Toppie

Gewoon perfect gepland ,uitgevoerd en duidelijk geadviseerd wat er gedaan moest worden bij deze beurt....ook aan dingen gedacht waar ik niet bij stil stond.....met prijs vooraf. Toppie Patrick en team

Te vrede

Klantvriendelijke en vakkundig

Ik ben erg tevreden over de reparatie van mijn auto bij deze dealer. Het personeel was vriendelijk en deskundig, en de klus was snel geklaard.

Niet oke

Komen hun voorschriften niet na. Auto al twee keer voor onderhoud gebracht. Maar geen leen Auto gekregen terwijl dit wel in het contract staat. En altijd iets vinden om bij te betalen. Heb contact opgezegd. Houd niet zo veel in zo als ze het verkopen.

goed geholpen

Klantvriendelijk. Door iedereen aan te bevelen.

Zeer fijn, klantvriendelijk bedrijf

We kregen eerst zelfstandig de ruimte om het aanbod te bekijken. Daarna met hulp specifieke keuze gemaakt. Verkooer (Luc) had verstand van zaken, ook al was hij nog pril in de verkoop. Legde alles goed uit en wist ook wat betreft extra's waar hij over sprak.

Fijne service met vervang auto maar hoge kosten.

Hoewel ik enigszins schrok van de hoge kosten die je toch nog moest betalen. Ondanks dat je alle verzekeringen bij hun afsluit en betaald. En dan ook nog 15 cent per gereden kilometer van de vervangauto. Ik snap dat de benzine fors duurder is geworden. Maar met wat meer service was toch wat fijner. Bijv: de eerste 50km zijn gratis daarna een heffing van 15cent per km. De auto was snel klaar een groot pluspunt. Indien ik een andere auto aanschaf zal ik nooit meer al die verzekeringen/ service erbij kopen.

Baliepersoneel niet zo klantvriendelijk.

Vanaf deze maand is er blijkbaar een nieuwe regel dat auto's die geleend worden betaald moeten worden. Op zich geen enkel probleem. Maar om dat onaangekondigd te doen en dan mensen aanspreken met dat zijn de regels en zo gaat het gebeuren is geen manier van doen. Beetje coulance de eerste keer zou wel mogen of mensen op tijd informeren. Ook het opdringen van een onderhoudscontract hierbij is niet netjes. M.b.t. communicatie in het algemeen: Hierin is Hensgens nooit sterk geweest.

Ik wordt altijd heel correct geholpen

Ben zeer te vrede

Ik zeer te vrede een goede service en een goede afhandeling

Friendly staff and smooth process

I had a very positive experience with Hensgens Maastricht when purchasing my first car in the Netherlands. The entire process went smoothly, and the staff were welcoming and professional throughout. A special thanks to Niels van Neer, who was exceptionally helpful. He took the time to explain every step clearly, which made the process much easier to understand. Overall, a great experience with friendly and supportive service. I would definitely recommend Hensgens Maastricht.

Zo als alltijd goede snelle service

Mooie nieuwe Qashqai opgehaald

Prima service met inruilen oude en ophalen nieuwe auto

Prima en correct geholpen

1e onderhoudsbeurt van onze Renault Captur 2019. Correct, vakkundig en zeer vriendelijk behandeld....

Goede Service

Tot nu toe is mijn probleem goed opgelost

Goed geholpen

Waren op zoek naar Toyota Chr van ongeveer jaar oud ,daar deze niet op voorraad was is Arber Morina op zoek gegaan en met succes er een gevonden. Verder prima communicatie en heel goed afgehandeld

Vriendelijk personeel

Komen sfspraken na

Betrokken, hartelijk, behulpzaam. Koffie+snert

Goed bezig.

Klantvriendelijk

top

vorig jaar hebben wij onze auto gekocht bij Hensgens super geholpen vriendelijk goeie service dit jaar was de tijd voor apk in combinatie met onderhoud alles super netjes gedaan kreeg een leen auto mee en de auto was zeer snel weer klaar om op te halen dus ik zeg wij zijn meer dan tevreden

Service

Onlangs heeft de auto de eerste beurt gehad. Je wordt er vakkundig en correct en vriendelijk behandeld. Kortom ik ben zeer tevreden over het auto bedrijf Hensgens.

Fijne en correcte behandeling

Wij zijn zeer tevreden over de correcte en fijne behandeling na onze nieuwe aankoop van de auto

super

zeer leuke en vriendelijke verkoper heb op alle vragen netjes antwoord gekregen van LUC zeer goede jongen hou hem in ere

In een woord: PRIMA

Alles volgens afspraak geregeld, beurt en leenauto. Zeer vriendelijke receptioniste, vakkundig en duidelijk. Zoals altijd : zeer vertrouwelijke garage waar je altijd op terug kunt vallen. In een woord: CHAPEAU

Super geholpen

Ondanks dat ik nog geen jaar de auto heb hebben ze me super geholpen toen er aardig wat kapot is gegaan

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht