Meer dan tevreden

Goeie rij instructeur gehad, met weinig lessen in één keer geslaagd.

Ik heb hier een tijdje gereden, ik ervaarde elke rijles goed, de instructeur heeft veel geduld en stelt je gerust als je een fout maakt. Ik zelf had een gevecht met dat mijn rijles meestal goed ging, maar op mijn examen namen de zenuwen het altijd over en maakte ik veel fouten. Mijn rij instructeur Ersel heeft engelengeduld en weet hoe hij mij gerust moest stellen. Hierdoor heb ik mijn zenuwen onder controle gekregen en ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs door de goede tips en uitleg.

Top rijschool

Flexibel en top geregeld.

Fijne lessen gehad, duidelijke en goede uitleg. Top!

top

Hele fijne ervaring en snel geslaagd!

goede ervaringen die tot resultaat leiden

Ik kwam naar Saendrive na een paar keer gezakt te zijn, gestresst en zonder vertrouwen. Saendrive gaf me een ​​nieuw perspectief en een andere stijl van lesgeven en het werkte. Alle instructeurs waren uitstekend en ik ben dankbaar voor het resultaat.

Goede rijschool

Goede rijschool, mijn dochter is na ruim 30 lessen in 1x geslaagd

Goede rij instructeur, rijexamen in 1x gehaald

Hele fijne rij instructeur, goede aanwijzingen/instructies, en binnen de geplande lessen mijn rijbewijs in 1x gehaald.

Top ervaring

Ik raad het aan om hier les te nemen. Er word heel fijn les gegeven. Ze nemen de moeite en geven je eerlijk feedback na elke de rijles.

Perfect, beter kan niet!

Geweldige lessen, hele goede uitleg!

Zeer fijne betrouwbare rijschool

Hele fijne lessen gehad met Chantal en altijd gezellig. Professionele rijschool zeer tevreden.Bedankt Saendrive

Beste rijschool!

Duidelijke rij-instructeur die je op een duidelijke manier uitlegt hoe je bij CBR het mooist kan afrijden! Hartelijk bedankt Robbie

Goede, duidelijke, relaxte begeleiding

Super toffe en leuke Instrecteur veel geleerd

Altijd leuke en gezellige lessen.

Altijd gezellig gehad, heb de lessen nooit vervelend ervaren.

Ronduit geweldig

Ik vond alles aan het lessen leuk en leerzaam. Alles werd duidelijk uitgelegd en geoefend. Door die kennis ben ik nu geslaagd en kan ik zelf gaan rijden. Bedankt!

Fijne rijschool

Sinds eind oktober heb ik met veel plezier rijlessen gevolgd bij Marcelino. Het waren altijd leerzame uurtjes, vol aandacht, rust, positiviteit en gezelligheid. En vandaag ben ik in 1x geslaagd dankzij deze top-coach! Ik ben blij dat ik geslaagd ben, maar zal de wekelijkse lessen enorm missen. Het rij-avontuur was een feestje!

Door Ersel zijn geweldige lessen in een keer geslaagd!

Vanaf de eerste les voelde ik me op mijn gemak bij instructeur Ersel. De opbouw van de lessen en de laatste paar lessen voor het examen waren erg goed. Ik ging met vertrouwen en een beetje gezonde spanning mijn examen in. Ga bij saendrive, dan zit je zeker goed!

Heel goed!

Ik heb lessen gevolgd bij Marcelino, ik heb zijn rijlessen ervaren als super leerzaam & ben dan ook geslaagd in 20 lessen! Daarom raad ik deze rijschool zeker aan !!

Goede lessen

Ik vind het hele goede lessen hebben leggen alles goed uit en staan open om vragen te beantwoorden of uit te leggen als je dat wilt.

een goeie rijschool, met goeie instructeurs

Alles snel geregeld en goeie leerzame rijlessen gehad. De rij instructeur gaf goeie verbeterpunten waar zo nodig was.

Beste rijschool

Goeie uitleg beste rijschool

goede uitleg, altijd hulp

tijdens mijn lessen bij seandrive kreeg ik altijd goede uitleg over mijn verbeter punten en genoeg hulp waarbij nodig. het was een hele fijn leer plek en danny was een geweldige rij instructeur.

Hele goeie rijschool

Ik ben bij saendrive gekomen dankzij vele vrienden van mij en ik kan niet meer tevreden zijn met een rijschool. Ik kreeg een hele aardige rijinstructeur toegewezen en hij heeft mij tot het einde geholpen en ik ben in een keer geslaagd, ook is dit een rijschool als je jn termijnen wil betalen.

Betrouwbaar en veilig

Als iemand zonder enkel talent als het gaat om auto rijden verwachte ik dat het moeilijk zou worden om mij rijbewijs te halen maar na de lessen en de vertrouwen die ik kreeg door de begripvolle instructeur heb ik uiteindelijk de smaak te pakken gehad ik denk dat ik het bij een andere rijschool niet gehaald had daarom ben ik heel tevreden met de rijschool en zal ik deze aan iedereen aanraden.

Mijn rij instructeur was heel aardig en geduldig waardoor ik me op me gemak voelde. De uitleg was duidelijk waardoor ik het snel kon leren.

De Weer 194

1503WN Zaandam