Supergoed, altijd proberen de juiste oplossing op een voor de klant zo voordelige manier te vinden. De eerste garage waar ik echt vertrouwen in heb.
prima en snelle service,klantvriendelijk
Zeer attent en voorkomend team. Geven alvorens reparatie gedegen informatie. Voor zover het als leek is te beoordelen , zijn alle behandelingen en reparaties zeer correct en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Herkennen de klant al aan de stem tijdens telefooncontact , ondanks dat we pas sinds 2016 klant zijn en nog niet zo dikwijls geweest. Reparatieprijzen liggen beduidend lager als bij dealer, maar is natuurlijk verklaarbaar omdat er geen groot overkoepelend orgaan in stand gehouden hoeft te worden
Top bedrijf! Alles wordt goed besproken en er wordt naar evt andere oplossingen gezocht om kosten zo laag mogelijk te houden voor de klant. Oftewel, een goed bedrijf met een goede service!
Ik vind jullie geweldige Kundige en betrokken gasten. Ik krijg een integer/familie gevoel bij jullie en daar hecht ik superveel waarde aan. PUIK. Ga zo door.
Op de dag dat mijn auto APK-gekeurd moest worden ben ik op de hoogte gesteld van de mankementen aan onze auto. Het mankement aan de airco kon de zelfde dag worden verholpen. Goede service!
Goed. Goede communicatie, snelle afhandeling, solide club.
Zeer fijn bedrijf ze Zijn helder en transparant in uitvoering en in prijs
Betrouwbaar, vriendelijk, accuraat
Goede service, wordt altijd met je overlegd!
Nette en snelle afwikkeling;goed de afspraak nagekomen.
Prima autoservice!
Wij komen met onze Jappen bij deze VAG mannen, maar dat is geen enkel probleem. Dit zijn autotechneuten pur sang, door onderhoud van alle merken zijn ze ook van alle markten thuis.
Afspraak maken op korte termijn is fijn. Netjes geholpen en vooraf overleg is ook goed.
prettig en uitleg wat er is gedaan aan de auto.
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.