alles zoals afgesproken, goede rustplaats

Gewoon afspraken nagekomen

Bellen afspraak brengen klaar

Goede en plezierige service

Iedere keer kijk ik met grote tevredenheid terug op mijn bezoeken aan Mulders. Ze leveren snelle en attente service. De ontvangst is vriendelijk en de behandeling van mijn vragen deskundig en efficiënt. M.a.w. ik ben een heel tevreden klant.

Was perfect

Vriendelijk personeel en houden zich aan afspraak. Zijn duidelijk in wat er wel of niet nodig is.

Geweldig bedrijf en personeel

Dat ik en natuurlijk ook mijn auto altijd goed wordt behandeld.

Goede afwerking van een beschadiging

Na een jaarlijkse beurt was er een drukknop beschadigd. Dat gaf een, voor ons, lelijk zicht op het dashbord. De garage heeft toen een nieuw exemplaar besteld en er in geplaatst. We zijn erg blij met deze afwerking, Een zeer goede service van Mulders Autogroep.

Goed advies

Goed, wel jammer dat het tijdslot reserveren geen zin heeft.

Wielen wissel

Ik vond de duur van de wielenwissel erg lang, dit gebeurd normaal binnen 20 minuten. Uiteindelijk duurde het 60 minuten!

Goede service, duidelijk over wat ik kan verwachten

Vriendelijke ontvangst, uitstekende service

prima afhandeling van de bandenwissel

binnen de gestelde tijd kon ik weer verder!!

Goeie service.

goede service

Ben tevreden met service

Snelle en goede service.

Correct en snel gemaakt

Nette en snelle afhandeling van de schade

Fantastisch

Snel geholpen. Zeer tevreden.

ik ben netjes en goed geholpen

ik ben netjes en goed geholpen met het herstellen van de in januari niet goed gemonteerde stekkerdoos van de trekhaak. Er zal water in en daardoor is vermoedelijk kortsluiting ontstaan. Ook zat de stekkerdoos niet goed geplaatst waardoor de stekker er niet goed in kon.

Prima garage

40 jaar geleden had Mulders in Tiel, de Kadett van mn vader in onderhoud. Vandaag heeft Mulders in Nijmegen, m'n eigen Astra in onderhoud. Toen tevreden. Nu tevreden.

Zoals we van Mulders gewend zijn.

Zie boven

prima service

prima service en vriendelijk personeel

Goed ontvangen, goed gesprek over elektrisch rijden.

goed te woord gestaan

Heel goed geholpen