• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo toekomstige leerlingen...ik ben net geslaagd...en heel blij...en heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen..fijne betrokken mensen..die je goed en duidelijk les geven..en ook speciaal in faalangst zijn..ik heb genoten van mijn rijlessen..en ga nu met vol vertrouwen de weg op..ik zou zeggen zoek niet verder..deze mensen geven jou t vertrouwen..dat je straks veilig de weg opgaat...Dank lieverds van M&L...succes...

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen, heb veel kunnen lessen en het theorieweekend was erg leerzaam

• Ervaring met Rijinstructeur
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool, erg flexibel met lessen!

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige instructeurs, aanrader!

• Ervaring met Rijinstructeur
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige rijschool waar ze de tijd voor je nemen. Aardige instructeurs die je niet opjagen en je goed begleiden! Aanrader!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf GOOD

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool met goede begeleiding

voldoende, een redelijke ervaring

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het leuk en gezellig om te rijden en leerde er veel van. \r\nAfspraken werden goed afgesproken.

• Ervaring met Rijinstructeur
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding op persoonlijk niveau, wat bij je past! In één keer geslaagd!

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het als erg prettig ervaren. Ik ben begonnen bij M&L met het theorie weekend. Dit heeft mij erg geholpen met het in een keer behalen van mijn theorie. De praktijklessen heb ik al prettig en rustig ervaren. Precies wat ik nodig had met mijn faalangst. Op mijn tussentijdse toets werd ik goed voorbereid en deze heb ik in een keer gehaald. Ook ging ik hierdoor rustiger mijn examen in. Ik heb een faalangst examen gedaan en deze heeft ervoor gezorgd dat ik het ook ik een keer gehaald heb.

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd fijne lessen gehad, Romke wist goed hoe hij het beste uit mij kon halen. Zelf nooit verwacht om zo snel mijn rijbewijs te halen, vanwege best wel wat angst tijdens het rijden. Maar bij de 2e keer gewoon in de spits afgereden en geslaagd!

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer duidelijke rijlessen, top instructeur, goede prijs, ik zou het zeker aanraden. Theorieweekend was ook top! Groeten MV

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zowel bij Martin als bij Linda gelesd. Beide uitstekende instructeurs en er wordt gewerkt met een goed lesstappenplan waarbij alle rijvaardigheden aan bod komen. Lessen vormen uitstekende basis voor het rij-examen en latere rijgedrag. Daarnaast wordt extra begeleiding geboden indien je rijexamenangst hebt.

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en relaxte instructeurs die weten wat ze aan het doen zijn. Bij vragen, en als de situatie erom vraagt, krijg je een goede uitleg. Zo heb je iedere les het idee dat je ook echt wat hebt opgestoken. Ik raad deze rijschool iedereen aan.

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een prima rijervaring gehad. Soepele rijtijden in combinatie met een goede instructeur maakt het leren rijden een stuk leuker.

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed lopende rijschool met goede instructeurs. Met name Silvia dat is een hele goeie.

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goeie ervaringen gehad bij dit bedrijf, goeie en aardige instructeur, dus was top.

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne lessen gehad, goed begeleid tijdens het rijden en veel geleerd.

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool!

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijk, maar oprecht kritische mensen. Top

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed, hielpen me met alles.\r\nGoeie rijschool.

• Duidelijkheid website
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enorm genoten van alle rijlessen en super veel geleerd. Ik had mij geen betere rijschool kunnen wensen.

Zeekamplaan 25

1851XE Heiloo