Leerzame lessen

Ik heb veel gehad aan de rijlessen bij Saendrive. Ik had weinig zelfvertrouwen in mezelf tijdens het rijden, en ik heb van Robbie geleerd om niet te twijfelen maar het gewoon te doen. Ook in 1 keer geslaagd! Ik vond de rijlessen heel leerzaam, want er worden goede instructies en feedback gegeven. In de app kan je zelf je rijlessen inplannen en heb je een overzicht van welke onderdelen je al heb uitgevoerd.

Ontzettend blij met de rijlessen en service bij Saendrive. Absoluut een aanrader!

Goede rijschool maar wel aan de dure kant

Zeer top en zeker aan te raden

Door middel van saendrive heb ik gemakkelijk mijn rijbewijs gehaald. Mijn instructeur straalde rust en vertrouwen uit waarop ik die vertrouwen ook kon laten tonen. Per les maakte ik stappen met de juiste instructies. Ik werd voldoende voorbereid voor het examen.

Super tevreden, top Rijschool

Ontzettend leuke en lieve mensen , echt een aanrader

Lekker Geslaagd in een keer

Fijne lessen gehad. Geduldige instructeur. Rijschool heeft goede planning alles in orde. Lekker in 1 keer geslagd. Ik raad je aan juist voor die rijschool kiezen. Gr. Patryk

heel veel geleerd

Elke keer weer was het lachen met Sander in de auto. Heb niet alleen veel geleerd maar het was gewoon altijd super leuk!

Hele leuke rijschool!

Fijne lessen gehad bij Mehryar! Wordt echt de tijd voor je genomen en goed meegedacht als je iets moeilijk vind. De rijschool heeft ook een fijne methode qua planning van de lessen. Al met al in 1 keer geslaagd!!

Geslaagd door Ersel!!!!

Fijne, geduldige en motiverende instructeur. Ondanks faalangst in 2x geslaagd!

Top rijles van robbie legt erg goed uit en erg relaxed in de auto

Fijne lessen van iemand die weet wat hij doet!

Tijdens lessen heb ik op mijn gemak in de auto gezeten en voelde ik mij veilig. De methode die de rijschool hanteerd vind ik prettig en duidelijk. De rij-instructeur weet wat hij doet en kan zich goed inleven. Een top tijd in auto gehad!

Leuke leerzame lessen.

Ik heb Saendrive als leuk gezellig en vooral leerzaam ervaren. Zal deze rijschool zeker aanbevelen als je net als mij faalangst hebt. Ik werd goed geholpen met de punten waar ik nog moeite mee had. Dankjewel Mehryar voor de leuke lessen!

Goed!

Ik heb een goede ervaring aan deze rijschool. De lessen van 1,5 uur zijn prettig zodat er meer tijd is. Daarnaast kon ik in de app zien welke lesonderdelen we hadden gedaan. Ik kon zelf kiezen wanneer en hoevaak ik wou lessen, en Robbie was heel soepel met wijzigen.

Zeker een aanrader!

Geweldige instructeur met veel geduld, geeft hele duidelijke instructies en feedback wat ik erg waardeer. Voel me zelfverzekerd om in m’n eentje te rijden, wat me zeker niet gelukt zou zijn zonder m’n instructeur!

Fijne rijschool.

Erg fijne ervaring met de rijschool. Binnen 1 x geslaagd door de goede uitleg en fijne lessen. De rijschool denkt goed mee met de leerlingen!

Erg tevreden!

Er word goed naar je geluisterd en goed op je ingespeeld. Erg enthousiaste mensen en enorm vriendelijk!

Super rijschool, en geloof me ben bij meerdere geweest.

Deze mensen weten tenminste hoe ze mensen met faalangst toch kunnen laten slagen. Geweldige instructeurs met veel geduld, leggen alles duidelijk uit. Was ik maar eerder bij hun geweest had me een hoop geld gescheeld.

Gezellig en goed

Goeie rijschool, Vriendelijke instructeurs en een no nonsense mentaliteit

Goede instructeur gehad!

Alles werd goed uitgelegd

Geweldig!

Saendrive is een goeie rijschool. Je krijgt duidelijke uitleg goeie ervaring goeie rijlessen!

In 1 keer geslaagd ! Erg leuke rijleraren.

Ik heb erg genoten van de rijlessen en erg veel geleerd. Daardoor ben ik in 1 keer geslaagd!!

Voelde me altijd op me gemak en heb toples gekregen!

Elke les die ik kreeg heb ik als fijn ervaren. Voelde me op me gemak en kon gezellig praten. Daarnaast waren de lessen altijd informatief en heb ik veel goed geleerd.

Toppers als rijinstructeurs.

Gezellige lessen! Goede sfeer! Zeker een aanrader

Hele aardige instructeur

Hele aardige instructeur die je wel gewoon achter je aan zit zodat je als op tijd en goed doet. Ik zou Robbie zeker aanraden.

Ersel helpt je op pad!

Vanaf het begin pushte ersel je tot het uiterste. Dit hielp snel met de zenuwen die je misschien kan hebben bij het autorijden. Ik heb gemerkt dat hij een balans kan vinden tussen het aansturen en positiviteit dmv kleine complimentjes tijdens het autorijden!

De Weer 194

1503WN Zaandam