Laden reviews...
67 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De recensies benadrukken consequent betrouwbare service en duidelijke communicatie. Klanten waarderen het vriendelijke personeel en heldere uitleg. De algehele ervaring wordt als positief beoordeeld, met aandacht voor vertrouwen en prijs-kwaliteit.
Duidelijke uitleg wat er moet gebeuren . Denkt mee in oplossingen .
17 June 2026
Niko
Hendrik ido ambacht
Vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam personeel. Hier laat je je auto met een gerust hard achter.
11 June 2026
Annette
Papendrecht
Bedrijf gebeld voor afspraak. Hulpvaardig en vriendelijk! Auto krijgt service beurt op afgesproken tijd. Wordt gebeld om mee te delen wat nodig is!! Prima verlopen!!! Misschien is het handig om de oudere klanten die wat verder weg wonen tijdens de servicebeurt een e- bike uit te lenen. Groeten aan Matthijs!!!
4 June 2026
Adri
Ridderkerk
Netjes en vriendelijk geholpen. Geven ook feedback voor reparatie.
19 May 2026
Jacob
Zwijndrecht
Van Aygo tot camper wordt perfect onderhouden. Er wordt oplossings gericht gewerkt en alle vragen uitstekend beantwoord. Prijs kwaliteit is goed. Een aanrader.
2 May 2026
Tom
30 April 2026
Ca Wingerden
HENDRIK-IDO-AMBACHT
Duidelijke communicatie vooraf over werkzaamheden en helder advies over uit te voeren onderhoud. Dit maakt dat ik de reistijd voor het brengen en halen van mij auto er voor over heb.
14 April 2026
Koen Evers
Capelle aan den ijssel
Alles goed geregeld altijd fijn :)
13 April 2026
Thirza
Zwijndrecht
Men geeft naast goed werk ook duidelijk aan of er iets extra gedaan moet worden. Vooraf gebeld en duidelijk uitgelegd. De nota over werkzaamheden wordt toegelicht.
8 April 2026
Henk
Hendrik-Ido-Ambacht
Al jaren uitstekende service, goed bereikbaar, duidelijke communicatie en transparant over eventuele reparaties en de kosten daarvan.
23 March 2026
F
Zwijndrecht
Denken mee, vriendelijk, service gericht, Echt een aanrader. En ik hoorde ook dat de klantenstop voorbij is. Dus Mathijs schrijf mij maar in! ik heb de laatste occasion hier gekocht en hoorde dat ze nu gaan uitbreiden om nog meer service te kunnen geven aan nog meer klanten. ik ga mijn auto hier zeker onderhouden. De persoonlijk aan dacht en de service maakt het verschil.
20 March 2026
Raymond Talsma
Hendrik Ido Ambacht
Een garage waar je geen nummer bent. Prima service en kwaliteit. Persoonlijk en professioneel word je elke keer weer te woord gestaan. Ook na 15 jaar geen enkele reden om over te stappen. Echt een aanrader.
7 March 2026
Klaas
Alblasserdam
Auto voor apk ,alles ging snel de afspraak maken, het contact was fijn ,kortom een super prettige ervaring
4 March 2026
Aart
25 February 2026
Alice van Toorn
Hendrik-Ido-Ambacht
Vakkundige mensen, goede communicatie en afspraken. Kan ze aanbevelen.
18 February 2026
Leo
1 woord top service
18 February 2026
Jaafar
14 February 2026
Ben
Hendrik-Ido-Ambacht
Autobedrijf waar je welkom bent en waar ze meedenken met de klant.
1 February 2026
Johan
H.I.Ambacht
Kan een probleem wel vinden, t.o.v. de merkdealer. Heeft verstand en kan het technische vertellen in jip en janneke taal.
30 January 2026
Thomas
Hendrik-Ido-Ambacht
Heel klantvriendelijk met de juiste expertise
16 January 2026
Ad
Hia
Of het nu gaat om een simpel lampje vervangen, onderhoud of aanschaf van een occasion, het is een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen met hartelijk personeel.
9 January 2026
JW
Oud-Alblas
Super fijn bedrijf eerlijk en betrouwbaar
2 January 2026
Wilma
Hendrik-Ido-Ambacht
Keurig netjes ontvangen en werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd toppie
12 December 2025
Henk
Hendrik Ido ambacht
alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Heb nooit het gevoel dat er gezocht wordt om iets te vinden.
3 December 2025
Hans Klootwijk
Uitstekende service
2 December 2025
Bert
Zwijndrecht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht.
In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht