Zoals alle keren zeer correct !
Ik kom er niet vaak maar het wordt altijd goed geregeld
Top! Altijd prettig contact en duidelijke communicatie.
Altijd vriendelijk, duidelijk en goede service, heb je even geen mogelijkheid om je auto te halen of te brengen is er altijd wel iemand die je komt halen of thuis brengt, zo niet dan krijg je een leenauto mee. Zeker een aanrader!
zie onder
Er wordt hier goed meegedacht met de issues die je aan je auto hebt. Dat is voor mij heel belangrijk bij een garage
Het is prettig dat er telefonisch contact is over de reparatie.
Zal je net zien, de dag voor vertrek naar vakantieadres doet de auto het niet meer. Accu leeg, maar niet kapot, dynamo ook prima. Wel een behoorlijke lekstroom. Nadere inspectie leert dat de paravanbakken vol water staan en de kabelbomen liggen in het water, geen goede combinatie! Matthijs heeft eigenlijk helemaal geen tijd, maar maakt toch een paar uur vrij want “ook dan zijn we er voor jou”. Poosje later is het water weg, de lekstroom al veel kleiner en er staat een reserve-accu klaar en een paar dikke startkabels ‘voor het geval de accu leeg raakt op vakantie’. Top service, bedankt Matthijs!
Prima garage
Doen wat ze beloven
Geweldige auto voor mij gevonden waar ik al 4,5 jaar erg veel plezier voor een mooie prijs binnen mijn budget.
De service is altijd uitstekend, en klantvriendelijk. Duidelijke uitleg hoe, wat en waarom. Top garage!
Zie titel, niets aan toe te voegen
Ze denken met je mee en proberen zo goedkoop mogelijk je auto te maken en onderhouden
Goede service ga zo door !
Vriendelijk. Vakkennis. Makkelijk bereikbaar. Goeie leenauto. Bij leven en welzijn kom ik weer terug.
Hyundai i10 gekocht, heel blij mee! Goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer klantvriendelijk en helpen je graag als nodig met vragen.
Altijd goede service en super vriendelijke mensen.
Volgens een andere garage moest ik mijn auto maar beter opruimen, er waren volgens hen allerlei gebreken. Bij van Driel namen ze de tijd voor een goede second opinion. Er bleef iets te verhelpen, maar stukken voordeliger. Mijn auto kan zeker nog jaren mee!
schaar mij onder tevreden klanten
Ik ben al een aantal jaren vaste klant bij dit bedrijf. Wij hebben 2 auto's die inmiddels aardig op leeftijd zijn en die hebben af en toe wat onderhoud nodig. Je kunt snel langskomen voor een 1e diagnose en daarna worden uitsluitend de noodzakelijke reparaties op afspraak uitgevoerd. Dat alles tegen een aangenaam tarief, je hebt nooit het idee dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt. Het valt mij elke keer op dat zij goed meedenken met de klant. Geen onzin reparaties, gewoon wat nodig is om het voertuig weer veilig de weg op te krijgen. Je wordt altijd heel prettig geholpen en er wordt uitstekend gecommuniceerd over de reparatie en bijbehorend kosten. Kantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Mijn complimenten aan Matthijs, Gert-Jan en de overige medewerkers.
Zie hierboven
Vorige week een nieuwe, tweedehandse auto gekocht bij Matthijs. Heel erg tevreden mee. Met de auto, alsmede ook de service en de klantvriendelijkheid. Ik kan deze garage erg aanraden. Eerlijk, betrouwbaar, en gewoon zoals het is. Daar hou ik van.
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.