Goed geregeld.

Goed geregeld, aandacht voor de klant. En lekkere koffie.

slotproblemen netjes verholpen

slotproblemen netjes verholpen

Snel en goed geholpen

Ik ben goed geholpen en kon gebruik maken van de e-bike, waardoor ik lekker snel weer thuis aan het werk was.

zeer tevreden

zeer fijne en goede uitleg verkoper Bob Willemsen. vriendelijke en prettige behandeling door medewerker aan de bali en verkoper.

prima service doorvakkundig personeel

tot nu toe nog altijd netjes geholpen, op tijd en met een goede service.

betrouwbaarheid en service

Mijn auto bij dit bedrijf gekocht en na alle jaren nog steeds tevreden over onderhoud e service

Goed en kundig. Prima service.

Prima zeer tevreden

Heel snel afgehandeld

Duidelijk antwoord op mijn vragen.

Vlotte service en prima ontvangst tijdens het wachten tijdens onderhoudsbeurt.

Geweldig voor eerste keer bij jullie in Nijmegen.

Ik werd vakkundig geholpen van de receptie tot de reparatie.

prima gegaan alles volgens afspraak

vriendelijk en deskundig geholpen

Goed geholpen, prettig (garage-) personeel, gezellige verkopers!

Zie boven!

Vriendelijk en correct geholpen

Vriendelijk en correct geholpen en de auto was weer snel beschikbaar.

super goed geholpen

goed bedrijf hebben super goed geholpen

Adequaat en vriendelijk geholpen

Snel, duidelijk en goed geholpen

Top!

Zeer vriendelijk personeel en goede service.

Alles naar tevredenheid.

Zeer prettig geholpen.

Betrouwbaar en vriendelijk!

Ik ben al 14 jaar trouwe klant van Opel garage. Nooit problemen gehad! Heel tevreden!

Snelle afhandeling in een zeer prettige atmosfeer

Aangekomen kreeg ik een mondkapjes van de heren aan de balie omdat ik mijn eigen kapje ineens kwijt was! Een heerlijk bakkie koffie werd me aangeboden door de vriendelijke verkoper! Na een gezellig en goed gesprek ben ik tevreden weer vertrokken!

Netjes een goed geholpen

Goed en snel klaar.

Prima bedrijf en werknemers

prima geregeld.

niet nader toe te lichten

reparatie van het dak van mijn opel cabrio

Ik ben zeer teleurgesteld in de service en reparatie van mijn opel astra cabrio bij autobedrijf mulders Nijmegen. Voor 675 euro zou het dak gerepareerd worden na analyse. (Hiervoor toestemming gegeven) Dan ga ik er ook vanuit dat ik het dak na de reparatie weer normaal kan gebruiken Na reparatie die 664 euro kostte, om het dak dicht te maken , werd er geadviseerd om het dak niet meer te gebruiken omdat het nog niet 100 % gemaakt was. ( Daar is het toch een cabrio voor ) Dit konden ze tijdens de diagnose niet zien ?? Wanneer je vertrouwd op de deskundigheid van de Opel garage , valt dit erg tegen Niet tevreden over de reparatie en kosten en afhandeling hiervan, en een advies om het dak niet te gebruiken Zoals aangegeven ga ik ervan uit dat de auto voor dat afgesproken bedrag , ook gerepareerd wordt dat ik het normaal kan gebruiken , waar hij voor ontworpen is . Een opelklant met een ontmoedigend opel gevoel Er zal wel niks gebeuren , maar ik blijf er een ontevreden gevoel bij houden

Keurig geholpen!

Keurig geholpen!