Zeer teleurstellend ❗️
Mijn buurman attendeerde mij op vieze olievlekken op mijn oprit ik schrok me rot kon het niet geloven ❗️dat kwam van mijn Opel Mokka van 2018 af die maar 55000 km gereden heeft❗️. Meteen Mulders gebeld en zou over week pas terecht kunnen vanwege de urgentie vond ik dat veel te lang duren en door aandringen werd dat vervroegd die “reparatie” (bouten automatische versnellingsbak vaster gezet) zie factuurnummer WF03-30565 64,49€ maar dat heeft niets geholpen het lekt nog steeds dus nog meer vieze vlekken erbij ❗️Balen balen !!! Ik ben afgelopen Vrijdag 27/05 naar Mulders Nijmegen gegaan en het bovenstaande vertelt daar kreeg ik te horen dat ik maar contact moest opnemen met de Opeldealer in Hoofddorp ( Jansen&van Kouwen) want daar had ik die Mokka gekocht?!?! Ik vertelde dat ik toen heb afgesproken met beide garage,s dat het onderhoud en eventuele reparaties gezien de afstand door Mulders gedaan zou worden er zijn in het verleden reparaties ( koelwater)uitgevoerd door Mulders Nijmegen ik vind dat ik mankement nog lang niet had hoeven te verwachten bij zo,n jonge auto dit onderschreef de ANWB en de Consumentenbond De receptie vertelde in eerste instantie dat ik dus maar de dealer in Hoofddorp moest gaan voor die reparatie en hield dat lang vol uit eindelijk na heel veel aandringen schreef hij het kenteken van mijn auto op en daar wacht ik nu op . Ik rijd nu niet met die Mokka om verdere schade te voorkomen én er ligt een plank onder de auto vanwege die vieze olievlekken !!!! Gr. René Aalders