Prima service. Er werd veel extra moeite gedaan om de klus te klaren, maar prijs was prijs. Geen enkele discussie
Lekke band, kon snel tussendoor. Half uurtje later was het gefixed, super.
De 1e kennismaking was prima, correct en duidelijk
Mijn Audi gebracht voor diagnose. Hier bleek dat de kosten 800,- euro duurder waren dan bij de Audi dealer garage. Auto maar bij dealer laten repareren. Moest helaas wel diagnose kosten betalen
Vriendelijk en vakkundig geholpen tegen een eerlijke prijs. Aanrader!
Fantastisch! Goede vakmannen en zeer sociaal!
We hebben onze auto al jaren met tevredenheid in onderhoud bij Autoservice Matthijs van Driel
Goed geholpen en prima service.
Het s en fijn bedrijf om te komen Je word snel geholpen En het is snel gebuurd
Top bedrijf? Goede prijs/kwaliteit verhouding, service is heel goed!
Inmiddels is mijn auto hier twee jaar in onderhoud, naar volle tevredenheid.
Snelle en goede service goede oplossingen bij storingen
goede service voor een uitstekende prijs!
Iedere keer goede service, ze nemen er goed de tijd voor. Je wordt goed op de hoogte gehouden van wat er gedaan moet worden of is gedaan. Ik ben zeer tevreden.
Super goede ervaring. Was de 1e keer dat ik er kwam. Vriendelijke telefoniste en monteurs.zeer goede service
Enthousiast, deskundig, vertrouwd.
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.