Super !..

Het is een geweldige rijschool, ze geven allebei heel goed les en bereiden zich goed voor op het examen. Vandaag had ik examen en in 1 keer geslaagd!.

Qualiteit van de rijlessen was altijd on point.

De rijlessen waren zeer leerzaam. Leren in een auto terwijl je rijd is lastig, maar om iemand naast je te hebben die precies weet hoe op welke toon en wat hij moet zeggen, dat is natuurlijk wat je zoekt. Elke einde van de les reflecteerde we, wat ging er goed wat ging er fout. Dat hielp mij uiteindelijk mijn examen vlekkenloos te halen. De zweer was altijd goed dus eigenlijk heb ik er niet veel op aan te merken. Seandrive bedankt. Robbie bedankt. Nog een gevaar op de weg erbij

In een korte tijd mijn rijbewijs kunnen halen dankzij de lessen van Ersel

Ik heb een leuke korte tijd gehad bij Saendrive. Mijn doel was om zo snel mogelijk een rijbewijs te halen. Uiteindelijk heb ik in minder dan een anderhalve maand tijd bij de eerste poging het praktijkexamen gehaald! Ersel is een hele fijne rijinstructeur, de lessen zijn duidelijk en consistent. Erg blij dat stilte in de auto word gerespecteerd, als je je liever wilt focussen op je rijvaardigheid. Echt een top rijschool!

Heel blij en gelukkig bij deze rijschool!

Ik ben heel blij dat ik heb mogen rijden bij deze rijschool! Zeer tevreden met de lessen die zijn gegeven door mijn lieve rij instructeur Ersel Bakim! Zeker een aanrader Saendrive :)

Goede begeleiding

Goede begeleiding met iemand die er veel van weet

Prima rijschool en ivm Corona toch goed geregeld

Ik vind Saendrive een prima rijschool. Ik heb veel geleerd en alles op tijd geleerd voor het praktijkexamen. De lessen waren goed geregeld en ik had een prima rij instructeur.

Een hele goede rijschool!

Een top rijschool! Robbie legt alles heel goed uit, en heeft heel veel geduld, een hele aardige man!

Uitstekende rijschool

Binnen twee weken mijn rijbewijs kunnen halen!

Snel en goed mijn rijbewijs gehaald

De lessen waar fijn en wat ook belangrijk is, dat ik ervan heb genoten. Een echte aanrader.

Staan altijd voor je klaar.

Ik heb een goede ervaring gehad. De eerste keer had ik mn rijexamen niet gehaald maar mn instructeur stond meteen klaar om weer te gaan oefenen en had geen probleem met een extra les inplannen. De tweede keer heb ik hem wel gehaald omdat ik toch nog wat extra tips had gekregen.

Waar voor je geld

Mogelijkheid tot veel lessen per week, examen werd al vroeg ingepland en de tijd in de lessen werd goed benut. Wordt alles aan gedaan om je rijbewijs snel te halen.

Streng doch rechtvaardig

Als net 17 jarige jongen stapte ik als eerst de auto in met robbie zonder ervaring. Ik heb een half jaar zitten rijden en ik heb nu gewoon in 1 keer mijn praktijk examen. Ik heb hier mezelf en natuurlijk mijn instucteur Robbie aan te danken. Robbie is iemand die best streng kan zijn, maar voor mij was dat best nodig. Hij liet duidelijk weten wanneer ik iets goed of fout deed, en hoorde het dan ook wel tijdens het rijden. Dit deed mij veel goed omdat ik dan dus wist op sommige plekken wat ik fout deed en waar ik op moest letten om zo goed mogelijk te rijden. Ik heb niks slechts te vertellen over deze rijschool omdat het mijnecht vet goed is afgegaan. Een beetje leren ernaast en ik heb voor de rest alles altijd met mijn instructeur hoeven te doen. Heel erg aanbevolen dus!

