Laden reviews...
302 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen overwegend positieve ervaringen: vriendelijk personeel, heldere communicatie en professioneel advies. Klanten prijzen snelle service en duidelijke offertes. Soms worden prijsstelling of afspraken genoemd als aandachtspunt, maar de meerderheid is tevreden.
Super goede ervaring
16 July 2026
Ben
Maastricht
Nieuwe autosleutel besteld zou 4-5 dagen duren maar duurde 3 weken. Door mijn vraag de 2e en 3e week hoe het was met mijn sleutel zou de kapotte sleutel niet zijn aangekomen bij desbetreffende sleutelbedrijfmaar in de 3e week toch mijn nieuwe sleutel gekregen. Verder altijd goede service bij Hensgens
16 July 2026
Luc
Maastricht
Mijn vrouw had een auto gezien op jullie website en attendeerde mij erop. We waren al een tijdje op zoek naar een Audi Q3. Afspraak gemaakt en gaan kijken. We werden prima ontvangen en na stevige onderhandelingen de knoop doorgehakt. Auto gekocht. Leuk afgeleverd met rood doek erover. Al met al een goede ervaring.
Raf Notermans
Maastricht
Sinds jaren de autodealer waar wij komen. Ook nu weer een andere auto gekocht. Weer netjes afgehandeld. We kunnen weer jaren vooruit.
CarenH
Echt-Susteren
Fijn, snel & vriendelijk!
Juul
Zie hierboven.
14 July 2026
Jo
Sittard
Ben zeer tevreden over deze garage
Bernhard
Schinveld
Tevreden
Wil Savelkoul
Sittard
Zoals altijd dus ook nu weer tevreden over mijn jaarlijks bezoekje aan deze garage. Auto weer in orde, jaartje APK erbij, gebruik maken en genieten van het gemak van een leenauto (ook voor ons jaarlijkse tripje), snelle service, meedenken en adviseren...kortom alweer euh nog steeds tevreden!!
Marielle
Berghem
Ik kwam voor een kleine beurt die toch 500 euro werd. Kosten zaten met name in de olie, die verrassend duur leek vergeleken met olie die ik zelf zou kunnen kopen bij een speciaalzaak. Daarnaast zijn wat dingen gedaan zoals brandstofreiniger toevoegen en ruitensproei afvullen waar ik veel voor heb betaald terwijl dat nagenoeg niets kost als ik dat zelf doe. Daarom baalde ik wel van de kosten van een kleine beurt. Ik zou jullie willen uitdagen om de kosten van een kleine beurt ook echt klein te houden en eventueel de klant zelf voor te leggen welke zaken wel/niet mogen worden gedaan. Daarnaast ben ik gewoon zeer tevreden met Hensgens Maastricht en kom ik volgend jaar ook weer voor onderhoud.
Twan
Vriendelijke en behulpzame mensen
Annelies Salden
Susteren
Ik werd door de medewerkster zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Kreeg ook netjes een telefoontje met de melding dat ik mijn auto klaar was en ik deze weer kon ophalen. Al met al een topservice.
Jan
Maastricht
Motor startte niet. Na vriendelijk gehoord te worden door medewerkster van de receptie gaf ze mij te kennen dat er binnen 'n kwartiertje of wat een monteur voor de deur zou staan. En jawel een vriendelijke monteur die al snel in de gate had wat het probleem was. Op aanraden van hem ben ik gelijk naar de garage gereden waar ik ook onmiddellijk geholpen werd. na het plaatsen van een nieuwe accu loopt de auto weer perfect!
Anja
Maastricht
Alles dat er aan de auto van onderhoud dient te gebeuren, word samen besproken.
August
Maastricht
Helaas zag ik dat ik een kapotte band had, waar ik wel nog mee kon rijden. Ik kon meteen terecht en binnen no time was de band gemaakt. Service ten top.
11 July 2026
Erg leuke ontvangst en super geholpen door 2 vakkundige verkopers
9 July 2026
Andre
Elsloo
Recent bij het starten een kerstboomverlichting op mijn dashboard. Bij initiële check door een monteur was de eerste reactie een kapotte ABS-unit waarmee rustig doorgereden kon worden tot de reparatie 3 weken later. Bij de reparatie bleek tot ieders verrassing niet de ABS-unit, maar de bekabeling er naartoe kapotgebeten door een steenmarter. Daardoor duurde de reparatie wat langer dan gedacht, maar werd alsnog binnen een redelijke wachttijd hersteld. Dus prima en snel opgelost.
8 July 2026
Ton
Susteren
Altijd vriendelijk en goede service. Alleen jammer dat gestopt word met de kortingskaarten. Duur is iedere garage dus dan was dit nog wel te compenseren. De leenauto vindt ik ook altijd fijn.
8 July 2026
angela angela
Maastricht
Vakmensen op en top. Vooral de chef werkplaats, Zeer bekwaam en rustig in afspraken en uitvoering. Geen toneelspeler. Ben al 25 jaar onafgebroken Klant dankzij deze man.
Theo
Sittard Geleen.
Het is prima verlopen
JMP Gommers
Meerssen
hier word je goed en klant vriendelijk geholpen
Tom
Bocholtz
Personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor je. Ik had een afspraak voor de A.P.K keuring, en had wat laat gebeld voor de afspraak te maken. Normaal krijg mijn auto bij de A.P.K keuring ook een onderhoudsbeurt. (Ik heb een onderhoudscontract). Nu kon ik alleen maar een A.P.K keuring krijgen en zou dan een nieuwe afspraak moeten maken voor de onderhoudsbeurt. Ik kreeg echter te horen van de man achter de balie dat er iemand uitgevallen was en ze mijn auto alsnog de onderhoudsbeurt na de A.P.K keuring zouden kunnen geven. Ik heb hier uiteraard ja op gezegd. Ik ben toen keurig naar huis gebracht en later op de dag weer opgehaald. Al met al een uitstekende service.
John
Goede afhandeling.
Ton Hoogsteder
Eckelrade
Was er voor kleine beurt volgens onderhouds contract was goed geregeld allemaal.
Harry van Wegberg
Echt