Prettige, vriendelijke en goede rijschool

Onlangs ben ik als ‘iets oudere leerling’ begonnen met het nemen van rijlessen. Ik ben pas 8 rijlessen verder, maar nu al zeer tevreden met mijn keuze voor Saendrive. Marcelino is een prettige rijinstructeur die mij met zijn rust en positiviteit goed weet te coachen. De rijlessen zijn goed, leerzaam en altijd met een vriendelijke aanpak. Dat maakt het rijden een aangename bezigheid en zijn we na 8 lessen al flink op de goede weg! Ook de online theoriecursus die Saendrive biedt zit goed in elkaar. Dankzij de lesstof met oefenexamens heb ik d.m.v. zelfstudie mij goed voor kunnen bereiden op het theorie-examen. Met veel plezier en vertrouwen ga ik de komende maanden aan de bak op weg naar het praktijkexamen!

Prettige, vriendelijke en goede rijschool

Na heel veel jaren van uitstel ben ik als 'iets oudere leerling' onlangs begonnen met het nemen van rijlessen. Ik ben pas 8 rijlessen verder, maar nu al zeer tevreden met mijn keuze voor Saendrive. Marcelino is een prettige rijinstructeur die mij met zijn rust en positiviteit goed weet te coachen. De rijlessen zijn goed, leerzaam en altijd met een vriendelijke aanpak. Dat maakt het rijden een aangename bezigheid en zijn we na 8 lessen al flink op de goede weg! Ook de online theoriecursus die Saendrive biedt zit goed in elkaar. Dankzij de lesstof met oefenexamens heb ik mij, d.m.v. zelfstudie, goed voor kunnen bereiden op het theorie-examen. Met veel plezier en vertrouwen ga ik de komende maanden aan de bak op weg naar het praktijkexamen!

Prettige, vriendelijke en goede rijschool

Na heel veel jaren van uitstel ben ik als ‘iets oudere leerling’ onlangs begonnen met het nemen van rijlessen. Ik ben pas 8 rijlessen verder, maar nu al zeer tevreden met mijn keuze voor Saendrive. Marcelino is een prettige rijinstructeur die mij met zijn rust en positiviteit goed weet te coachen. De rijlessen zijn goed, leerzaam en altijd met een vriendelijke aanpak. Dat maakt het rijden een aangename bezigheid en zijn we na 8 lessen al flink op de goede weg! Ook de online theoriecursus die Saendrive biedt zit goed in elkaar en dankzij de goede lesstof met oefenexamens heb ik me goed voor kunnen bereiden op het theorie-examen. Met veel plezier en vertrouwen ga ik de komende maanden aan de bak op weg naar het praktijkexamen!

Super rijschool

Met plezier mijn rijlessen gevolgd.

Hele goede rijlessen

Ik heb mijn rijlessen als goed en duidelijk ervaren. Robbie legde alles goed uit en deed het voor en steeds opnieuw oefenen. Leuke variërende lessen. Zeker een aanrader!

Een fijne en persoonlijke rijschool

De rijschool houdt rekening met je kwaliteiten en valkuilen. Weet te ondersteunen bij stress en angsten bij het rijden.

Alles werd afgestemd aan mijn behoefte.

Fijne en persoonlijke rijschool

Een rijschool die rekening houdt met valkuilen, stress en angsten bij het autorijden!

Een fijne en persoonlijke rijschool

Een rijschool die rekening houdt met kwaliteiten en valkuilen. Door hun genoeg vertrouwen in mijzelf gekregen voor het rijden en mij geholpen met de stress en angsten die het soms veroorzaakte.

Fijne en persoonlijke rijschool

Een rijschool die rekening houdt met je kwaliteiten en valkuilen. Weet goed om te gaan wanneer ik stress en angsten ervaarde tijdens het rijden

Fijne en persoonlijke rijschool

Een rijschool die rekening houdt met je kwaliteiten en valkuilen!!!

Fijne en persoonlijke rijschool

Een fijne rijschool die rekening houdt met jouw kwaliteiten en valkuilen!

Fijne en persoonlijke rijschool

Een fijne rijschool die rekening houdt met jouw kwaliteiten en valkuilen!

Een top rijschool

Vanaf het begin goed opgevangen. Erg vriendelijke instructeur die goed lesgeeft en ook in is voor een gezellig gesprek! Kortom, een hele fijne ervaring bij Saendrive gehad. Echt een aanrader!

De Weer 194

1503WN Zaandam