Wanneer je onderhoud en apk aan je auto bij van Driel laat uitvoeren kun je er van op aan dat de auto goed en betrouwbaar is. En dat wordt gecombineerd met een snelle en klantvriendelijke service.
Altijd netjes en duidelijk geholpen
Onzettend tevreden en goede prijs en kwaliteit
Mijn auto deed na mijn nachtdienst erg raar en het motorlampje ging branden. Aangezien ik erg onregelmatige diensten draai, heb ik mijn auto hard nodig. Nadat ik de garage om 12.00 uur gebeld had en de casus uitlegde, kon ik direct mijn auto langs brengen en bestelde de man aan de lijn direct nieuwe bougies voor mij, aangezien hij 100% zeker wist dat dit de oorzaak was. Om 17.30 uur kon ik mijn auto weer ophalen en bleken drie bougies versleten te zijn en bleek een bobine defect te zijn. Deze zijn allen vervangen, waardoor mijn auto het weer top doet!!
Goed geholpen, net als altijd.
Ik ben zeer tevreden over de goede service, de vriendelijkheid en de flexibele houding. Top!
Hele fijn garage.
Uitstekende service
Beurt en APK uitgevoerd aan 14 jaar oude auto en daarbij nog wat mankementen verholpen. De auto is weer helemaal in orde en kan er weer een tijdje tegen.
Klantvriendelijke garage. Goede ontvangst, goede uitleg van de onverwachte reparaties. Vervangend vervoer. Ik werd meerdere keren gebeld voor overleg of info. Top!
Eerste en prettige ervaring. Kon snel terecht voor acuut probleem welke snel werd gevonden en opgelost. Reparatiekosten zijn duidelijk besproken en marktconform
Als ik bel word ik vriendelijk te woord gestaan, er wordt goed doorgevraagd op het probleem en ik kan snel terecht. Het probleem wordt deskundig verholpen en ik krijg een goede uitleg wat er is gebeurd/ wat ze hebben gedaan. Geen reden tot klagen dus!
Sinds een aantal jaren breng ik mijn auto bij Matthijs van Driel. Tot nog toe steeds tevreden. Heb er al vertrouwen in dat dit ook in de toekomst zo blijft.
Al jaren goede service hier.
Je wordt vriendelijk geholpen en de aandachtspunten worden netjes doorgesproken.
Nadat mijn auto voor de APK was "afgekeurd" bij een andere garage en de kosten die voor goedkeuring gemaakt moesten worden nogal tegenvielen ben ik bij Matthijs van Driel terechtgekomen. Topservice tegen normale prijzen. Ik ben zeer tevreden.
Vriendelijke en deskundige mensen. Service staat hoog in het vaandel!
Dit is de 1e garage waarbij ik het gevoel heb dat ik niet besodemieterd word. Vakkundig personeel met keurig nette uitleg waarom of waardoor een bepaalde reparatie of vervanging uitgevoerd wordt. Eerlijke prijzen en altijd vriendelijk. Blijf vooral zo doorgaan! Grt. Marco
Denken met je mee, kijken wat noodzakelijk is.
Uitstekende service door echte vakmensen.
Zoals altijd betrouwbaar en snel.
Je wordt prettig geholpen.
- Vakmensen die hun afspraken nakomen - Schappelijke prijzen - Gaan door waar anderen stoppen - SERVICE MET HOOFDLETTERS
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.