Snelle, vakkundige en zeer klantvriendelijke service! Ook het tussendoor telefonisch afstemmen zodat je weet waar je aan toe bent is een sterk punt.
Hele fijne garage, denken goed mee en bellen vooraf over wat er gerepareerd moet worden en wat de kosten ongeveer zijn, zo weet je meteen waar je aan toe bent, top!
Goede service, geen lange wachttijden, we worden prima geholpen
GOED TECHNICH TEAM
Bij Autoservice Matthijs van Driel staat de klant centraal. Snelle service! Wij zijn dik tevreden.
Ik ben zeer tevreden met ASMvD. Ondanks dat het euvel niet makkelijk te vinden was. Gaaf Matthijs niet op en ging zelfs te raden bij de Mazda dealer wat het euvel nu kon wezen. En stak er zelfs eigen tijd in om het te vinden, want het was zijn eer te na dat het niet lukte. Maar uiteindelijk is het gelukt door Matthijs en zijn team hun vastberadenheid en het kunnen verhelpen. Jongens bedankt.
Ik kwam voor APK en grote beurt van mijn Audi TT. Vond de communicatie en van te voren gemaakte prijs afspraken transparant en fair. Toen de auto op enkele punten was afgekeurd bleven ook de vervolg kosten op hetzelfde goede niveau. Service (leenauto) en communicatie van ik van top niveau.
gedreven en kundige mensen
Laatste ervaring was met een totaal lege accu. Matthijs kwam langs om de auto te starten met hulpmiddelen. We reden samen naar het bedrijf en de accu werd vervangen. Super
zeer tevreden.
Het enige wat ik over dit fantastische bedrijf kan zeggen is dat ik iedereen die een auto heeft, hun betrouwbare vakmanschap gun. Niet twijfelen gewoon langs gaan en U zult zelf ervaren wat ik bedoel. Succes!
Goede ervaring! Goede en snelle service. De auto wordt netjes gemaakt waar nodig is en er wordt ook rekening gehouden met de prijsklasse.
Voor de eerste keer onderhoud uitgevoerd dit beviel mij prima.
Super bedrijf met fijne jongens! Aanrader!
Waar de officiële Skodadealer een duur nieuw onderdeel wilde plaatsen heeft ASMvD de deuropener gerepareerd. Dit heeft mij veel geld bespaard.
Goede Service!
Staat altijd klaarvoor je , kan altijd zo binnen lopen voor advies, ze kennen je persoonlijk, goede service.
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.