Daar er geen plaats meer was om te wachten werd ik naar huis gebracht en later weer opgehaald. Prima service. Er werd ook aangegeven dat het raadzaam was om de airco te reinigen en een nieuwe filter te plaatsen. Gezien de leeftijd van de auto en het feit dat dit nog nooit gebeurt was heb ik daarmee ingestemd. Ook het uitlijnen werd mij aangeraden en daarvoor heb ik ook toestemming gegeven. Over de bovengenoemde items ben uiteraard zeer tevreden. Heb wel nog een klein puntje van aandacht en dat is het volgende; bij de receptie had melding gemaakt over een waarschuwingsmelding op het dashboard wat geel gekleurd was en drie keer achter elkaar verscheen met geluid. Daar ik niet kon aangeven wat dit betekende werd mij gezegd dat de monteurs dit konden uitlezen. Ben helaas vergeten er naar te vragen en er werd mij ook niets over verteld. Toen ik naar huis reed melde zich deze waarschuwing weer 2 keer. Thuis heb ik aan de hand van de handleiding welk waarschuwingssignaal dit was. Het bleek de rijbaanassistentie te zijn en de knop daarvoor was ingedrukt. Dus het probleem was opgelost.

Super garage

Na bij diverse garages weg te zijn gegaan voor allerlei akkefietjea zijn we nu al jaren klant bjj Hensgens. Na een aantal 2 e hands auto's en onderhoud nu voor de 4e keer hier een gloednieuwe gekocht. Zowel met het personeel van de garage, receptie als de verkopers hebben we super contact. Nu ook weer een geweldig contact gehad met de verkoper.. Een dikke pluim!

Top service en klantvriendelijk. Goede uitleg over verschillende opties. Zeer zeker een aanrader om hier een mooie auto uit te zoeken.

Alles gegaan volgens planning / afspraak

Niet onnodig wachten. Vervangend vervoer. Top

Vakkundig onderhouden

Goed werk afgeleverd.

Hengsels is the best please forget the rest

Prime werk.

Trekhaak gemonteerd, afspraken nagekomen, ik had wel graag wat meer informatie ontvangen over het verwijderen en plaatsen van de trekhaak. De monteur heeft dat op mijn verzoek enkele dagen later wel heel goed uitgelegd. Daarom ben ik zeer tevreden.

Chapeau

Bovenop de gebruikelijke service werd ik teruggebracht en weer opgehaald toen mijn auto klaar was na APK en onderhoudsbeurt. Welke garage doet dat? Een prettige verrassing vooral met die sneeuw.

prima verzorgd

Alweer prima

19 jan mijn nieuwe honda zrv opgehaald. Heel vriendelijk geholpen en fijne uitleg gehad. Nu lange rit maken vandaag van 600 km , maar eerste gevoel was al lekker. Mvrgr

Volgens afspraak alles nagekeken en geplaatst. Ontvangst zoals altijd vriendelijk

Naar tevredenheid geholpen.

Een nieuwe accu werd meteen geplaatst.

Goed vakmanschap

Ze weten waar ze mee bezig zijn.

Snel en goed geholpen.

Na telefoontje over defecte verlichting kon ik in de middag al terecht. Binnen 10 min. was het defect verholpen. Onderhiudscontract heeft zeker voordelen.

Alles volgens afspraak uitgevoerd

Vooral veel waardering voor de thuisbreng en haal service

Zeer tevreden over de reparatie van mijn auto

Zeer tevreden over de reparatie van mijn auto! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De diagnose was duidelijk, de kosten transparant en de reparatie werd snel en vakkundig uitgevoerd.

Alles goed afgehandeld

APK en jaarbeurt volgens plan en naar tevredenheid uitgevoerd. Thuisbrengen en ophalen ook goed geregeld.

Fijn gesprek en de juiste auto gekocht!

Mijn vrouw en ik waren nog aan het oriënteren over de grootte van de nieuwe auto. Na onze interesse door te geven voor een auto werden we al snel gebeld door .. om te komen kijken. Het gesprek wekte vertrouwen en hij nam ons mee in de afwegingen voor de verschillende auto’s en formaten. Mede door het goede gesprek hebben we de auto gekocht.

Zeer tevreden.

Afspraken worden altijd nagekomen tevens worden advies gegeven op dingen waarop gelet dient te worden. Gewoon goede service.

Betrouwbaarheid in service

Zoals altijd weer een perfecte onderhoudsbeurt waarbij het onderhoudscontract de kosten mooi binnen de perken houdt. Ook nu weer een perfecte leenauto mee gekregen en tegen de namiddag was mijn voertuig weer helemaal in orde. Prettig is dat ik door Hensgens tijdig wordt geïnformeerd over de komende/volgende onderhoudsbeurt. Het is fijn al vele jaren lang een vertrouwde garage te hebben.

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht