gastvrij en vriendelijk en oplossingsgericht

gastvrij en vriendelijke en oplossingsgericht

Prettig bedrijf en fijne mensen die er werken...

Vriendelijk en deskundig

Fijne auto garage waar ik graag kom, zeer behulpzaam, snelle service, bovenal klantvriendelijk.... een dikke pluim aan alle medewerkers.

X

X

Geen terugkoppeling

Mijn bedrijf auto is voor een beurt geweest en deze is door de garage opgehaald en terug gebracht. Op zich is dit goed verlopen echter ik heb geen flauw idee wat er is gebeurt aan werkzaamheden en zeker gezien de kilometer stand (222.000) zou het voor mij als bestuurder belangrijk zijn welke zaken er uitgevoerd zijn en welke er aan zitten te komen. Daarnaast heb ik nu wel of niet een verlenging van mij Europadekking gehad voor de service de komende periode. In ieder geval heb ik aan de auto niet het gevoel dat er iets aan gebeurt is zoals scherper remmen, scherper koppelen of dat soort zaken.

Prima hulp bij oplossing zoeken voor probleem

Prima geholpen met het oplossen van het probleem

goed en vriendelijk geholpen

vriendelkijkheid

Uitstekende service

Wordt altijd keurig en snel geholpen Heb gewacht op het onderhoud en was binnen een uur weer op weg

Vooraf gemaakte afspraken en prijs

Vooraf wordt aangegeven wat de prijs zal zijn dat is prettig en snel aan de beurt om het euvel op te lossen

Goede snelle service en je wordt goed geïnformeerd

Binnen een dag mijn auto terug, netjes geïnformeerd per telefoon en goede uitleg bij het ophalen

Duidelijke afspraak en volledig tevreden over afhandeling

Zie boven

Goede begeleiding in het maken van de afspraak (doorsmeren; ruitbreuk; navigatie)

Uitvoering volgens afspraak en op tijd klaar. Vervangend vervoer werd me aangeboden, maar daar hoefde ik geen gebruik van te maken. Prettige behandeling door medewerkers.

Heel goed

Afspraken worden zeer correct uitgevoerd

Wederom uitstekend !

Ik heb al jaren uitstekende ervaringen gehad met Mulders Autobedrijf uit Nijmegen ! Altijd vriendelijk, goed en attent geholpen. Je merkt dat men daar de klant centraal stelt. Een dikke tien wat mij betreft.

Alles prima

Alles goed geregeld

Goede service!

Vriendelijke personeel, goede service!

Eerlijke vriendelijke mensen

Top service

Zoals altijd: prima!

Voorkomende ontvangst, prima afhandeling, uitstekende service én: goede prijsverhouding i.v.m gedane werkzaamheden.

Onvoledoende serieus genomen

Ik heb de auto een paa keer aangeboden omdat er duidelijk iets mis is. Het is meerdere keren gebeurd, dat na lange tijden geen problemen (en een laag verbruik tussen 8 en 9 km per kWh) een keer tijdens het rijden het waarschuwingslampje (service indicatie) brandde. Bij de volgende rit brandde het lampje niet meer. Wel was me meteen de eerste keer opgevallen, dat de auto tijdens het branden van het lampje veel duurder loopt. Maar later bleek dat dit verbruik hoog bleef, totdat de autosoftware weer gereset was bij een beurt (of bij het terugschakelen van het batterij-opladen). De vorige keer dat ik de auto bracht liep hij 1/6,4 op de heenweg en 1/9,4 op de terugweg. De laatste keer was dat 1/6,4 op de heenweg en 1/8.0 op de terugweg. Het moet dus zo zijn, dat te achterhalen is wat dit veroorzaakt. Het is dan toch duidelijk dat er iets mis is/was. Maar ik vind bij Mulders geen enkele medewerking dit op te lossen. Men vindt kennelijk dat de wagen het nu goed doet en daarmee uit. Het ergert me dan ook nog als een monteur niet blijkt te weten wat een brushless motor is. Ik probeerde hem uit de leggen, dat mijn vermoeden is, dat er een dynamische bijstelling moet zijn van het bekrachtigen van de spoelen, zoals bij de benzine auto de vacuum vervroeging werkt. En die dynamische regulatie lijkt te vervallen en niet goed te functioneren als dat lampje brand/gebrand heeft. Uiteindelijk heb ik het doorgespeeld aan Amsterdam. Maar ik vind eigenlijk dat Mulders Nijmegen de instantie is, die dit op moet pakken.

Alles naar wens verlopen , alleen op mijn vraag om iets met een antenne te doen op het dak is volgens mij niets gedaan

Positief, ik ben goed geholpen.

De door Opel Nederland gevraagde software-reset is goed uitgevoerd. Helaas was nog niet bekend wanneer de nieuwe e-car-accu geleverd wordt.

100% tevreden

Prettig en goed geholpen

Heelgoed

Goede behandeling Goede servers

Zo op het oog een adequaat uitgevoerde jaarbeurt en APK-keurig.

Cijfers of sterren uitdelen, doe ik niet, is schools en kinderachtig, heeft de schijn van exactheid. Tevredenheid meet men kwalitatief. Ik leverde mijn Corsa in prima rijdende staat in en kreeg haar zo op het oog in dezelfde staat terug. Bij mijn vorige Opelvestiging (Woerden) haalde men haar ook even door de wasstraat. Ik was gewend dat ik werd gebeld na eerste inspectie - de laatste tijd ook via een e-mail met detailgegevens - voordat men (ingrijpende) werkzaamheden begon. Ik was ook gewend dat ik een nieuw kaartje kreeg voor Opel Assistance. Ik kreeg dat nu niet en bij navraag achteraf zei de receptie dat men minder plastic is gaan uitdelen, maar dat alles verder in orde was met de hulpverlening. Ik had dit graag direct gehoord.

Weurtseweg 301

6541 AT Nijmegen