Laden reviews...
332 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen overwegend positieve ervaringen: vriendelijk personeel, heldere communicatie en professioneel advies. Klanten prijzen snelle service en duidelijke offertes. Soms worden prijsstelling of afspraken genoemd als aandachtspunt, maar de meerderheid is tevreden.
Je kunt makkelijk online een afspraak inplannen. Ik maak gebruik van het onderhoudsplan, extra kosten worden van te voren duidelijk uitgelegd. Het vervangend vervoer is prima, hiervoor moet nu wel een kleine brandstof vergoeding bijbetaald worden.
Marcel
Heerlen
Ik ben zeer goed geholpen en alles netjes afgewerkt
Cees
mattie
Maastricht
We zijn zijn goed geholpen.
13 September 2026
Goede service en vriendelijk
12 September 2026
Ja coraij van kessel
Sittard
Weer een apk keuring en grote beurt gehad en zoals alltijd tevreden
11 September 2026
Lambert Bausler
Margraten
Zoals altijd prima geholpen
Ruud
Valkenburg
zeer tevreden en goed en netjes geholpen Chapaeu!
jan
Maastricht
Ik ben heel goed geholpen. Prettig personeel. Geven goed advies. B.V.D. Emmy Vroemen
Emmy Vroemen
Voerendaal
Vriendelijke en betrokken medewerkers, zeer goed op de hoogte van de materie, zeer behulpzaam voor persoonlijke vragen.
Wil
MEERSSEN
Vetrouwen in de mensen . Prettig
R van Voorden
Margraten
Goede service, en ondanks dat ik wacht op mijn auto voel ik het niet als 'verloren' tijd. Onder her genot van een goede kop koffie werk ik daar op mijn laptop. En in de tussentijd was de auto sneller klaar als verwacht.
Natasja
Heerlen
Het verkopen kunnen ze wel. Maar als er een keer een probleem is dan geven ze niet thuis. Excuses, verschuilen achter processen. Noem maar op. Ik zou er ver van weg blijven.
Beveelt niet aan
7 September 2026
Jacco
Houten
Doenhun werk goed tot nu toe geen klachten
6 September 2026
john
Maastricht
vriendelijke ontvangst aan de balie. snel en goed geholpen.
6 September 2026
Frans
Bocholtz
Alles perfect afgehandeld
5 September 2026
Rene
Puth
Als opgave grote beurt en dan auuto terug met een kapotte ruitenwisser achter...dan loopt er iets niet goed en . teveel geschuif met gemaakte afspraken....
Beveelt niet aan
5 September 2026
alex
kerkrade
Een prima locatie voor onderhoud!!!
2 September 2026
Ingrid van Gemert
Panheel
Adequaat ageren voor snelle hulp. Een steenmarter smulde van mijn kabels en iemand vond het nodig om mijn zijspiegel aan diggelen te slaan. Daar rijd je niet graag mee rond. Maar bij Hensgens kon ik snel een afspraak maken. Zelfs terplekke mijn APK uit te voeren. Al met al, een mooie ervaring. De jongens in de garage zijn toppers.
1 September 2026
Martin
Roermond
Door omstandigheden was mijn afspraak verzet. Maar ruim op tijd door hún geïnformeerd.
1 September 2026
Werner
Heerlen
Na onze aanschaf van een fiat 600 wat niet helemaal soepel verliep bij de jongere verkoper zijn we toch ook over gegaan met nog een aankoop van de BMW geholpen door Niels die alles keurig afhandelde.
30 August 2026
Roy
Ulestraten
Ik moest een nieuwe accu. Gebeld , kon direkt komen accu besteld voor mijn Opel Mokka en na een uurtje was de klus geklaard.
30 August 2026
Cees de Goede
Valkenburg
De services van het autobedrijf geef ik een 10 Verder leveren ze kwaliteit Heel vriendelijk personeel Het garantie pakket krijg ook een 10 Zowel Maastricht als Nieuwstad Dit bedrijf is het beste ooit gehad
29 August 2026
Peter Hendriks
Stein
Mijn ervaring is dat we weinig uitleg gebben gekregen over het gebruiken van de 2008. we hebben geen geluid van de radio, van de achteruit rij sensoren en vooruit. We hebben geen beschijvings informatie, maar we gaan maandag de 31 8 2026 naar hekkert in roermond en hoop dan dat het opgelost is zo niet dan meldt ik me wel
27 August 2026
Ger Ekelenberg