Dik tevreden.
zeer goed
Leuke auto gekocht voor een eerlijke prijs en goede service gekregen.
Zeer correct geholpen!
Mijn band liep langzaam leeg. Maandag eind van de ochtend gebeld, begin van de middag kon in al terecht. Meteen m’n band gemaakt waar ik bij stond en voor een heeeele zachte prijs. Ik ben weer dik tevreden. :)
1ste x geweest , gaan zeker weer naar deze garage.
Alles is gemeld in bovenstaande zin. Hartelik dank voor de geboden service!
Op de brug gezet en alles nagekeken ondanks dat het een goedkope auto was. Duidelijke uitleg, vriendelijk en transparant.
Vriendelijk en vakkundig personeel. Er word mee gedacht met de klant.
Na teleurstelling bij merkdealer uiteindelijk uitgekomen bij Autoservice Matthijs van Driel. Inmiddels heb ik hier 2 auto's in onderhoud en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Je wordt prettig geholpen en er wordt meegedacht met de klant. Onderhoud wordt deskundig uitgevoerd tegen een betaalbaar tarief.
Goed team waarbij vakmanschap boven aan hun lijst staat.
Je word perfect geholpen. Mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Geen vraag is te gek en service staat boven aan. Ik zeg : autoservice Matthijs van Driel ga zo door.
Goed en snel geholpen.
Vriendelijk personeel, eerlijk en goed advies, en een geweldige service!
Had problemen met mn riem die er af geklapt was die is vakkundig gemaakt
Altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden over de service die ze hier bieden. Ze denken altijd met je mee en staan vaak dezelfde dag nog voor je klaar als je echt problemen hebt met je auto.
Ik kom inmiddels al weer enkele jaren bij Autoservice Matthijs van Driel. Naast de vriendelijkheid van een ieder, ervaar ik kwaliteit en goede communicatie.
Prima garage, fijn en deskundig personeel leveren een prima dienst. Het is momenteel erg druk, dat is enigszins zorgelijk, probeer dat te beheersen dat is echt noodzakelijk.
Doordat de levering van mijn trekhaak vertraging opgelopen had, kon de afspraak die ik gemaakt had niet doorgaan. Er werd gekeken naar mogelijkheden, en ondanks dat het erg druk was kon deze toch nog op korte termijn gemonteerd worden!
Prettige mensen om mee om te gaan. Vakkundig en komen hun afspraken na.
Ze begrijpen je meteen waar je het overheb.
In één woord: Uitstekend
Aardige mensen en een fijne uitleg van de rekening
Top bedrijf
Al mijn vragen waren van tevoren vóór mijn bezoek besproken. Het bezoek ging zonder verrassingen. Het werk was op tijd gedaan en duidelijk uitgelegd aan mij. De indruk is positief.
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.