• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, professioneel en geduldig! De eigenaar communiceert helder en vriendelijk. De lessen worden logisch opgebouwd en goed leren rijden staat voorop!

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed , altijd vriendelijk en leerzaam.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede rijschool met een rustige rij instructeur met veel geduld.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede instructeur en een confortabele les auto

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service en met de klant meedenkend.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ondersteuning gehad. Zijn erg begaan met je en heel vriendelijk. De auto is heel schoon en wordt goed onderhouden bij de garage. Ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen. Ook zijn ze heel eerlijk over je voortgang en heel soepel met afzeggen. Het inplannen van de lessen gaat heel makkelijk met een speciale app hier is ook je voortgang bij te houden dit is erg fijn. Ik had geen betere rijschool uit kunnen kiezen. De rekeningen zijn in termijnen te betalen en ook dit is heel fijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool! Ik wist in één keer te slagen! Zeer aardige rijinstrecteur met zeer veel ervaring wat betreft regels & rijvaardigheid. Daarnaast is de rijinstrecteur zeer kalm en staat je altijd te hulp toe!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele goede instructeur die de tijd neemt om alles goed uit te leggen. Ik ben zelf met de eerste examen geslaagd voor mijn rijbewijs.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede rijschool. goede rustige rijleraar die zoekt naar oplosingen gericht op de individuele leerling. flexibele planningen zijn goed mogelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijschool! M\'n rijbewijs in 1x gehaald dus dat is een goed teken.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer persoonlijk en comfortabel, voelde me erg op mijn gemak tijdens de rijlessen.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super lessen. Heel relaxt, met veel geduld rijlessen gehad. Goede feedback. Ersel kon me altijd goed uitleggen waarom een verkeerde handeling niet de juiste was. Van de positieve resultaten van Ersel\'s lesmethode heb ik nog elke dag profijt op de weg.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is erg goed. Keek altijd uit naar het rijden. Voelde mij is de auto altijd op mijn gemak en wist waar ik voor stond.

De Weer 194

1503WN Zaandam