goed geholpen en alles goed geregeld

personeel heel vriendelijk en alles is prima.

Toch weer onverwachte extra kosten

Voor aanvang van de beurt werd ik weer geconfronteerd met onverwachte kosten, omdat mijn auto een bepaalde leeftijd had. Iets vergelijkbaars had ik bij de vorige afspraak. Inclusief de kosten van het onderhoudsabonnement (begin dit jaar sterk verhoogd) worden de beurten toch iedere keer duurder dan verwacht.

Zéér tevreden!

Ben zéér tevreden over onderhoud bij Garage Hensgens, Maastricht. Zij houden mij op de hoogte wanneer onderhoud nodig is! Ook tussen onderhoudsmomenten kan ik komen met vragen en voeren zij service uit! Ben hierover, nogmaals, zéér tevreden!

Allemaal prima geregeld, vriendelijk, dus goed verzorgd.

Na jaren klant nog altijd zeer tevreden.

Snelle vriendelijk en vakkundige service na een lekke band.

Werd meteen geholpen door de monteurs nadat ik een schroef in de achterband had zitten. Kon er zelfs op wachten. Van harte aanbevolen.

Gewoon goed en klantvriendelijk.

Snel, vriendelijk en volgens afspraak geholpen door de werkplaats.

goede service en vriendelijke benadering

heel tevreden

Heel goed

Heel goed

Zeer tevreden!

Goed vriendelijk en behulpzaam

Banden zijn goed gewisseld

Wisseling van de banden duurde best wel lang, zo’n 2 uur dus devolgende keer neem ik een fiets mee

Zeer tevreden.

Goede hulp bij inplanning.Fijne uitleg vooraf bij grote onderhoudsbeurt en dudelikkheid bij prijsstelling. Snelle terugkoppeling als iets wordt ontdekt wat belangrijk is om te vervangen. Voor veiligheid autobezitter wordt goed opgelet. Monteurs en administratie zijn zeer vriendelijk.Kort gezegd complete goede en fijne service.

Zijn wat vergeten en moet weer terug

Not amused

Eerlijk duidelijk vriendelijk

Alles gewoon goed

Een zeer goede communicative en uitvoerende Hensgens Mobiliteitsgroep

Er wordt zeer goed gecommuniceerd wat er te doen staat bedtreffende de onderhoudsbeurt + de kosten die dit gaat kosten. Je krijgt als klant een eerlijk advies over het wel of niet laten uitvoeren van werkzaamheden. Hierover kan je als klant dan al vooraf beslissen wat je wel of niet laat doen. Als klant van Mobiliteitsgroep Hensgens vind ik dit wel heel prettig, zeker als je zoals ik gebruik maakt van een onderhoudscontract bij Hensgens.

Top bedrijf

Alles volgens afspraak verlopen en een klantvriendelijke afhandeling.

Receptie vaak niet te bereiken normaal wisselen met koffie drinken dit is geen service

Bij receptie zit ,, stagiare eerst duidelijk uitleggen voordat die de tel. op mag pakken 3x kenteken doorgegeven kon toen niks vinden uiteindelijk andere dame aan tel toen lukte het wel. Ook3x perdag pauze is niet klant vriendelijk.

klant onvriendelijk

Auto gebracht via onderhoudsplan..kreeg eerst een lijstje te zien met aantal punten waarvan zij vonden dat ze dat moesten doen gezien de leeftijd vd auto (2021)...uitlijnen €100..airco €199..ruitenwissers vervangen.. remvloeistof wissel van vorig jaar al gedaan was (om de 2 jaar/30.000 km). Aantal punten doorgegeven via mail om na te kijken in de auto, geen antwoord op mails en kreeg erna te horen dat ik niet de enigste klant was en ze zouden mailen wanneer dat hun uitkwam. Ik kreeg meldingen dat deur/motorkap/raam open was dus neem ik aan dat ze ermee bezig waren maar ik kreeg geen melding van het zonnedak (punt wat ik had gemaild om te checken) vervolgens bij ophalen auto naar gevraagd of ze wat konden zien bij het zonnedak en nee konden niks vinden hadden wat los gemaakt enz. Maar het dak is nooit open geweest.! En de daarop volgende mails werd ik er op aangesproken dat de toon waarop ik mailde hun niet beviel tot 2 keer toe. Het is wijzen met de vinger maar het onderhoudsplan is een aanfluiting je moet altijd wel iets betalen hè Patrick?

Perfecte service

Nvt

Overtuigend

Door Luc overtuigd om voor een nieuwe Corolla Cross te gaan. Na enige aarzeling onzerzijds, toch over de streep getrokken. Na 4 maanden de auto ontvangen. Prachtige auto, die exclusief gemaakt werd door enige aanpassingen, zoals zwart gewrapt dak en rood gespoten remklauwen. Prachtige auto geworden, die rijdt zoals hij eruit ziet. Fijne persoonlijke benadering door personeel, waarbij ik wel wil opmerken dat er soms onduidelijkheid is wat de prijzen van geboden services zijn en er nog onverwachte dingen bijkomen, zoals beveiliging ivm. met verzekering. Daarom 4 sterren en geen 5.

De distributieriem moest hoognodig vervangen worden. Dit hebben ze gedaan. Verder nog een grote beurt gehad. Wij kunnen er weer even tegen aan. Volgens mij was de prijs best redelijk. Zeker omdat we ook gebruik maken van het maandelijkse abonnement.

Oke

Ik kocht een 2e hands auto en ruilde mijn auto in. Bij de testrit viel ons op dat er een hondengeur van de hond van de vorige eigenaar te ruiken was . Er zou extra aandacht aan worden besteed. Toen we de auto opgehaald hadden en we wegreden merkten we na een aantal kilometers dat de geur er nog steeds was. Thuis de auto gecheckt er nog heel veel hondenharen verwijderd. Bovendien was de tank bijna leeg. We konden nog 100 km rijden. Meteen de dag erna een appje gestuurd maar ook 3 dagen later geen reactie gekregen Jammer dit

Betrouwbaarheid

Afspraak wordt altijd nagekomen.Duidelijk als er iets aan gedaan wordt

Correct uitgevoerd. Prima service.

Al meer dan 15 jaar een tevreden klant!!

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht