Uitstekend. Prettige en heldere communicatie en we zijn met name zeer blij dat het is gelukt de airconditioning te maken, hetgeen andere bedrijven niet was gelukt! Derhalve zeer goede kennis van zaken.
Storing aan auto goed opgelost met duidelijke uitleg
Mijn ervaring is TOP. Stel je vraag en maak goed duidelijk wat er aan de hand is. Zij zoeken het probleem op, vinden het probleem ook en lossen het op. Of je krijg een eerlijk advies wat er beter is om te doen voor jou. De klant staat centraal. Ik beveel ze van harte aan!!
Snel deskundig en hulpvaardig
Ik kon mijn auto al een dag eerder komen brengen zodat ze de ochtend erop de auto gelijk konden nakijken. Ik kreeg een belletje zodra ik de auto weer kon ophalen. Bedankt.
Sinds jaar en dag kom ik al bij Autoservice Matthijs van Driel. Matthijs, Gert-Jan, Corstiaan, Yorick en Roeleke zijn stuk voor stuk fijne mensen die het hart op de juiste plaats hebben. Kwaliteit en meedenken staan centraal bij Matthijs en zijn collega\'s. Zeer fijne lui en betrouwbare vakgarage. Recent via Matthijs een tweedehands auto aangeschaft. Heel prettig om dan enkel en alleen met Matthijs zaken te doen. Hij neemt alles uit handen en is ook je aanspreekpunt bij evt. zaken nadien. Hij checkt heel het voertuig en verleent ook garantie. Al met al echt een top-garage en zeker het aanbevelen waard!
topservice!
Ik ben zelf keurmeester zware voertuigen en ik ben zeer tevreden met deze mensen ze weten wat ze doen Toppers
Bij Autoservice Matthijs van Driel een nieuwe motorblok laten inbouwen voor mijn golf 6 1.2 uit 2010. Ik ben een zeer tevreden klant, alles was van te voren besproken en geregeld (nieuwe motorblok). Ik kreeg ook kosteloos een leenauto waarmee ik op en neer naar werk kon gaan. Auto was binnen een korte tijd gemaakt en tot aan de dag van vandaag geniet ik ervan. Al met al ben ik zeer positief over Autoservice Matthijs van Driel.
Ik ben tevreden met de manier waarop ik werd geholpen.
Superfijne service. Snel, vriendelijk en accuraat.
Super .wij zijn weer fantastisch geholpen !!!
Serieus op het defect aan de koppeling ingegaan en daarvoor een afspraak gemaakt. De reparatie was groter dan verwacht, daar onze Mazda door de vorige eigenaar slecht onderhouden was. Een complicatie na de reparatie is ook verholpen, alles in goed overleg en uiteindelijk rijdt de auto prima en het koppelen gaat met hand en voet heel flexibel! Over de prijs mogen we niet klagen!
Betrouwbaar en vriendelijk
Top. Goede uitleg.
Zeer nette service, geeft duidelijk uitleg over noodzakelijke en gedane reparaties.
dit is een bedrijf dat zijn werk doet zoals het hoort. zeer klantvriendelijk , deskundig en altijd bereidt om een probleem te bestuderen en op te lossen tegen een gunstig tarief. eerlijk en oprecht. zeer aan te bevelen.
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.