Fijne garage staan altijd voor je klaar ook voor advies en kleine reparaties.snel en goed geholpen. Gaat zo door. Een zeer tevreden klant
Goede service en betrouwbaar.Komt na wat ze zeggen.
Goede service en betrouwbaar.Komt na wat ze zeggen.
Vriendelijk personeel en goed geholpen.
Goede uitleg bij reparaties door vakkundig personeel.
Goede service, denken met de klant mee, doen geen onnodige dingen en klantvriendelijk
Goed geholpen, vriendelijk personeel, wat lange wachttijd tussen het maken van een afspraak en de uitvoering.
Goede service en vervangend vervoer.
Eerste ervaring met deze garage. Prettige contacten. Nodige deskundigheid.
Prima medewerking. Aardige verkoper
Snel en soepel geholpen tijdens de aankoop van een nieuwe auto. Zeker een aanrader.
Eerste ervaring met dit bedrijf voor herhaling vatbaar. Vriendelijke garage, snelle en goede service voor een nette prijs.
Ruim van tevoren een afspraak gemaakt ivm verlopen van de apk. Blijkbaar is het druk want ik kon pas op het nippertje terecht. Zeer snel een telefoontje gekregen met de pijnpunten, wat het ongeveer zou gaan kosten en dat het dezelfde dag nog voor elkaar kan komen. Niet veel later weer een telefoontje dat de auto klaar staat. De rekening is zoals van tevoren ingeschat.
heel enthousiast
Staan altijd voor mijn klaar
Vriendelijkheid en openheid, goede service
Tijdens proefritje was er iets niet goed met de auto. Ze hebben er gelijk naar gekeken en het op hun kosten gerepareerd. Ik kan er nu zeker op vertrouwen dat de auto die ik gekocht heb het weer goed doet.
Direct geholpen, super service!
Keurig zoals altijd.
Zorgen voor een leenauto Goed op de hoogte gehouden Luisteren naar wensen duidelijk in uitleggen
ok
Vriendelijk te woord gestaan. Bellen je voor update en prijsopgave. Alles in overleg.
Heel tevreden
Ze hebben me heel netjes geholpen het probleem is opgelost netjes overleg gehad met Gertjan top gewerkt
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.