Vakkundig en realistische service

Sinds kort hebben we de vag specialist opgezocht omdat onze Audi problemen vertoont. Er werd zeer snel contact opgenomen en goed naar de problemen geluisterd. We moeten (helaas) voor een vervolg reparatie terug (waar we op voorhand goed van op de hoogte gebracht waren) maar ga met een gerust hart. Ook voor telefonische vragen nemen ze heel goed de tijd om alles uit te leggen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Topservice

Fijne garage, betrouwbaar, altijd transparant over de werkzaamheden.

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Goed geholpen bij vervanging deurgreep!

Goed en snel geholpen

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Vriendelijke en vooral vakkundige mensen!

In één woord top!

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Altijd even vriendelijk en kundig advies en service

Kom al aantal jaar bij Mathijs voor alle service en onderhoud Zeer vriendelijk personeel en denken mee in de wensen van de klant.

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Dit jaar heb ik mijn APK-keuring laten uitvoeren door Matthijs van Driel. Ik ben positief over het feit dat ik gebeld werd met de uit te voeren reparaties en de kosten die daaraan verbonden waren. De reparatie pakte net iets duurder uit, door een tegenvaller tijdens de werkzaamheden. De kosten werden echter bij het ophalen van de auto helemaal uitgelegd en de rede waarom dit noodzaak was. Dit zorgde voor begrip en daarom kom ik zeker terug bij Matthijs van Driel.

Geweldige garage!

Ik ga al jaren naar Matthijs, voor mij geen andere garage meer.

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Snelle en goede service. Vriendelijk personeel. Persoonlijke benadering. Bij problemen e.d. wordt er altijd naar een passende oplossing gezocht.

Professioneel en servicegericht

Snel, vriendelijk, professioneel. Verademing in vergelijk tot dealergarages!

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Blij dat ik deze garage een jaar of 5 geleden ontdekt heb!

Kennis van zaken, geen poes pas, denkt mee en staat altijd voor je klaar. Goede communicatie en bovenal vriendelijk. Een aanrader voor een ieder.

Snel en goed geholpen

We konden snel terecht met een storing en zijn net als vorige keer netjes en goed geholpen.

In 1 woord perfect

Goede service. Keurige uitleg.

Prima garage bedrijf

Bij mijn vorige auto had ik elke keer last van electronisch probleem, bij de dealer geweest auto uitgelezen en sorry kan het niet vinden . Kom bij van Driel, breng het ter sprake en oooohhhh dat is dat en dat, ging om een onderdeeltje van b.w.v. spreken 1,00 euro , onderdeel vernieuwd en een beurt gehad en had na die tijd nergens meer last van ,

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Keurige service, erg vriendelijk personeel

Keurig en vlot te woord gestaan, zowel telefonisch als per mail. Auto wordt netjes nagekeken, bij kosten wordt dit vooraf besproken. Netjes vervangend vervoer. Achteraf wordt factuur keurig toegelicht. Een nieuwe vaste klant erbij.

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Super service en zeer klantvriendelijk!

Geweldig goed mee gedacht in het maken van een keuze voor mijn eerste autootje. Eerlijk aangegeven wat er nog aan moest gebeuren en dit binnen een dag geregeld, zodat ik m daarna gelijk op kon halen!

Goed en snel geholpen

Erg betrouwbaar en altijd een snelle service. Ook fijn dat er een leenauto beschikbaar is.

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Ik weet precies wat er allemaal gebeurd met mijn auto.

Ik word netjes gebeld als er dingen zijn met de auto die gedaan moeten worden. en de prijzen zijn perfect

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

zeer prettige en betrouwbare service

Door de fijne manier van service en vakmanschap kom ik zeker terug voor werkzaamheden en onderhoud aan mijn wagen

Keurig en vakbekwaam

fijne garage, waar goed overlegt wordt, en eerst bellen voor dat ze de reparatie uitvoeren . En in de meeste gevallen dezelfde dag klaar !

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Goed geadviseerd en de werkzaamheden snel uitgevoerd.

Supergarage met superservice.

Supergarage met superservice. In juli auto tweedehands auto gekocht en optimaal afgeleverd. We rijden er nu ruim een maand naar volle tevredenheid mee.

zeer te vrede

Goed verzorgt , auto was weer goed .

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Top service staan direct voor je klaar

Op het dashboard diverse storings meldingen , na een belletje kon ik direct langs rijden en werd er een abs sensor vervangen. Dit is de tweede keer dat ze me perfect geholpen hebben.

Uitstekende garage !

afspraak voor kleine beurt half uurtje wachten met een bak koffie en auto weer prima

Duidelijk en snel

Mijn auto is in het verleden niet erg goed onderhouden door de vorige eigenaar, dat was te zien bij de keuring. bij Matthijs van Driel zijn ze erg transparant over wat er loos is, en hoe het opgelost gaat worden! Heel fijn! Daarnaast ook erg makkelijk dat ik een leenauto kon meenemen.

Grotenoord 37

3341 LT Hendrik-ido-ambacht

787200 880

Over Autoservice Matthijs van Driel

Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.