goede service en nette zaak, nemen de tijd voor je
Snel en goed geholpen.
Eind prijs val altijd tegen maar weegt niet op tegen de kwaliteit van de reparatie
Snel en vakkundig geholpen!
Bij Autoservice Matthijs van Driel staat het personeel altijd voor je klaar om mee te denken voor de meest effectieve oplossing voor jou probleem en leveren echt maatwerk. Super tevreden!
Ben al een tijd klant van dit bedrijf. Ik vind de mensen daar heel correct en vakkundig!
Deskundig en vriendelijk, denken mee en bieden een leenauto indien nodig.
Goede communicatie, ervaren monteurs en uitstekende service zoals altijd.
Door drukte kon ik pas laat terecht, maar het was het wachten waard. Op tijd geholpen, het werk is naar mijn mening correct uitgevoerd en de communicatie voor en tijdens de afspraak was goed. Lekkere koffie tijdens het wachten.
Komen afspraken goed na.
Wij worden altijd prima geholpen door de medewerkers van Autoservice Matthijs van Driel. In geval van vragen kun je ze altijd bellen en wordt je vriendelijk en met daad en raad geadviseerd. Als je het bij het maken van een afspraak aangeeft, krijg je een ruilauto mee. Wij zijn heel tevreden.
Het was mijn eerste afspraak bij Matthijs van Driel. Erg vriendelijk personeel, goede uitleg over wat er aan de autio is gedaan. Goede service kom hier zeker weer! .
Klantgericht. Bekwaam. Vriendelijke en terzake kundige medewerkers
Snelle service
Mijn ervaring is goed.
Als ik een probleem met een auto heb, denken ze mee en proberen ze het op te lossen. Xit alles in goed overleg.
Er wordt eerst een analyse gedaan. En men geeft gelijk aan wat er verwacht wordt qua kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
Er wordt meegedacht.
prettig geholpen
Top garage met vriendelijk en vakkundig personeel.
Zijn er gisteren voor het eerst geweest en prima ervaring. Schone mooie garage Op tijd gebeld met wat er gedaan moest worden en prijsindicatie
Zoals altijd snel, klantvriendelijk en behulpzaam
Prima service, wordt altijd snel en goed geholpen!
Klein bedrijf met vakkundige medewerkers, de kachelradiateur is vervangen en er is een storing verholpen aan de achteruitrijverlichting/camera. Beide reparaties zijn naar tevredenheid uitgevoerd en naar mijn mening voor een goede prijs.
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.