Fijne garage, kan ik aan iedereen aanbevelen

Vriendelijk, behulpzaam front desk medewerkers. Jaarbeurt keurig uitgevoerd. Mooie showroom.

Echt super geholpen

Alles top. Afspraak. Ontvangst. Vriendelijk. Snel.

Prima ontvangst. Goede koffie. 1e 10k beurt. Na afloop alles doorgenomen.

Voldaan aan mijn verwachtingen.

Geen verdere toelichting nodig.

Bedankt voor de correcte service bij mijn kapotte akku

Bedankt voor de service bij mijn kapottem akku

Leuke mensen, duidelijke communicatie, eerlijk advies.

Vriendelijk deskundig

Vriendelijk en deskundig

Vakkundig en super service

SLECHT BEDRIJF

Slecht bedrijf Verkochten mij voor kennis een Opel Ampera dat hij een maand later 10.000 euro goed koper werd Koop daar nooit meer een Auto. Ik heb tegen mijn buurvrouw gezegd dat ze een Peugeot moet kopen en gedaan zeer fijne Auto

Keurig

Aardige mensen achter de receptie. En kundige mensen in de werkplaats

Zoals altijd super

Professioneel en vriendelijk personeel

Alles in orde

Klein puntje: Werkzaamheden beurt konden pas volgende dag ‘s ochtends afgerond worden. Dat was niet erg, maar werd niet gebeld en moest er ‘s middags zelf achteraan bellen of de auto klaar was.

Zijn goed

Zijn goed

heel goed

Zoals gewend goede en vlotte afhandeling van de werkzaamheden

Snel opgelost en vooral goed

Goede en juiste oplossing voor een stoel probleem

Goede service, krijg altijd een was bon, vriendelijk personeel

Toppie

Al 30 jaar klant en nog steeds tevreden. Doorgaan zo .

Prima geholpen

Goede ontvangst, reparatie snel en goed uitgevoerd

De opel onderdelen zijn wel duurder dan verwacht, maar ik wil een veilige auto. Ik ben er van overtuigd dat dit het geval is omdat alles altijd nagekeken wordt.

uitstekende service

Prima ontvangst bij de receptie, vriendelijke en deskundige benadering. Goede afspraken gemaakt over de uit te voeren werkzaamheden en telefonisch contact daarover. De werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd en de auto is in goede staat weer afgeleverd.

goede service

auto heeft de einde garantie beurt gehad en er werd nog een waterpomp onder garantie vervangen. Super Service

Werkelijk een geweldige ervaring

De medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en denken altijd met je mee.

Perfect service zoals altijd

Snel en vriendelijk. Winterbanden lagen er zo op!

Ik neem aan dat onderhoudsbeurt correct is uitgevoerd.

Prettig dat mijn auto voor de beurt is gehaald en na de beurt teruggebracht.

Service in hoofdletters

Onderhoud, verwacht én onverwacht, wordt altijd naar mijn volle tevredenheid gedaan. Er is altijd spoedig plaats in de werkplaats. Men is eerlijk over het onderhoud, en geeft goede adviezen. Daarbij denken ze met je mee. Zo trok mijn Meriva iets naar rechts, althans dat leek zo. Ze hebben de auto uitvoerig gecontroleerd inclusief een testrit. Conclusie was dat er eigenlijk niets aan de hand was. De vriendelijke medewerker van de werkplaatsreceptie zei mij wel een uitlijning te willen verkopen, maar dat dat echt niet nodig was. Het is een goed voorbeeld van het meedenken. Ik vind de service top. Ik ben een echte Opel-fanaat en bij Mulders is mijn Opel in zeer goede, eerlijke en servicegerichte handen!

Weurtseweg 301

6541 AT Nijmegen