Altijd alles prima in orde. Mooi by

Zijn altijd zeer tevreden.

Het probleem van mijn auto is snel opgelost.

Top garage

Nette zaak, vriendelijk personeel

Perfecte service

Lange tijd al een storing in de auto Mulders heeft hem er uit gekregen Auto rijd weer 100% Zeer tevreden

Goede en fijne ervaring.

Altijd klant vriendelijk heerlijke koffie en perfecte sevice echt 100% top.

Wordt altijd uitstekend geholpen , zeer goede service .

Zeer vriendelijk en goed bedrijf en waar je altijd goede service tegemoet kan zien.

Reparatie prima, wachttijd niet oké

Ik had om 9.00 uur een afspraak voor het vervangen van een onderdeel. Zou een uurtje duren dus ik koos ervoor om te wachten. Na 2,5 uur ( zonder dat iemand mij koffie aanbood of liet zien waar de koffiemachine stond) ben ik gaan informeren naar de stand van zaken. En daarna was mijn auto ineens binnen 5 minuten klaar. Geen goed gevoel aan overgehouden. De reparatie was verder prima

Alles weer prima verlopen

Ook nu weer is de onderhoudsbeurt naar tevredenheid uitgevoerd.

Alles klopt bij Mulders

Afspraken kloppen, en ook de afgesproken prijs.

Goede service, en vriendelijk personeel

Goede service,vriendelijke medewerkers

Storing goed geanalyseerd en opgelost

De storing is correct en prima verholpen.

Nvt

Zeer aardig en kundig personeel.

probleem geconstateerd, steenmarter, een week later al een zendertje

Bij de garantie beurt bleek dat een steenmarter wat van de isolatie had weg gevreten, kon een week later al komen voor een zendertje, hoop dat het helpt. Er werd wel netjes vermeld dat het geen garantie is, Ik geef bij aanbevelen Nee aan, niet om de kwaliteit, die is okee, ben niet iemand die aanbeveelt,

Goed geholpen

Er wordt geluisterd

Zoals altijd alles snel en goed uitgevoerd

Zoals altijd alles snel en goed uitgevoerd

Goede service Duidelijk contact

Goed, vriendelijk en professioneel onderhoud

Vakkundig onderhoud. Goede service en vriendelijk personeel die vragen goed oplossen.

Uitstekende service en uitvoering werkzaamheden.

Het feit dat ik al tig jaren klant ben zegt genoeg.

Zeer aardig personeel en auto altijd weer perfect afgeleverd.

Men zegt wat men doet en doet wat men zegt

Gewoon prima in alle opzichten

redelijk

reparatie is waarschijnlijk goed uitgevoerd want het mankement is niet meer waargenomen. Waar ik wel mee zit is dat mijn naam verkeerd geschreven is. Iets anders: voorafgaand aan de reparatie ben ik bij uw vestiging geweest om het probleem van de koelvloeistof te melden. De persoon aldaar verzekerde mij dat het peil voldoende hoog stond. Echter, net voor mijn vakantie zakte het peil naar onder het minimum. Op zaterdag nog gebeld maar men kon niets voor mij doen. Op maandag op de dag van vertrek naar vakantieadres wederom naar de garage gegaan. Daar constateerde men een lekkende slang en lekkend thermostaathuis. Dit had mijns inziens eerder geconstateerd kunnen zijn als tijdens mijn eerste bezoek de persoon aldaar meteen actie had ondernomen om het probleem te achterhalen waardoor ik niet met een lekkende auto op vakantie moest. Dat was zeer vervelend want elk moment kan dan een slang teveel gaan lekken. Er was ook geen vervangende auto voorradig. Mijn vakantie is deels bedorven. Overigens heb ik dit hele verhaal al eerder beschreven in antwoord op een tevredenheidsonderzoek uwerzijds. Ik heb ook al reactie van u daar op gehad. Waarom dus nu een tweede tevredenheidsonderzoek?

Prima.

oke.