Altijd goede hulp

Vriendelijk en altijd goede hulp

Goed.

Netjes geholpen aardige meneer. .en duidelijke uitleg super.

Zeer slecht en onbehoorlijk

Werknemer stelt vast dat olie lampje brandt Meldt zich bij Mulders Nijmegen . Wordt als een nitwit onbehoorlijk behandeld en moet dan ook nog eens 53 euro afrekenen. Daarna contact gezocht om klacht in te dienen met verkoop. Nu wel vriendelijk te woord gestaan, maar vervolgens niks meer van vernomen . Dus eerste en laatste auto die ik bij Mulders Nijmegen ga kopen . Ben een fleet owner met meer dan 50 voertuigen . Jammer . Gemiste kans

vriendelijke service

Geen

buitengewoon goede service

zowel zaterdagochtend als die maandag daarop prima werk en een fantastische service, kunnen andere garages nog wel een voorbeeld aan nemen, prima en mijn dank

Tevreden

Vlot een afspraak gekregen. Vervolgens was de wachttijd wel erg lang. Verder erg vriendelijk geholpen.

Top service

Zeer goede service een fijne inzet auto

Geldklopperij bij APK

Mijn 4 jaar Oude Ampera E aangeboden voor APK. Afgekeurd vanwege forse roestvorming remschijf voor, een stukje glas achterband. Advies: prop in achterband laten plakken en beide remschijven voor vervangen, kosten E 800. Omdat ik me niet kon voorstellen dat de roest zo erg was, heb ik hem elders opnieuw laten keuren. Aldaar werd het stukje glas er uit gehaald, een prop was niet nodig. Er was inderdaad roestvorming op de remschijf, maar zeker niet zodanig dat ze vervangen moesten worden. De eigenaar van de garage noemde het rapport van Mulders geldklopperij. Er werd nog een kapotte achterruitwisser geconstateerd, die ze bij Mulders een week daarvoor niet gezien hadden. Kosten totaal nog geen E 100.

Goede service, vriendelijk personeel

Telkens weer als ik hen bezoek zijn ze vriendelijk, geïnteresseerd en to the point vwb de service. Het blijven wachten terwijl de auto nagekeken wordt is erg goed te doen in een prettige ambiance. Een bedrijf met zorg voor auto en klant.

Netjes geholpen

Prima service!

Snelle reactie en goede service.

Klant-onvriendelijk en vertrouwen totaal verloren.

Bij kleine beurt plus APK kreeg ik na een uur telefonisch te horen dat mijn ruitenwissers a 63 euro vervangen moesten worden, terwijl ik zeker weet dat ze goed waren. Het weekend ervoor nog uitgebreid gecontroleerd en schoongemaakt met ruitendoekje. Ze hebben ook accutest gedaan?, en deze was niet meer goed? Prijs 300 euro. Totaal geen problemen met accu en mijn start/stopsysteem werkte ook gewoon. Met nadruk "werkte", want heb accu niet laten vervangen omdat ik geen probleem had maar na de accutest dus wel. De ruitenwissers heb ik zelf vervangen omdat er nu wel een stukje rubber aan eind van ruitenwisser los zat. Omdat ruitenwissers keuringsplichtig zijn voor de APK moest ik afspraak maken voor herkeuring. Totaal klant-onvriendelijk om afspraak in te plannen!! Kortom, auto slechter teruggekregen na onderhoud/APK. 3 nieuwe Insignia's gekocht en zo behandelt worden. Schande..... en goede klant verloren. Helaas..... Ps Ga natuurlijk verdere stappen ondernemen en zal ook zeker geen reclame meer maken. Ook kwalijk dat er geen enquête opgestuurd is en dus niet van Opel nederland maar eigen enquête of dan in ieder geval geblokkeerd. Van je fouten kun je leren....!!

Goede en snelle service

Goede service en er werd goed mee gedacht met de klant! Top service van het eerste contact tot de aflevering van mijn nieuwe werkbus! De inrichting van de bus is verzorgd door HBI en de belettering is door Presspower verzorgd en Opel Mulders NIjmegen heeft dit allemaal geregeld zodat ik me op mijn eigen werk kon richten! Zal iedereen Opel Mulders NIjmegen aanbevelen! Paddenburg Stukadoorsbedrijf

Prima garage, fijne mensen

Alles prima, geen bijzonderheden

Niet goed gemaakt in eerste instantie

Radar volg controle gaf storing. Laten maken, betaald en vervolgens bij eerste rit direct weer dezelfde melding. Hierna duurde het lang omdat ze het niet konden vinden, en werd me nogmaals een rekening voorgeschoteld voor dezelfde werkzaamheden die de eerste keer niet goed gemaakt zijn. Toen ik hier wat van zei werd er geïrriteerd en raar gereageerd. Ik stap in ieder geval over.

Zowel mijn Ascona als ook mijn Astra vertrouw ik jullie toe.

De Ascona heb ik sinds 1 mei 1974, als mijn trots, en is uitsluitend bij jullie in onderhoud geweest. Alle beurten zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Zoals altijd uitstekend

Elk jaar goed geregeld tegenwoordig staat er ook electrische fiets al klaar. Altijd telefonisch overleg over de te verrichten reparaties

zoals altijd super correct en meedenkend

top

geweldig!

prima service

Mensen zijn vol aandacht voor mij en mijn auto

Kom hier al jarenlang vol tevredenheid

slechte comunicatie

afspraak gemaakt onderdelen zouden besteld worden ik zou de auto dan 3 dagen kwijt zijn bekend wat de oorzaak is bij het brengen van de auto bleek dat alles weer van vooraf aan opgestart moest worden U moet de auto weer opnieuw brengen want de onderdelen moeten besteld worden alles in alles bleek dat ik de auto ruim 1 week kwijt was

Goede Service

Netjes geholpen in de werkplaats en aan de receptie.

Zoals al jarenlang gebruikelijk: uitstekende service.

Weurtseweg 301

6541 AT Nijmegen