Laden reviews...
299 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen overwegend positieve ervaringen: vriendelijk personeel, heldere communicatie en professioneel advies. Klanten prijzen snelle service en duidelijke offertes. Soms worden prijsstelling of afspraken genoemd als aandachtspunt, maar de meerderheid is tevreden.
Ben tevreden met de service en de verzorging van mijn auto
5 August 2026
Auke
Landgraaf
Goedde service
4 August 2026
Ton Vandewall
Meerssen
Perfecte afspraak kunnen maken Vervangd vervoer Goede uitleg van de werkzaamheden Papieren en nota supersnel naar verzekering gestuurd Al met al weer een fijne ervarng met het bedrijf
Harry
Moorveld
Afgelopen week mocht ik mijn Renault Capture ophalen in Nieuwstadt. Het eerste contact via videobellen verliep al zeer plezierig. Nog verrassender was het moment dat ik mijn auto mocht onthullen. Mannen bedankt
AJEAM Quaedvlieg
Valkenburg
Handed over the car keys, and sat in a comfortable chair with a coffee. About 1 to 1.5 hours later everything was ready. No fuss and no hassle.
Del
Urmond
Vriendelijk personeel, goed advies
Jos
HOENSBROEK
Nu pas.voor de tweede keer geweest maar bevalt me tot nu zeer goed.
1 August 2026
Chris Candel
goede behandeling
1 August 2026
bert H.J.Stevens
Maastricht
Zeer teleurstellende ervaring. Het onderhoudscontract tijdig opgezegd per 30 juni en de termijn volledig betaald. Vervolgens heeft de verkoper het contract op eigen initiatief al per 16 juni beëindigd, terwijl restitutie van het niet-genoten deel werd geweigerd. Naar mijn mening juridisch onjuist: er wordt immers betaald voor een periode waarin geen dienstverlening meer wordt geleverd. Daarnaast zijn de onderhoudskosten opvallend hoog, ondanks het bestaan van een onderhoudscontract. Klantvriendelijkheid en redelijkheid waren in dit dossier ver te zoeken.
Beveelt niet aan
30 July 2026
bas
Limbricht
Zoals altijd snelle en goede service.
29 July 2026
Raymond
Maastricht
Nao de jaorlikse beurt aan de waage (Hyundai I10) deeze mer geliek omgeruild veur eine nuuje (Toyota Aigo). Dit tiepe auto (Hyundai ) wurt neit mee gemaak en dus op zuik gegange nao eine automaat mit hoogere zit. Ouch dit waar oppe Nuujstadt gein probleem bie de femieje Hensgens. Carl en Carlo bedank veur eur service en veer zeen os.
28 July 2026
Jan en Evelien
Sittard
Alles was naar wens
28 July 2026
Martin
Scheulder
Erg leuke en vakbekwame mensen bij Hensgens Nieuwstad. Ik ben er laatste keer geweest omdat ik een lekke band had en met de tegenwoordige tijd er een spulletje ingespoten had om tot bij hun te komen. Aangezien ik dat gedaan had moest de band wel vernieuwd worden en door de goede ogen van de monteur was er nog een band afgekeurd door het loopvlak. Twee nieuwe banden binnen een halve dag. Top.
27 July 2026
Mike
Sittard
Wederom voor een beurt geweest voor onze 14 jaar oude auto. En nog steeds na al die jaren wordt ons autoootje behandeld als was het een nieuwe, alles wordt gecontroleerd, wat defect is wordt vervangen en we kunnen weer veilig en zeker de weg op. Familie Hensgens bedankt voor alweer de nodige jaren veilige kilometers !!!
26 July 2026
Ad
Holtum
Ik ben al jaren dik tevreden en tot nu toe nooit teleurgesteld. Fijn personeel.
26 July 2026
Elly Wientjes
SITTARD
Goede service. En vriendelijke behandeling.
25 July 2026
Alles klopte. Ontvangst, vriendelijk afhandeling
20 July 2026
Jo
Klimmen
had een afspraak gemaakt voor een beurt omdat de auto dat aangaf, terwijl dat pas in september zou moeten. Hij heeft zijn beurt gehad en was binnen de gestelde tijd klaar. rekening betaald. Ik had de wagen een Peugeot 2008 bij dit bedrijf gekocht en ben heel tevreden, alleen bij mijn vorige auto een Capture kreeg ik bij een beurt een gedetailleerd overzicht met foto's wat er gedaan was, dat was voor mij heel duidelijk en begrijpelijk, mochten ze ook doen indien mogelijk. ik wil ze een voorbeeld laten zien.
maurice
Bunde
van het maken van de afspraak t/m het afhalen van mijn auto is alles prima verlopen.
Rob
Munstergeleen
Goede wachtruimte. Werkzaamheden zijn snel en netjes gedaan.
Wendy
Echt
Zie boven
Wiel Hautvast
Geleen
Onderhoud snel uitgevoerd.
Will
Heel
Enorm hulpvaardig in de benadering van de klant.
18 July 2026
Gerard
Maastricht
Wij hebben onze BYD gekocht bij Niels. Alles is super verlopen . We zijn heel erg tevreden over de goede service .
18 July 2026
Hilco en Jessica Smeijers