Reactie van het bedrijf
Hallo mevrouw Jibodh, wij vinden het jammer dat u via deze weg uw frustratie uit en willen daarom dan ook graag hierop reageren. Het klopt inderdaad dat u bij ons (twee jaar geleden) een 13 jaar oude Ford Fiesta hebt gekocht. Wij zijn ook blij dat u deze bij ons voor APK hebt aangeboden. Toen wij de auto controleerde waren er 3 punten die voor de APK niet oke waren: 1. uw beide koplampen werken niet (u rijdt dus zonder licht) 2. De oranje lampjes zijn niet meer oranje (apk afkeur) en 3: u heeft helaas een gordel beschadigd, wat voor de APK ook niet mag. Wij hebben even gekeken of wij de verlichting konden repareren (de beide lampjes bleken niet stuk, maar de schakelaar bleek niet goed te werken) en hebben zelfs een gebruikt onderdeel aan u geadviseerd, omdat u had aangegeven weinig financiële middelen over te hebben voor de auto. Dat u de auto ophaalt, bij een andere garage brengt en dat die garage (onterecht) de auto goedkeurt, daar nemen wij afstand van. Bij ons staat veiligheid voorop!