Heel goede service

Vriendelijk en een goede service

Eerste keer bij jullie alleen maar lof

Telefonische afspraak gemaakt met vriendelijke dame in vestiging Maastricht. Ook door haar vriendelijke ontvangen in de vestiging. Heel fijn naar huis gebracht en later weer thuis opgehaald door andere collega

Bij Hensgens staat de klant op nummer 1. Topservice!

Bij Hensgens wordt de klant altijd snel, vakkundig en naar afspraak/ wens geholpen. Zeer aanbevelingswaardig bedrijf!!

Mijn eerste ervaring: goed gevoel

Reparatie uitgevoerd tegen een redelijke prijs zonder verassingen.

Goede afspraak Fijne communicatie Snel geholpen Fijne service

Positief en negatief

Betreft vervangen koelhuis met ventilator van een Nissan Juke Tekna. Auto is 5 jaar jong en heeft 50.450 km gereden. Positief over de snelle reparatie. Negatief over het feit dat dit niet geconstateerd is tijdens de grote beurt op 18 juni j.l. en dat dit onderdeel nu al vervangen moet worden. Een erg dure reparatie van € 898,43.

Geleverd wat is afgesproken, helemaal tevreden.

Geleverd wat is afgesproken, helemaal tevreden.

Leuke Fiat 500 gekocht en een goede inruilprijs gekregen voor mijn vorige auto. En verder heel goed geholpen door Lieke. En ze heeft zich perfect aan de opleverdatum gehouden. Het was een waar cadeau !! Ik hoop veel plezier te hebben van mijn auto, en hoop ook klant te kunnen blijven bij deze garage !!

Trekhaak laten onderbouwen, nette prijs en netjes gemonteerd.

Geweldige garage

Tot nu toe zeer tevreden over onze auto. Ook de verkoper heeft ons zeer goed geholpen.

Zeer goed geholpen.

S.morgens gebracht dag erna klaar.

Zeer goed.

servicie van de Balie medewerkers was zeer goed

Zeer tevreden.

Top service

Een telefoontje, bestelling onderdeel en binnen de week heel het euvel vriendelijk verholpen.

snel & vriendelijk

adequaat en lekkere vlaai

Professioneel

Prettige ontvangst aan receptie. Alles naar wens verlopen.

Klant vriendelijk goede service

Altijd goed geholpen,, professionele service.

Klantvriendelijk en afspraken worden correct uirgevoerd.

Zoals hierboven vermeld, Heel duidelijk en met veel vakkennis wordt alles uitgevoerd,

Vriendelijk geholpen

Alles volgens afspraak soepel verlopen.

Super tevreden

Vriendelijk, op tijd en alles correct uitgevoerd

Al 3 jaar zeer tevreden

Bij extra werkzaamheden die van tevoren niet bekend waren wordt je gebeld en wordt er precies bij vermeld wat de extra kosten zijn Ondanks de extra werkzaamheden was de auto toch nog dezelfde dag klaar Ook een prima leenauto gekregen tegen zeer lage kosten

Goede service duidelijk en vriendelijk

Duidelijke afspraken, correcte afhandeling, vriendelijk en meedenkend

Duidelijk in prijs en goede kwaliteit

Was alleen jammer dat mijn officiële datum wordt omgezet van 01_07naar 12_07. Had reeds vakantie geboekt en moest omboeken.Gelukkig geen extra kosten.Maar als er personeel ziek is,dan is dat overmacht,en alles oké.Er zijn miljoenen mensen zonder een huis of eten,dan maken we ons zeker niet druk om een auto afspraak. Groeten jarig de Groot

Prima geregeld. Alles “Paletti”

Goed onderhoudsplan, geen verrassingen. Top service.

Heel goed

Heel goed geholpen top service

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht