Goed!
ASMvD is een prettig bedrijf met vriendelijke en (voorzover een leek dat kan beoordelen) deskundige medewerkers. De zaak ziet er netjes opgeruimd uit, wat een goed gevoel geeft als je je auto achterlaat. Bij echte bijzonderheden aan de auto wordt er altijd vooraf gebeld voordat er tot reparatie/vervanging overgegaan wordt. Top! En daarnaast zijn er natuurlijk de geweldige kruidnoten ;)
Ik ben zeer goed geholpen,goede service.gaat zo door.
Accu was leeg,zijn ze thuis de auto komen starten en daarna een nieuwe accu geplaatst.
We worden altijd goed geholpen.
Band verwisselen in mum van tijd in de avond met zen 2e! XD
nog niet zo lang; tot nu toe prima Een vervangende auto altijd aanwezig; is prettig. Wat er ook is; men heeft onderling inhoudelijk overleg en dit wordt vervolgens begrijpbaar aan klant voor / uitgelegd. Goeie gasten.
Geweldig personeel. Uitmuntende kennis van zaken en klant staat altijd centraal. Werkzaamheden zijn van goede kwaliteit.
Goede snelle service. Ook haal en breng service is geweldig.
Fijn en betrokken personeel. Staat klaar voor de klant! Verder weg wonen is geen probleem. Een leenauto staat klaar voor gebruik. Snel en duidelijk reactie op vragen. Top!
Meer dan tevreden met de inzet van Matthijs om voor mij een prima en betrouwbare auto te vinden binnen mijn budget. Hij is blijven zoeken en heeft een geweldige auto voor me gevonden.
Vanaf het eerste moment positief, ondanks dat ik nog geen klant was 100% flexibele medewerking i.v.m. de aankoopinspectie voor een andere auto, top!
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.