Zeer slechte zaak, niet betrouwbaar.

Zeer slechte zaak! Ga GEEN contract aan! Onderhoud contract met pechhulp afgesloten bij Hensgens te Nieuwstadt... Eind 2025 had ik pech met mijn bus. De bus ging constant in noodloop en was niet mee te rijden. Ik heb Hensgens opgebeld met de mededeling dat de bus kapot was en vervangend vervoer nodig had. In eerste instantie zegt meneer aan de telefoon dat ik maar 3 dagen recht heb op een vervang auto, echter staat in het contract dat het 30 dagen is. Na minuten lang discussie te hebben krabbelde meneer terug en werden het toch 30 dagen. Maar toen was het probleem dat ik 'pas' een klein jaar het contract had, en dat 30 dagen absoluut niet mogelijk was. Dit doordat het Hensgens dan teveel geld zou kosten om mij vervangend vervoer te geven tot dat auto gemaakt was. Dit is echt absurd, je betaald voor zekerheid en krijgt dit absoluut niet. Uiteindelijk toch maar een afspraak gemaakt om de bus na te laten kijken 2 weken later, zonder vervangend vervoer in de tussentijd. Bij het onderzoek bleek al snel dat de turbo kapot was en een reparatie werd a €1895,00. Na dit onderzoek toch maar een second opinion gedaan bij een andere garage. De turbo was niet nieuw maar er waren absoluut geen verschijnselen dat hij niet in orde was. Deze garage heeft het brandstof filter vervangen a €75,00 en het probleem met noodloop was daarmee volledig opgelost! Wilt u zekerheid en betrouwbaarheid? ga NIET naar Hensgens! Trap ook niet in het onderhoudscontract want u bent ALTIJD duurder uit, het is bijna een wurgcontract te noemen.

iedere keer vriendelijk en deskundig geholpen

afspraken worden altijd nagekomen.

allemaal vriendelijk personeel

ik was weer goed en snel geholpen.

Goed geholpen

Fijne service goed geholpen

Goede service en vriendelijk personeel

Goede ervaring qua service en vriendelijk personeel.

Over de behandeling zeer tevreden. Ik schrok alleen van het behoorlijke bedrag dat ik, ondanks de verzekering , nog moest betalen voor een gewone beurt. Zeker omdat ik maat weinig kilometers rij. Gr.

Nieuwe auto gekocht

Nieuwe auto gekocht Dus nog geen ervaringen met werkplaats Fijne afhandeling

Een tevreden klant zoals altijd , vriendelijk ,correct en zoals afgesproken geholpen.

Vroeger , nu en hopelijk nog lang zo kunnen vertrouwen op dit Team. FAM.Hensgens kan op hun bouwen én vertrouwen.

Heel blij met onze nieuwe auto gekocht bij Hensgens in Nieuwstadt. Auto zag er uit als nieuw toen we hem gingen ophalen, tot in de puntjes verzorgd

Drama

Bij aankoop van onze Skoda Kamiq ( 11 maanden oud )werd afgesproken ( met bij zijn van mijn broer ) dat de beschadigingen op de achterbumper zouden worden bij gemaakt , zodat er niks meer van te zien was. Dag erna met partner daar geweest om te tekenen en werd weer gezegd meneer u gaat er niks meer van zien. Bij aflevering waren ze het vergeten te maken, nee meneer komt goed u gaat er niks meer van zien ( kameraad erbij ). werd ook dus niet terug gebeld voor afspraak te maken, dus als nog maar contact opgenomen en afspraak gemaakt. Schade met lak stift bij gemaakt ( erger als dat het was ) anders schade bedrijf laten zien en kreeg als reactie "welk kind heeft hier gekleurd " . wederom contact gehad en zouden ze het laten maken met 50 / 50 regeling dus eigen bijdragen van €400 ,-. Was het er niet mee eens , na vaker gebeld te hebben zeiden ze , is oké we maken hem wel. ik blij, totdat ik hem ging halen en warempel rekening van €400,- die moest ik direct betalen anders kreeg ik de auto sleutel niet mee . Een tip laat alles op papier zetten bij dit bedrijf, mij niet meer gezien hier.

Goed en snel geholpen

Aardig personeel,snel en vakkundig geholpen

Weer uitmuntend!

Ik kwam met een kapot remlicht. Binnen een kwartier werd het verholpen tegen een zeer billijke prijs!

Fijne garage die meedenkt

Wij zijn al een tijdje aangesloten bij het mobiliteitsplan en dat werkt prima. Medewerkers zijn altijd aardig en bereid om mee te denken over een oplossing.

Aflevering occasion teleurstellend

Verkoop gesprek van Mazda occasion verliep positief. Na akkoord koopovereenkomst en aanbetaling werd het echter stil. Diverse malen moeten bellen of kenteken binnen was zodat we de auto konden ophalen. Na 5 dagen van verkoop collega gehoord dat dat het geval was. 4 dagen daarna de auto gaan ophalen. Het bleek dat de auto in de tussentijd ca 50 km had gereden en de gril, motorkap en spiegels ontsierd werden door platgeslagen insecten. Vervolgens ontstond met een stagiaire een discussie over het al dan niet leveren van de overeengekomen nieuwe mattenset. Na wat heen en weer werden deze er na overleg toch ingelegd. Al met al geen positieve ervaring na 20 duizend euro voor occasion te hebben neergeteld. Uitleg van de gereden km’s was dat de auto naar Nieuwstad was geweest voor controle oliepeil. De laatste grote beurt bij de Mazda dealer had echter slechts 200km eerder plaatsgevonden! Een verzonnen verhaal dus. Een tegemoetkoming voor een poetsbeurt kon er ook niet meer vanaf om onze teleurstelling weg te nemen.

Prima zoals altijd.

Er is een goede service bij Hensgens. Dat is een van de redenen waarom er blijf komen als vaste klant. Auto’s verkopen kan iedereen. Service nogmaals is een ander verhaal en die is en blijft goed.

Persoonlijk en goed geholpen.

Zeer goed geholpen aan een auto die perfect voldeed aan onze eisen. Prima prijs / kwaliteit verhouding!

Tevreden.

Heel goed.

Positief

Kleine reparatie werd direct uitgevoerd en vervolgreparatie na enkele dagen conform afspraak.

Klantbediening staat bij Hensgens telkenmale voorop!

Na melding van problemen met marter onder motorkap werd probleem in ijltempo opgelost ( plaatsing marterschreck).

Jazeker

Zeer tevreden geweldig

Niet de moeite waard

Kom binnen en was direct commentaar dat ik een half uur te vroeg was. Daarna werd gevraagd om remvloeistof te vervangen, prima doe maar zei ik. Toen ik de auto op ging halen was er blijkbaar veel meer gedaan al wat ik gevraagd had dus een dure rekening. Dit bedrijf probeert de boel op te lichten en is absoluut niet dienstverlenend. Ze willen alleen verdienen op een onderhoudscontract

Duidelijk

Correcte afhandeling Duidelijkheid over de werkzaamheden

Goed geholpen

Heel fijn

Hensgens is een mooi bedrijf, uitblinkend in aandacht schenken aan de klant. Op zoek naar een andere auto, loop dan zeker ook binnen bij Hensgens. Een tevreden klant. Cor

Tevreden

Ik heb een mooie auto gekocht, de aflevering was na tevredenheid. Er zijn een paar zaken die hersteld moeten worden, maar ben overtuigd dat na tevredenheid gaat gebeuren. Ik bedank Carlo voor zijn mail verkeer en kan ook andere klanten Hensgens zeker aanraden!

Bergerstraat 11

6226BA Maastricht