Mijn ervaring is positief, er wordt altijd gekeken hoe e.e.a. zo snel en goed mogelijk op te lossen is,
Afgelopen week voor eerste keer onderhoudsbeurt bij dit bedrijf gehad, goed ervaren!
Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Staan je goed te woord en leveren uitstekende service.
Vriendelijk personeel, goede service en er wordt goed met je meegedacht.
Snel en goed geholpen!
Prettige benadering en uitstekende service. Haal en breng service is een zeer klantvriendelijke optie.
Al geruime tijd wordt hier mijn auto onderhouden tot volle tevredenheid. Van een klein lampje vervangen tot een komplete motorwissel. Ze draaien hun hand er niet voor om. Maar wat mij het meest aanspreekt is de omgang met de klant. Heel vriendelijk en ze nemen de tijd voor je. Een fijn bedrijf. Ze bestaan nog.👍
Positief; erg klantvriendelijk; Als je binnenkomt ervaar je een prettige sfeer. Goede service.
Goed geholpen, autootje gekocht wat ik nodig heb.
stipt correct doet niet meer als nodig is en anders goed overleg na reparatie goede resultaat
Goede service. Vriendelijk en correct. Goed werk geleverd tegen een nette prijs
Prima, betrouwbare service
goede ervaring, snelle service
Prima bedrijf, doet wat het beloofd. Maakt een betrouwbare indruk. Heel prettig dat er een leenauto beschikbaar is.
Afspraak gemaakt, kon na twee dagen al terecht voor een onderhoudsbeurt en apk . S\' ochtends auto gebracht en om 12.00 uur was hij al weer klaar . Auto opgehaald, en kreeg eeen heel behoorlijke uitleg wat er aan gebeurd was . Prima service, voor herhaling vatbaar !!!!!!
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.