Was het eerste bezoek. Indruk heel goed. Overigens heb ik het bedrijf al beoordeeld direct na het eerste verzoek.
Fijn snel actie niets is te veel correct fijne mensen
Top service en je weet precies waar je aan toe bent. Wij blijven hier zeker met onze auto in onderhoud.
Goed,betrouwbaar en een perfecte service.
Goede service, vriendelijk personeel, kundig, gespecialiseerd.
Ik vind het heel prettig! Snel en rechtvaardig
Vriendelijk personeel die goed meedenken en zeer hulpvaardig zijn.
Fijne mensen, goede service!
Prettig, klantvriendelijk en betrouwbaar.
Prima service, ze zoeken dingen voor je uit en komen niet met standaardoplossingen maar echt zoals je het zelf wilt.
Snelle en goeie service. Laatst was mijn accu leeg. Kwamen ze me gelijk helpen. Accu doorgemeten en toen was het nodig dat de accu werd vervangen. Dat werd gelijk ter plekke geregeld. Top dus.
Heel goed.
TOP
Prachtig bedrijf, lekker klein en degelijk. We worden altijd vriendelijk geholpen en de service is uitstekend. Ook bij een klacht wordt er gewoon naar geluisterd en opgelost. Klasse!
Fijn bedrijf, keurig personeel en een prima service.
Goede ervaringen met de garage, jullie proberen mee te denken met de klant en dat waardeer ik! (Leenauto, of bepaalde wensen bijde reparatie)
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.