Denkt goed met de klant mee.
Al jaren zeer tevreden over het onderhoud aan onze auto's
altijd goede service en op de hoogte gesteld wat de reparaties zijn en weke kosten er aan verbonden zijn .
Ik kom er al jaren en ben zeer tevreden.
Goede service ..ik ben erg tevreden
X
Fantastische service van vakkundige mensen!
Zie onderstaande punten.
Staan altijd voor klaar om mij van goed advies te dienen en zijn het top monteurs. Voor elk ieder aan te bevelen.
heel goed service. Veranderlijk medewerkers
Prima garage
Zie boven
vriendelijke en fijne mensen en goede sevice
Ik heb een nieuw mail adres. [email protected]
Vriendelijk personeel met een goed geheugen. Denken mee. Kwamen nog met een tweedehands wieldop, die ze nog hadden liggen. Ik was al maanden op zoek naar een vervangende.
Een bedrijf waar klant vriendelijkheid, hulpvaardig en betrouwbaar hoog in het vaandel staat.
Bedrijfswagen is geleverd conform afspraak en wij werden keurig op de hoogte gehouden van de verwachte leveringstermijn. Tevens werd de betimmering en de reclame op de bestelwagen door Autobedrijf Peek verzorgd. Wederom zijn wij weer zeer tevreden.
Tenminste een garage die nog persoonlijk is. Geen helpdesk, servicepunt of computerstem. "Gewoon" een mens die je te woord staat, vakkundig is en nakomt wat is afgesproken.
Zeer klant gericht; vriendelijk en informatief. Zeer te vrede en zou niet aarzelen om aan te bevelen.
40 jaar ervaring bij deze garage. Topper.
Zie bovenstaande zin. Ook heerlijk dat ik de auto gewassen terug krijg.
We komen al jaren bij Peek en worden altijd goed en vriendelijk geholpen
Zeer klantvriendelijk. Met klantgeheugen. Zelfs indirect. Je maakt duidelijke afspraken en als die al te zeer afwijken (bv met APK) nemen ze eerst contact op.
De auto gebracht voor een keuring en een onderhoudsbeurt. Het verleden wordt bekeken om te zien welke beurt noodzakelijk is. Ik werd al tijdig weer gebeld met de status van de keuring. In overleg worden de werkzaamheden verder uitgevoerd. Als ik de auto ophaal, na een telefoontje, staat deze keurig gewassen klaar. Top service