Goede eerste indruk!

Ben geen mens van auto’s maar moest een andere aanschaffen. Bij Mulders werd ik heel erg vriendelijk ontvangen, de auto voor mijn proefrit stond klaar en was precies wat ik wilde! Ben tot aankoop over gegaan. Ik ben hier pas komen wonen en moest behalve een andere auto dus ook overstappen naar een ander autobedrijf. Heb een bijzonder prettige indruk van Mulders gekregen; vriendelijk, to the point, gedegen, professioneel. Precies waar ik als klant naar op zoek ben, ik verwacht, net als met mijn vorige garage, dat ik een jarenlange connectie met hen zal hebben. Mocht er onverhoopt iets zijn met mijn auto dan zal ik niet schromen om hen als deskundige in te schakelen. Ik ben daar in goede handen!

prettig geholpen, kundig personeel snel en accuraat.

prettig geholpen, kundig personeel snel en accuraat. Behoeft geen verder toevoeging.

Auto bedrijf is meer dan prima in tegenstelling tot de Opel Grandland met niet te verhelpen klachten

Zeer ontevreden over zgn ECO mode wat dit is Franse miskleun!! Dode hoek herkenning een amateuristisch geheel in vergelijking met mijn vorige Opel Insignia En dan als top miskleun het zgn On star wat maar heel kort ON was dit is een extreme voor van verkoop ****** Maw kort samengevat altijd geweten dat die Franse geen auto’s konden bouwen en dat is nu na ruim 10 a 15 OPEL’s bevestigd de overname door PSA is een drama!! Helaas wordt dit in mijn directe omgeving bevestigd! Het is een mooie auto en de hoge zit heeft voordelen maar de rest .......

Goede ervaring met afspraak, onderhoud en klantvriendelijkheid.

Makkelijk via de website een afspraak maken. Vakkundig onderhoud. Extra wens ingewilligd en goede afwikkeling bij ophalen van de auto.

Zeer tevreden over de verkoper die ons hielp, en een fijne occasion heeft verkocht,,Keurig.

Goede ontvangt

Prettig geholpen, goed advies,lekkere koffie

Snelle en correcte afwerking.

Prima.

Direct snelle setvice

Snel geregeld

Service os zeer goed, maar ik hoef niet daarna een telefoontje of meerdere mailtjes te hebben met de vraag hoe het was.

snel en klantgericht

vriendelijk personeel. Ze stelden geen vragen en wisten exact wie ik was en wat er moest gebeuren. in de tussentijd heb ik ene heerlijk kop koffie mogen drinken en mijn werk kunnen doen. De hygiëne was dik in orde en de Caronaregels werden goed nageleefd.

Fantastische service

Mooi bedrijf en fijne medewerkers. Geeft gewoon een goed gevoel.

Prima geholpen maar er ligt te veel nadruk op tevredenheidsonderzoek.

Klantvriendelijkheid in filiaal is prima. Ik was wel onaangenaam verrast dat auto pas aan het eind van de dag klaar was terwijl het naar verwachting maar maximaal 1,5 uur zou duren. Verder is Opel veel te geforceerd bezig met het ophalen van (allleen) positieve klant ervaringen. Dit is erg irritant en draagt niet bij aan het echt verbeteren van de service. Als je echt wil weten wat er te verbeteren is vraag je niet aan klanten of ze de beoordeling alleen willen invullen als ze een 10 willen geven. Dan wil je dus niet verbeteren en er kan altijd iets beter. Ik wil overigens niet dat mijn persoonsgegevens voor andere doeleinden dan feedback aan Opel gebruikt worden, daar ga ik niet mee akkoord.

Snel en deskundig geholpen

Snel(tussendoor) weer op weg geholpen door een andere auto in te zetten. Top service!

Prima behandeld.

Prettig en kundig.

Geen negatief punt.

Snel en vriendelijk geholpen.

Prima, perfect geholpen

Perfect geholpen, goede service en klantvriendelijk

ik had auto terugontvangen toen bleek bumper scheef te zijn gemonteerd. Gelijk opgepakt door vriendelijke medewerker en naar volle tevredenheid weer afgeleverd. Dikke pluim voor de goede service.

Altijd een goede service

Altijd een goede service, onderhoud is netjes uit gevoerd, vriendelijk personeel.

Goede en nette en vriendelijke service

Goed geholpen, gastvrij , allemaal vriendelijk personeel

Snelle en correcte afwikkeling. Zeer tevreden.

Geheel volgens afspraak verlopen. Prima in orde. En bon voor de wasstraat op de koop toe!

Goede en snelle service

Zie reactie

Helaas was de auto niet geresset Dus extra ritje

Niet tevreden over de geleverde service

Helaas deze keer niet tevreden met de geleverde service. Maand van te voren aangegeven dat ik bij mijn beurt mijn navigatiesysteem wilde updaten. Navigatie update pas dag van te voren besteld, was niet op tijd binnen. Update week later zelf uitgevoerd en er was geen kleine compensatie mogelijk. Bij ophalen van auto werd er heel laks gereageerd van dan rij je toch nog even een keer langs of doe je het zelf.

Heel goed

Band van de bus gelijk herstel

Super goed geholpen!

Vriendelijk , toegankelijk en deskundig personeel. Denkt goed mee met de klant en laat deze zich welkom voelen.

Weurtseweg 301

6541 AT Nijmegen