Super fijne rij instructeur

Ik heb gereden bij Jasper. Hij legt erg fijn uit en blijft rustig. Fijne ervaring met hem gehad en in twee keer geslaagd!

Goede begeleiding en instructie

Ik was altijd bang om te gaan autorijden, had al schakel gereden bij een andere rijschool en elke keer keek ik er tegen op om auto te rijden. Totdat ik bij M&L kwam. Ik had goede gesprekken met Linda en Martin werd op weg geholpen door Erik en mijn angsten gingen weg, ik kreeg Andre als vaste rijinstructeur en kreeg plezier in het autorijden. Elke rijles had ik zin in. Fijne gesprekken en instructie van Andre en een stukje coaching waar nodig. En nu mijn rijbewijs.... Zo blij!

Uitstekend geholpen

André weet wat mijn sterke- en zwakke kanten van mij en hij heeft mij zeer geholpen in mijn lange traject. Hij is een aanrader. Bedankt weer André!

Leuk

Ik heb al mijn lessen als erg fijn ervaart. Ik was niet de makkelijkste leerling maar Sami kon daar goed mee om gaan altijd kalm en vriendelijk gebleven. Kon het altijd goed met hem vinden veel gelachen, dus zeker een aanrader.

Top Rijschool!!

Ik heb bij Salim gelest en ben vandaag geslaagd voor mijn praktijk rij-examen. Salim is een hele goede en professionele rij-instructeur. Hij is heel geduldig en heeft me enorm geholpen mijn faalangst te overwinnen. Nogmaals superbedankt voor de goede en fijne rijlessen Salim en nog heel veel succes met je rijschool. Groeten van Stijn Groot

Leerzame en leuke lessen

Ik heb met Salim gereden en hij heeft me echt geholpen iets meer zelfvertrouwen te krijgen in mijn rijden. Hij legt alles rustig en netjes uit en een fout maken is niet erg, maar juist leerzaam. De rijschool is zeker aan te bevelen.

Geweldig!

Ik heb gelest bij Sami, wat een topper. In het begin erg veel twijfel gehad met het rijden, maar door hem heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen! Als het niet goed ging, legde hij alles rustig uit. Ging het goed geeft hij complimentjes, ook belangrijk! Ik voelde me echt op gemak met hem in de auto, en hij motiveerde me als ik het nodig had. ☺️ Al met al, helemaal top!

Leuke rijlessen

Ik raad jullie zeker aan om bij deze rijschool lessen te nemen. Heb een top rijles instructeur gehad waarbij de lessen leuk en leerzaam waren.

Ik heb een goede keuze gemaakt

Ik nam de lessen van André en ik heb alleen maar positieve gevoelens. Hij is een uitstekende instructeur en ik had altijd veel zelfvertrouwen tijdens de lessen. Ik ben met een keer geslaagd!

Met plezier en een berg kennis geslaagd!

Ik heb les gehad bij Salim. Een persoon met engelengeduld. Heb de lessen als zeer leerzaam ervaren, hij neemt de tijd voor je en is in voor een gezellig praatje. Salim doet nèt dat stapje extra. Dank Salim voor alles.

Top rijinstructeur

Ik had les bij Salim. Hij is rustig, geduldig en behulpzaam. Als je het niet goed begrijpt legt hij het gerust nog een keer uit tot dat je het snapt. Geeft goede praktijk voorbeelden! Het waren gezellige lessen.

Zonder André zou ik niet kunnen leren autorijden

Door een goede, persoonlijke begeleiding kan ik met trots zeggen mijn autorijbewijs hier behaald te hebben. Bedankt André voor deze afgelopen maanden van uw onverdeelde aandacht voor mij. Voor het helpen mijn angst voor autorijden te overwinnen. Voor het respect in elke les en elk gebaar. Mede omdat u uw werk met plezier en lachen doet, heb ik mijn rijopleiding haast afgerond. Met stoppen en rijden heb ik enorm genoten van elke rit en elk moment.

Ik heb hele leerzame lessen gehad!

Ik vond het heel fijn hoe de lessen waren gestructureerd. Zodat je van te voren al een idee had wat er van je werd verwacht en wat je allemaal moet weten en kunnen voordat je het examen zal afleggen. Ik vond mijn instructeur Samet San ook eerlijk en duidelijk in de afspraken die we maakten en de reflecties over de lessen.

Rustige en geduldige instructeur

Ik heb les gehad bij Salim, wat ik als erg prettig heb ervaren. Salim is rustig, geduldig en geeft veel gelegenheid om vragen te kunnen stellen. Ook is het plannen van de lessen erg flexibel met zelfs mogelijkheden in het weekend. Ik raad Salim zeker aan! Ik vond de voorwaarden in de overeenkomst die je moest ondertekenen van de rijschool wel nogal strikt. Lees die goed door alvorens te ondertekenen.

