goede service , aardige en bekwame medewerkers,
Vriendelijk personeel, snelle en goede service, vakbekwaam, een afspraak is snel in gepland, geen al te lange wachttijden mits de te vervangen onderdelen niet snel leverbaar zijn. De koffie staat klaar!
Mijn accu was kapot. Helaas lukte het me niet om de auto te starten met de startkabels. Gebeld naar Merkservice Vught en die kwamen om de auto te starten. Aangekomen bij Merkservice stond er een nieuwe accu die er meteen in werd gezet. Heel goede service en vriendelijk personeel!
Na onverwachte motorschade , van onze bedrijfswagen , en in deze drukke tijden , hadden ze de auto binnen een dag weer gerepareerd. Daar heb je nou iets aan.
Hoewel altijd met ellende op bezoek, is het toch altijd een plezier om daar te zijn en altijd met tevredenheid te vertrekken
Ik kom al jaren met mijn auto bij Merkservice. De dienstverlening is uitstekend. Dat begint al bij het zeer eenvoudig maken van een afspraak. De diagnose is helder en de oplossing ook. Er wordt dan goed nagedacht over een oplossing waarbij rekening gehouden wordt met je budget. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor originele onderdelen of over imitatie onderdelen de vaak niet onderdoen voor de merk onderdelen. Men gaat deskundig en snel aan de slag en de prijzen zijn meer dan redelijk. Daarnaast werken bij deze garage eerlijke mensen die NOOIT een dubbeltje meer zullen rekenen dan noodzakelijk.
Aardige mensen, wordt altijd goed geholpen. Helaas wordt de garage wat drukker dus kan je minder snel terecht maar dat geeft okk maar weer eens aan dat ik niet de enige ben die zeer tevreden is
Erg vriendelijk personeel
Of het nu gaat om een APK of onderhoudsbeurt, deskundigheid en vriendelijkheid staat altijd voorop. Goede uitleg als er iets extra's gedaan moet worden. Geen verrassingen over de prijs. Toen de katalysator van onze auto bij ons voor de deur onder de auto was weggehaald (gestolen) had Merkservice Vught direct een goede oplossing tegen een scherpe prijs, terwijl dit geen eenvoudige en standaard klus was. Ze stonden direct voor ons klaar.
Zeer prettig snel en vakkundig geholpen
Altijd vriendelijk, altijd een kopje koffie, altijd een goed advies. Kortom een "top bedrijf"
Heel vriendelijk te woord gestaan, goed uitleg tbv auto onderdelen, mankementen cq advies. Qua service en deskundigheid, Toppie. Bij Merk-service komen we al jaren om onze auto te laten nakijken en informeren.
Er wordt zeer goed rekening gehouden met ons specifieke gebruik van onze bussen. Snelle “tussendoortjes” worden snel en adequaat opgepakt. Uitwijk naar een zaterdagmorgen is vaak mogelijk. Handige afspraken zijn ook mogelijk, bijv. niet voor elke 1/2 ltr. olie een factuur maar opsparen. Klantvriendelijke facturering. Vriendelijk en klantgericht medewerkers. Zeker ook de monteurs in de werkplaats. Kortom; zeer tevreden.
Er wordt mee gedacht om reparaties niet voor de hoofdprijs te hoeven uitvoeren. Ze zijn uiterst vriendelijk. Ze verstaan hun vak.
Kom hier al jaren altijd een topservice!!!
Meedenkend en tegemoetkomend zo zie ik merkservice. Zal niet zo snel meer van garage wisselen!
Auto had een grote beurt nodig dus maar hierheen gegaan, super vriendelijk personeel geen rare onkosten en legge alles uit wat ze gedaan hebben zodat er geen misverstanden komen over de prijs. Kortaf geweldige garage leveren super goed werk!
Eerlijk en deskundig
geweldige service en denken altijd mee met de klant!
Of merkservice of ik hadden een fout gemaakt met het maken van de afspraak. Dus kwam ik voor hun onverwacht. Ze hebben me ondanks de drukte toch netjes geholpen
Altijd goede service! Goede communicatie, heel erg behulpzaam, betrouwbaar, afspraken nakomen.
vlotte afspraak, goede service, aardige mensen op de gehele werkvloer en ook kundig.
Duidelijk vooraf, vriendelijk en denken mee ! Echt een topgarage !!
De Schakel 1
5261LL Vught
PERSOONLIJKE SERVICE, ALLE AUTOMERKEN Hoogste tijd voor onderhoud of reparaties aan je auto? Vind jij goede service belangrijker dan mooimakerij? Bij Merkservice richten wij ons op het leveren van de allerbeste service. Zo hanteren wij altijd een scherpe prijsopgaaf op voorhand en houden wij ons alleen bezig met wat echt nodig is aan jouw auto. Zo kom jij nooit voor verassingen te staan. Bij Merkservice Vught kun je terecht voor alle vormen van reparaties en onderhoud; Ongeacht het merk of de leeftijd van je auto. Omdat onze mensen werken volgens de fabrieksvoorschriften behoud je de fabrieksgarantie op je auto wanneer je kiest voor de officiële onderdelen. Natuurlijk bieden wij ook altijd de keuze voor betaalbaardere alternatieven.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.