Kom binnen en was direct commentaar dat ik een half uur te vroeg was. Daarna werd gevraagd om remvloeistof te vervangen, prima doe maar zei ik. Toen ik de auto op ging halen was er blijkbaar veel meer gedaan al wat ik gevraagd had dus een dure rekening. Dit bedrijf probeert de boel op te lichten en is absoluut niet dienstverlenend. Ze willen alleen verdienen op een onderhoudscontract
Beste Sven, Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Je laat echter wat hiaten in je verhaal. De collega's in Maastricht hebben wel degelijk om goedkeuring gevraagd om de extra werkzaamheden in de ochtend, samen met de remvloeistof. Verder hebben we ook aangegeven dat de remmen echt vervangen dienden te worden, maar dit mocht niet van u onder het mom '' veel te duur '' . Al met al matcht uw zienswijze niet met onze werkwijze : Klanten van het juiste onderhoud op het juiste moment voorzien. Het juiste advies heeft niets met '' oplichting '' te maken. We adviseren duidelijk wat nodig is & voeren dit op het juiste moment uit. Verder hebben we om verdere discussie te voorkomen alle extra gedane werkzaamheden naast de remvloeistof gecrediteerd, alsmede uw onderhoudscontract beëindigd. Dit benoemt u ook helemaal nergens in uw review. Tot slot gaat u ons nu hier online natrappen met een één? Dit zegt meer over u als persoon dan ons als bedrijf. Desondanks wensen we u veel plezier met uw auto en succes met het onderhoud elders. Mvg, Hensgens Maastricht
Correcte afhandeling Duidelijkheid over de werkzaamheden
Dankjewel Ton voor deze beoordeling!
Goed geholpen
Hensgens is een mooi bedrijf, uitblinkend in aandacht schenken aan de klant. Op zoek naar een andere auto, loop dan zeker ook binnen bij Hensgens. Een tevreden klant. Cor
Ik heb een mooie auto gekocht, de aflevering was na tevredenheid. Er zijn een paar zaken die hersteld moeten worden, maar ben overtuigd dat na tevredenheid gaat gebeuren. Ik bedank Carlo voor zijn mail verkeer en kan ook andere klanten Hensgens zeker aanraden!
Beste Alain, Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Terugroepacties kunnen pas en te onpas bekend worden gemaakt door Peugeot. Dit had beter gecontroleerd moeten worden, excuses hiervoor. Gezien de leeftijd van de auto, moet hij naar de dealer hiervoor t.b.v. fabrieksgarantie. Valt de rest bij Hensgens u zo tegen? Hebben we u verkeerd behandeld of onjuist te woord gestaan? Als mensen een 4 geven is blijkbaar alles van a tot z slecht. Mvg, Hensgens Maastricht
Originele beoordeling
Ik heb een Peugeot 2008 gekocht die nog 1 jaar moet worden. Op deze auto zitten nog 2 Terugroepactie acties op, is niets over gezegd. De cruise control doet het niet, dit moet verholpen worden bij de Peugeot dealer! Ik heb zelf 2 keer moeten bellen voor een afspraak. Ik heb pas over 1 maand een afspraak en de vraag is of het dan al verholpen is. Kortom teleurstellend.
Zoals altijd wordt het onderhoud aan de auto goed uitgevoerd met duidelijke uitleg wat er allemaal gebeurd is.
Gebruikte Honda Jazz gekocht, dit proces werd begeleid door Ian M. Uiterst geduldig en ter zake kundige verkoper. Zeer zeker een verkoper waar auto Hensgens trots op mag zijn. Aflevering verliep prima met tekst en uitleg en als hoogtepunt de onthulling van de Jazz, zeer verrassend. Alom professioneel bedrijf en in mijn optiek de betere van Limburg.
Ik ben 16 jaar klant en heb nog nooit zoveel betaald voor een beurt als de laatste Ik heb al 16 jaar planonderhoud. Toen wij de auto na de beurt terug kregen, was het waarschuwingslampje van de bandenspaning aan. Ik heb het boekje moeten raadplegen om dit te nazien. M.v.g. 8 M.Bisschops Auto Twingo L448GH
Beste Math, Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Sinds 2021 heeft u géén enkele extra kosten gehad naast het Auto Onderhoud Plan, behalve de brandstofinjectiereiniger en een nieuwe Accu. Uw auto was nu na 4 jaar toe aan Airco Onderhoud en nieuwe Remvloeistof. Dit hebben we u geadviseerd en daarvoor heeft u akkoord gegeven. U geeft uw ervaring nu een 4 , dus na 16 jaar is prijs de primaire reden voor uw tevredenheid/ontevredenheid? Wij hopen dat dit niet zo is, maar dat voelt wel zo als u ons een 4 geeft op basis van dat. Mvg, Hensgens Maastricht
Originele beoordeling
Arber heeft voor mij de perfecte auto gevonden ondanks dat ik wel wat wensen had. Teun had de aflevering gedaan die was netjes en volledig.
Goed geregeld, afspraken nagekomen en goed geïnformeerd
De service is prima, snel vriendelijk attent ook via de mail. In mijn gevallen redelijke prijzen.
Dit is echt vertrouwd, je auto laten onderhouden door specialisten. Geweldige gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Super!!!
Wij zijn super goed en netjes geholpen door Niels bij Hensgens in Maastricht!
Gewoon goed!! Ik kan wel zeggen ... DOEN!! Alles wat je van een autobedrijf mag verwachten, vindt men bij Autobedrijf Hensgens.
Tijdens de aankoop van mijn BMW X1 is het kontakt tussen zowel Rob als Niels altijd heel fijn geweest. De informatie over de auto was heel relevant en de afspraken werden goed nagekomen. De oplevering verliep eveneens op een hele fijne wijze en de auto werd "als nieuw" opgeleverd. Helemaal tevreden!
Ik maakte een afspraak voor de APK en grote onderhoudsbeurt. Toen ik de auto bracht, werd al verteld wat er ging gebeuren en welke kosten niet in het servicecontract zitten. Na een eerste inspectie door de onderhoudsmonteur werd ik gebeld over meerkosten die nodig waren. Of ik akkoord ging. Ik ervoer goede adviezen en een faire prijs.
Door werkplaatsdrukte waren 2 afspraken nodig
Klaar terwijl u wacht en intussen lekkere koffie. Houden zo!
Fijne garage waar je je nog echt klant voelt. Wij hadden onze vorige auto hier al een aantal jaren naar volle tevredenheid in onderhoud. Aangezien de service echt top is hebben we hier onlangs ook onze nieuwe auto gekocht. Geven ook hierbij goed advies en denken echt met je mee!
Voor de 2e keer een Nissan Qashqai aangeschaft bij Hensgens. We kregen een nette inruilprijs en hebben een deal gemaakt zonder de nieuwe auto te hebben gezien. Dit vanwege de reisafstand. Vertrouwen in Hensgens is groot door de vorige aankoop. 2 weken na de deal konden we de auto ophalen. Dank voor de keurige aflevering!
Vooraf duidelijk over wat er moet gebeuren en de prijs.Als correct uitgevoerd.
Mijn ervaring bij Hensgens is dat alles daar prima geregeld is Ze zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
goede uitleg bij de aanschaf van mijn Mazda mx 30 met betrekking tot verzekering en onderhoudscontract inruil Toyota goed afgehandeld.
Erg tevreden over de geboden service van autobedrijf Hensgens. Verkoper Ian neemt rustig de tijd voor je en legt alles fijn uit!
Bergerstraat 11
6226BA Maastricht