Uitstekende rijlessen!

Ik heb mijn rijlessen bij Jasper als heel goed ervaren. Jasper is erg rustig en legt alles goed uit. Ik heb mij nooit onprettig gevoeld. Het is niet erg als je een fout maakt, als je er maar van leert. Jasper kijkt altijd samen naar hoe je het de volgende keer beter kunt aanpakken. Bedankt Jasper! Ik ga volop genieten van mijn rijbewijs.

Superfijn de persoonlijke en betrokken houding!

Ik heb een hele positieve ervaring bij rijschool M&L gehad! Mijn instructeur was Jasper. Jasper hield rekening met mij en paste zijn lessen aan aan wat ik als leerling nodig had, ik voelde met veilig om fouten te maken en om hiervan te leren. De opbouw van de lessen vond ik ook heel fijn! Stapje voor stapje keerde ik nieuwe dingen en werk ik zelfverzekerder in het verkeer. Daarnaar was jasper altijd heel flexibel bij het inplannen van een rijles. Ik zou het zeker aanbevelen bij m&l rijles te nemen!

Goede rijschool met geduldige instructeurs

Opbouw van de lessen is in logische volgorde. Is op tijd met ophalen en gebruikt lestijd nuttig. Vriendelijke instructeurs. Soms tijdens het rijden wat laat met het geven van feedback, maar als je vragen hebt, kan je altijd terecht. Je gaat examen doen zodra je er echt klaar voor bent. Ik heb de lessen (automaat) als zeer prettig en leuk ervaren!

Hele goede en gezellige rijlessen.

Mijn rijinstructeur was Jasper Valk. Hij gaf goede rijlessen waardoor ik geslaagd ben!

Prima rijschool, al vroeg in de ochtend beginnen de lessen dus goed te combineren met een studie.

Top rijschool!

Ik heb ontzettend fijn gereden bij M&L. Ik had een goede rij instructeur en heb genoten van mijn rijlessen. Zeker de moeite waard om bij M&L even een kijkje te nemen, ik ben in ieder geval erg tevreden.

Super tof

Ik zat bij de instructeur Jasper Falk en die heeft er echt voor gezorgd dat ik geslaagd ben. Goeie manier van alles uitleggen en ben super blij dat ik hier ben gaan rijden. :)

Grote dank aan mijn instructeur Sami

Ik had eerst bij een andere rijschool les gehad toen ik 18 was die gespecialiseerd zijn op faalangst, deze rijinstructeur vertelde mij destijds dat ik nooit mijn rijbewijs zou kunnen halen door mijn angst in het verkeer. Nu 23 jaar, had ik de moed om opnieuw te kijken of het mogenlijk was toch me rijbewijs te kunnen halen. Met grote dank aan mijn rijinstructeur Sami en door zijn vertrouwen in mij, de rust die hij uitstraalde en de goede gesprekken in de auto heb ik gewoon in 1 keer mijn rijbewijs gehaald zonder opmerking. Ik voel me vertrouwd in de auto en ben nooit meer bang. Ik ben hem voor altijd dankbaar.

Eindelijk geslaagd door de lessen van Sami!

De instructie van Sami is direct, duidelijk, leerzaam en heeft mij zeker een betere bestuurder gemaakt. Elke les begonnen we met de doelen en focus punten voor de dag en eind van de lessen gingen we over mijn foute en positieve punten bespreken. Ik was begonnen als een angstige passagier op de weg tot een zelfverzekerde en assertieve chauffeur! Heel erg bedankt Sami!

Goede instructeur gehad, erg tevreden!

Afgelopen jaar heb ik rijles gehad van Salim en inmiddels ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen. Salim geeft duidelijk les en geeft goed aan hoe het staat met je vooruitgang en je eventuele verbeterpunten. Topinstructeur!

In 1x geslaagd door top instructeur

Ik heb les gehad van Sami, die er niet alleen voor zorgt dat je kan autorijden, maar ook dat alle kleine dingetjes/foutjes gladgestreken worden. Zo kan je met volle vertrouwen het examen in gaan. Sami kan goed aanvoelen wanneer je klaar bent voor je examen. Hij is flexibel met de invulling van de rijlessen en tijden en je kan tijdens het rijden goede gesprekken met hem voeren. Heel erg bedankt en ik wens je veel geluk met je nieuwe huis en je trouwerij binnenkort!

Zeekamplaan 25

1851XE Heiloo