Een gezellige manier van je rijbewijs halen

Elke keer als ik in de auto stapte deed ik het met plezier. Mijn rij instructeur was echt een toffe peer en natuurlijk leerde ik om auto te rijden maar ook maar je een band waardoor ik mijn rij instructeur meer kon vertrouwen als een vriend. Ik raad ze zeker aan als je je rijbewijs op een leuke manier wil halen!

Heel gezellig en leerzaam

Ontzettend gezellige en leerzame lessen gehad. Een goede samenhang van een gezellige sfeer en het leren begrijpen en gebruiken van de auto.

Super relaxed

Alles verliep soepel en duidelijk ook de rijinstructeur was goed aardig en duidelijk en heel soepel in de lestijden niets was te gek

Ik ben super blij dat ik na 19 lessen in 1x mijn rijbewijs heb gehaald!

Door corona is mijn hele rijles periode flink overhoop gegooid, maar omdat Saendrive & ik beide heel flexibel waren, heb ik mijn rijbewijs met 19 lessen in 1x gehaald. Super geregeld met kort van te voren examen en lessen plannen. :)

Overzichtelijk en snel

Binnen een halfjaar mijn rijbewijs gehaald. Je wordt ondersteund met een overzichtelijke app. Zeker een aanrader!

Fijne rijschool in 1 keer geslaagd

Ik heb 1,5 jaar gelest bij saendrive en heb dit als prettig ervaren

Iedere rijles was relaxed en nuttig

De lessen zijn leuk en relaxed. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je kan altijd nog vragen om meer.

Spoedcursus die je volledig voorbereid!

Ik heb een flexibele spoedcursus kunnen nemen bij Saendrive, ervaren top begeleiding en volledige voorbereiding waardoor niks onverwachts zal zijn tijdens examens.

Great !!

It was a great experience!! I try another school before and it was not Successful, Ersel will fix any problem you can have with instructor or your lessons!! I learn and fix a lot of old habits!! This is really a good choice to do your driving lessons !!

• Would you recommend us? Yes

In 1 keer geslaagd dankzij Saendrive!

Hele vriendelijke rijinstructeur, was heel duidelijk en vooral gezellige tijd gehad. Ik kan Saendrive echt aanraden!

Erg fijne en leerzame rijlessen.

Ik heb hele erge fijne en leerzame lessen gehad bij robbie, ik wist namelijk toen ik begon nog helemaal niks, maar het werd goed uitgelegd met heel veel geduld, goede gesprekken gevoerd met robbie en als ik een keer niet kon of een andere tijd kwam me beter uit werd daar gelijk op gereageerd en gehandelt, en hij was heel flexibel met de tijden En uiteindelijk in ongeveer 9/10 maanden gehaald in 2 keer

Echt goed les gehad en snel mijn rijbewijs kunnen halen.

Saendrive heeft het voor mij mogelijk gemaakt om mijn rijbewijs in 1x te halen in een korte tijd. Dit komt door de goede lessen en te wijzen op de fouten en die ook extra te oefenen.

Goede en duidelijke rijschool.

Na de gratis proefles waar ik me instructeur heb leren kennen en me heb laten adviseren heb ik pakket c gekozen. De eerste rijlessen schakel je zelf nog niet waardoor je je volledig kan focussen op het kijken, sturen en remmen. Met de instructeur klikte het, daardoor was er een fijne leer sfeer in de auto en zat je niet alleen stil naast elkaar. Elke les krijg je een nieuw onderdeel/techniek uitgelegd wat eerst voor wordt gedaan. Naarmate je alle onderdelen hebt gehad ga je veel herhalen en oefenen waardoor ik goed voorbereid me tussentijdsetoets en praktijkexamen in ging. Verder is de app die je gebruikt voor het plannen van je rijlessen makkelijk te bedienen en je ziet gelijk een overzicht van je geplande afspraken. Ook was het geen probleem om lessen van 1 uur of 1,5 uur te doen of allebei.

De Weer 194

1503WN Zaandam