Uitstekende service, meedenken en samen prijsbewuste keuzes maken.

Onze tweede auto is wat oudere Toyota Yaris. Daar waar de Toyota-garage voor alles de hoofdprijs vraagt, gaat Merkservice na òf een onderdeel wel vervangen moet worden en hoe het eventueel goedkoper kan. Zelfde resultaat, veel minder kosten. En altijd het eerlijke verhaal.

Goede service voor mijn merk

Vooraf duidelijk een offerte gemaakt. Scherpe prijzen voor originele onderdelen. Tussentijds goed op de hoogte gehouden. Ook toen bleek dat diagnose welke door een ander bedrijf was gemaakt niet bleek te kloppen. Alles binnen een dag klaar zodat ik 's avonds weer gewoon over mijn auto kon beschikken.

Oplossinggerichte motivatie

Het team is voor iedereen oplossinggericht voor een mini.ale prijs. In de wachtruimtruimte kan je gewoon een bekertje koffie nemen. Geen mooie pakken maar wel een goede en vriendelijke service.

Zeer klantgericht en vriendelijk!

Goede ervaringen, staan altijd voor je klaar.

Vlot en netjes afgewerkt.

Vriendelijke mensen die hun vak goed verstaan

Snel en vriendelijk geholpen!

Online een afspraak gemaakt. Werkt perfect! Snel en vriendelijke geholpen!

Werkzaamheden goed uitgevoerd, echter iedere keer valt de rekening behoorlijk duurder uit !

Werkzaamheden goed uitgevoerd, echter iedere keer valt de rekening behoorlijk duurder uit dan vooraf werd afgesproken, ook zelfs nadat ik vooraf duidelijk aangaf dit niet wenselijk te vinden en dat Merkservice indien extra kosten gemaakt moeten worden, dit eerst met mij te overleggen, het geen iedere keer niet gebeurd is....

Snel, goede service, betrouwbaar!

Top service!

Ik kwam onaangekondigd, euvel is meteen verholpen, wachtend onder een goed kopje koffie.!

Goede vlotte service en vriendelijke medewerkers.

snelle service

snelle service zonder afspraak bij reparatie lekke band, top!

Goede garage met eerlijke prijzen en ontzettend vriendelijk personeel!

Sinds een tijd kom ik hier voor alle problemen, vragen, beurten en keuringen van mijn auto. Altijd erg goede verhalen gehoord en die zijn absoluut waar. Erg betrouwbaar en vriendelijk personeel. Ook goede prijzen! Absoluut een aanrader!

Duidelijke afspraken, uitstekende service.

Duidelijke afspraken, uitstekende service.

Prima service en kwaliteit

Altijd nette en correcte afhandeling van reparaties. Altijd vooraf prijsopgave zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Super service en niet te duur

Ik kan niet meer zeggen dat we super zijn geholpen. ik vondt het niets te duur en ze dachten ook nog mee. We hadden een ster in de ruit waar we blijkbaar voor verzekerd zijn en die hebben ze ook laten maken.

Zoals altijd een uitstekende service

Zeer goed. Serieus bedrijf met uitstekende service en betrokken en deskundige medewerkers.

zie hierna

Correct, adequaat, vriendelijk, deskundig en betrouwbaar

Topbedrijf

Ben al jaren klant. Kort uitstapje ivm garantie naar merkdealer geweest en hierna teruggekomen. Konden niet de service bieden die ik gewend was. Denken mee in oplossingen en leveren goed werk. Kortom erg fijn en betrouwbaar bedrijf.

helemaal top !

uitstekende service en nette / reële prijzen.

Ben zeer goed ontvangen ,en mijn auto was klaar op afspraak, ben ontvangen met goede koffie kan niet beter

Goed en snel!

Prima service!

Toppie

Goede service en koffie

snel en goed.

snel en goed.

Vriendelijke, zeer behulpzame en naar oplossingen zoekende medewerkers.

Wordt altijd vriendelijk geholpen. Er wordt meegedacht . In oplossingen gedacht. Zeer goed bedrijf!! Betrouwbaar!

Nieuwe banden

Bij de VW dealer een prijs opgevraagd voor mijn banden en bij Merkenservice Vught. Het verschil per band was € 55,- zonder te onderhandelen!

De Schakel 1

5261LL Vught

Over Merkservice

PERSOONLIJKE SERVICE, ALLE AUTOMERKEN Hoogste tijd voor onderhoud of reparaties aan je auto? Vind jij goede service belangrijker dan mooimakerij? Bij Merkservice richten wij ons op het leveren van de allerbeste service. Zo hanteren wij altijd een scherpe prijsopgaaf op voorhand en houden wij ons alleen bezig met wat echt nodig is aan jouw auto. Zo kom jij nooit voor verassingen te staan. Bij Merkservice Vught kun je terecht voor alle vormen van reparaties en onderhoud; Ongeacht het merk of de leeftijd van je auto. Omdat onze mensen werken volgens de fabrieksvoorschriften behoud je de fabrieksgarantie op je auto wanneer je kiest voor de officiële onderdelen. Natuurlijk bieden wij ook altijd de keuze voor betaalbaardere alternatieven.

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.