Een warm bad

Het was een fijne behandeling de service is uitstekend er was een klein probleem daardoor zou de wachttijd. Een klein uur extra toen kwamen ze met een GRATIS LEENAUTO. dat noem ik echt een geweldige service. Ik vond alleen de beurt wel duur maar ja daar is niks aan te doen.

Vriendelijk en snel geholpen

Makkelijk om een afspraak te maken . Vriendelijk geholpen en alles gedaan zoals was afgesproken. Ook alles op tijd.

Alles volgens afspraak. 100% tevreden.

Ontvangst, garantie-afwerking en vervangend vervoer prima geregeld.

Alles naar wens verlopen!

fijne afhandeling en altijd klantvriendelijk

gewoon top!

Wij zijn tevreden

Goed geholpen

Voel me belazerd !

Ben al gebeld om een cijfer te geven. Heb hier duidelijk mijn bevindingen aangegeven. Hierop is mij gezegd dat de manager contact met mij zou opnemen, maar dat is tot op heden niet gebeurd. Als er contact met mij opgenomen wordt zal ik even en ander toelichten.

Prima !

Klantvriendelijk, behulpzaam goede service

Goede klantvriendelijkheid, problemen worden netjes opgelost.

goed gedaan

gewoon goed gedaan. Als ik iets wil ervaren ga ik wel naar de film of naar een evenement.

Heel goed

O.k.

Prettig samen werken

Wordt er prettig geholpen En doen wat ze zeggen

Zeer goed, snel en alles volgens afspraak.

Was prima service.

Snel en goed gedaan

Onderhoudsbeurt is snel en netjes uitgevoerd. Vervangend vervoer was prima geregeld. Fijne garage. Georganiseerd en netjes. Vriendelijke mensen.

Prettig geholpen

Vriendelijk geholpen, reparatie ging snel, was verder niks aan de hand en ook de prijs was zoals afgesproken.

Goed geregeld

Alles volgens afspraak. Snel en goed

Zeer goed en snel geholpen

Alles goed

Alles goed gegaan en volgens afspraak

De bandenwisseling is goed verlopen

Ik ben tevreden

goede service

mijn auto moest voor onderhoud goede service snel klaar

Vriendelijk en goed geholpen

Auto bij jullie afgeleverd ivm schadeherstel. Netjes geholpen toen ik de schade kwam melden en bij afleveren auto. Werd netjes gebeld toen hij klaar was.

Goed en snel geregeld

Snelle en betrouwbare service