Ik heb me uitermate onvriendelijk en beneden de maat behandeld gevoeld
Over de verkoper en de auto Mazda CX3 met kenteken J 142 ZZ ben ik heel tevreden .
Buiten Ron waar ik positief over ben ben ik niet te spreken over wijze waarop klanten bejegend worden en met name Selena heeft absoluut geen benul hoe met klanten om te gaan.
Huidig probleem was een niet werkende airco . In Maastricht , mijn vaste garage voor onderhoud zit men in een verbouwing en kon ik niet geholpen worden , eerste moment was half juli dat men een plaatsje had . Suggestie van reparatie in Nieuwstad kwam niet in haar op en toen ik dat opperde moest ikzelf maar bellen . Zo gezegd zo gedaan en maandag om 08.00 uur had ik een afspraak . Onderweg vanuit Maastricht gingen plotseling alle waarschuwingslampjes branden inclusief knipperend stopteken. Gestopt op autoweg maar na 10 minuten werd het me te gevaarlijk en ben langzaam doorgereden naar Nieuwstad. Daar kwam ik kwartier te laat aan .
Patrick was duidelijk niet amused wat ik me kan voorstellen en gaf daar duidelijk blijk van .
Hij gedroeg zich zeer arrogant , keek niet op of om en gedroeg zich zeer onbeschaafd . Zo zout had ik het in Maastricht nog niet meegemaakt .
Om kwart over 10 kreeg ik de rekening van 150,00 euro , airco was gemaakt en waarschuwingslampjes hebben ze geen oorzaak voor kunnen vinden . Airco functioneerde toen ik wegreed . Toen ik ‘s middags ok 15.00 uur in de auto stapte blies airco alleen maar warme lucht en bleek de reparatie ondeugdelijk te zijn uitgevoerd .volgende dag heb ik Patrick gebeld en meegedeeld dat het mislukt was . Ik mocht donderdag terugkomen om te laten onderzoeken wat het was , hij zou dan een offerte maken en kijken of er in Juli een plekje te vinden was om reparatie uit te voeren . Auto zonder airco in de zomer is niet te doen . Ik heb woensdag de airco laten repareren bij garage Ber Meertens in Gronsveld naar voller tevredenheid en ben zeer benieuwd naar jullie reactie in deze . Ik heb bij jullie nota bene een onderhoudsplan .