goed en komen afspraken na

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Leuke occasion gekocht bij Matthijs. Auto is in zeer goede staat voor een nette prijs, daarnaast biedt Matthijs ook de mogelijkheid om buiten openingstijden om een afspraak te maken. De afhandeling op locatie was met zo veel text en uitleg (en koffie) als gewenst. Zeker een aanrader om langs te gaan voor een occasion of onderhoudsafspraak.

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Goed geholpen, heldere comunicatie.

vooraf telefonisch aangemeld, zeer vriendelijk te woord gestaan op de dag van de afspraak werden we netjes geholpen. Na afronding van de werkzaamheden werden we gebeld dat de auto opgehaald kon worden, er werd duidelijk uitgelegd welke werkzaamheden uitgevoerd zijn en welke werkzaamheden binnenkort verwacht kunnen worden. er is een kleine inspectie beurt uitgevoerd maar ik weet niet precies welke punten er gecontroleerd zijn.

Top service!

Snel geholpen met de juiste ervaring. Tijdens het reparatie proces op de hoogte gehouden. Vriendelijk personeel en super snelle service Ook blij met de leen auto die ik ter beschikking heb gekregen . Al met al een aanrader !!

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Heel klantvriendelijk en levert goed werk af

Dit keer was het een doorsnee APK voor mijn auto zonder bijzonderheden. Eerder bij acute problemen heel snel geholpen, TOP !

Helemaal top!

Hier een hele mooie Fiat 500 gekocht. Wat een topmensen werken hier. Matthijs neemt alle tijd, legt alles heel goed uit en is vooral eerlijk, wat nog wel eens een probleem is bij autohandelaren/dealers. Bij onduidelijkheden zoekt hij alles uit tot je antwoord hebt op je vraag. Jammer dat wij in Den Haag wonen, anders hadden we al het onderhoud van onze auto's hier laten doen.

Service zoals het hoort!

Na goede recensies gelezen te hebben heb ik mijn Audi langs gebracht voor een onderhoudsbeurt, apk, reparatie en diagnose van motormanagement storing. De storing is verholpen en de reparatie is uiteindelijk zelfs lager uitgevallen dan vooraf afgesproken, de monteurs hadden de klus sneller voor elkaar gekregen. Chapeau!

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Snelle service van mn autobanden

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Fijne garage met verstand en kennis van de VAG-groep

Voor het eerst hier geweest voor een oliebeurt voor mijn Audi A3 G-tron. In de garage werden de vragen die ik had zonder twijfel beantwoord omtrent vaak voorkomende problemen met deze auto. Kennis is geen probleem. Ik heb er een goed gevoel bij gekregen. Ter vergelijking: dezelfde oliebeurt bij de officiële Audi-dealer kost 261 euro, hier 141 euro en kon er op wachten.

Prima geholpen.

Duidelijke uitleg van de werkzaamheden en de uitleg van de rekening. Wachtkamer met lectuur een een bakje koffie, helemaal goed.

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Auto gebracht voor kleine beurt . Alles nagekeken en bericht gehad dat auto in orde was. Kleine beschadiging keurig bijgewerkt . Echt een fijne garage die doet wat ze moeten doen .

Snel en adequaat geholpen

Ik ben goed uit de brand geholpen toen ik plotseling twee nieuwe achterbanden nodig had. Snelle service en goede communicatie. Soepel verlopen.

Uitstekende service

Top bedrijf

Goed geholpen, prima service

APK keuring laten doen en kleine problemen laten verhelpen. Daarbij ben ik prima geadviseerd en spoedig geholpen!

Vakkundig en doeltreffend

Oké

Zoals altijd weer tevreden

De communicatie én service is bij deze vakgarage uitstekend. Ook de prijzen ten opzichte van de concullega's zijn heel netjes. Al met al een aanrader.

prima, goede service

Toppers

Afhankelijk van mijn bus en snel geregeld door Matthijs van Driel. In overleg z.s.m. kunnen inplannen en ook werkelijk die dag alles weer in orde gemaakt. Tevreden weer met mijn bus op pad en werken.

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Komen deskundig en betrouwbaar over

Net mijn eerste auto gekocht. Dus nog niet veel vergelijk, maar mijn eerste indrukken zijn goed. Nu eerst lekker kilometers gaan maken!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Laatste bezoek (totaalbeeld) N.v.t.

Autoservice biedt waar voor zijn geld.

Wij hadden een auto in te ruilen met een gasprobleem. Toch kregen we een faire prijs voor de auto. Tevens een auto gekocht bij deze garage die er pico bello uit zag.

Hellemaal top

Ze staan me vriendelijk tewoord en hebben goede ervaring en prijs is heel goed

Top service!

Tussentijds wordt je netjes gebeld met de geschatte kosten en wordt er uitgelegd wat er zoal moet gebeuren aan de auto. Hierdoor kom je nooit voor onverwachtte kosten te staan.

Zeer goed geregeld

Goed geregeld en prima ontvangst en weten waar ze over praten

xxxxx

xxxxx

Kundig en topservice

Zijn vakmensen die weten waar ze over praten. Snelle service en aflevering van een mooie auto.

Grotenoord 37

3341 LT Hendrik-ido-ambacht

787200 880

Over Autoservice Matthijs van Driel

Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.