Top service

Goede en snelle afhandeling altijd correct

Prima en snelle service

Ik kwam voor onderhoudsbeurt. Stipt op tijd geholpen en binnen afgesprojen tijd en prijs klaar.

Vriendelijk, snel en betrouwbaar.

Mulder werkt snel, betrouwbaar en heeft vooral de klant op de eerste plaats staan. Medewerkers zijn altijd vriendelijk en geïnteresseerd.

Zeer tevreden!

Gewoon goed werk verricht.

Top service

Ik vind de service goed, ze proberen altijd alles zo snel mogelijk op te lossen .

Ben al telefonisch benaderd!

Ben al telefonisch benaderd

Goed geholpen met het plannen van een afspraak op korte termijn

Perfect geholpen

Ondanks dat er met 'n afspraak iets mis was gegaan toch op 'n fijne manier direct geholpen.

Heel goed

Alles goed geregeld

Altijd vriendelijk en netjes ontvangen

Goede service zowel aan de auto als aan de bestuurder.

Tevreden

Vertrouwen. Auto wordt goed in de gaten gehouden. Op tijd aangegeven dat reparatie, in dit geval remblokjes voor, nodig was

Top service

Ik ben erg goed geholpen

Zo door gaan

Goede geholpen

Service en kwaliteit

De service en medewerking zijn van een topkwaliteit.

Allemaal goed geregel en voor een leuke prijs prima uitgevoerd.

Snel vakkundig en voor een leuke prijs weer jaarlijks onderhoud gehad. Geruststellend dat er een blijvende service voor pech aan zit gekoppeld. Vriendelijk geholpen

perfect geholpen

hulpvaardig, oplossingsgericht

Goede service klantvriendelijk

Al jaren klant, zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Komen ook vragen of je koffie wilt of dat mijn hond een bakje water wil. Super cool toch?

Vlot en adequaat geholpen.

Na verhuizing als Opel-rijder bij Mulders aangeklopt met gelijk een vlot uitgevoerde bandenreparatie. Ik was/ ben hoogwaardige service gewend bij Opel-bedrijven en dat bleek hier ook weer in Nijmegen.

Klantvriendelijk en goede service!

Je wordt vriendelijk geholpen, als er iets is komen ze eerst vragen of je het er mee eens bent dat dat wordt vernieuwd.

Uitstekende service en oog voor klant

Mijn vragen werden beantwoord en er werd ook meegedacht naar de toekomst. Geen mooie verkoop praatjes. Vriendelijke benadering en professionele vakmensen die mijn auto al jaren in een goede staat houden.

Goede communicatie en service !

Goede communicatie alvorens de afspraak, nette snelle en goede service. Niks negatiefs op aan te merken.

Aandacht voor de consument

Prettig, vriendelijk, komen afspraken na en doen zonodig iets extra’s voor de klant.

Klantvriendelijk en fijn personeel.

Weurtseweg 301

6541 AT Nijmegen