Ik had als rij instructeur Danny, super aardige kerel die zich alleen bezighoud met jou als leerling (logisch natuurlijk) ook word er goed ingespeeld op de verbeterpunten van de leerling. Kortom fijne rijschool echt een aanrader!
Als 'iets oudere leerling' ben ik onlangs begonnen met het nemen van rijlessen. Ik ben pas 11 rijlesuren verder, maar nu al zeer tevreden met mijn keuze voor Saendrive. Marcelino is een erg prettige rijinstructeur die mij met zijn rust en positiviteit goed weet te coachen. De rijlessen zijn leerzaam, gezellig en altijd met een vriendelijke aanpak. Dat maakt het rijden een aangename bezigheid. De online theoriecursus die Saendrive biedt zit goed in elkaar. Dankzij de lesstof met oefenexamens heb ik mij d.m.v. zelfstudie goed kunnen voorbereiden op het theorie-examen. Met veel plezier en vertrouwen ga ik de komende maanden aan de bak op weg naar het praktijkexamen!
In mijn ervaring geeft de rijschool goede ondersteuning rondom examens. Er was ruimte om (veel) extra lessen te nemen vlak voor mijn examen. Ik mocht zelfs iemand meenemen om te oefenen dat er iemand meekijkt (wegens faalangst). Ook is er ruimte om van instructeur te wisselen indien nodig. Tijdens de lessen ben ik nooit bang geweest om fouten te maken en heb ik mij altijd veilig gevoeld.
Mijn rij-instructeur begeleidde mij erg goed en het was altijd erg gezellig. Ik heb veel kunnen leren en voelde mij erg op mijn gemak tijdens de rijlessen.
Ik heb onlangs mijn rijbewijs gehaald bij Saendrive en ik raad deze rijschool aan iedereen aan. Ersel heeft erg veel geduld, geeft goeie tips en haalt al je onzekerheid weg. Tijdens de lessen voelde ik me erg op mijn gemak en als er iets fout ging dan legde hij het op een fijne manier uit en probeerde we het gewoon nog een keer. Hierdoor was ik nooit bang om fouten te maken. Echt een super rijschool en super rij instructeur.
Khalil van Saendrive is een uitstekende leraar
Ik beveel deze rijschool zeker aan. De rijinstructeur was heel kalm en beleeft wat ik zelf heel erg fijn vond buiten en tijdens het rijden.
Het duurde een jaar maar dan heb je ook wat. Ik ben eindelijk geslaagd met behulp van Danny de rijinstructeur. Ik zou het zeker aanraden dit is een goed bedrijf die je niet laat oplichten. Zeker betrouwbaar.
Mijn ervaring omschrijf ik als goed. Planning en communicatie met rij-instructeur Robbie was erg goed. Uitleg tijdens de lessen was ook duidelijk en rustig.
Een rijschool die gericht is op de persoon. Weet goed om te gaan met spanningen, onzekerheden en stress tijdens het auto rijden. Goed leren rijden en een fijne tijd gehad.
Vaak tijd genomen om te lessen, waardoor het proces snel ging. Erim, top instructeur naast me en gaan. Big up naar Seandrive!!
Ik had Danny als rijinstructeur en alles was prima. Ik ben in één keer geslaagd. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en er werden ook tips gegeven als het wat moeilijker ging. Danny heeft een gevoel voor humor en dat geeft alleen maar een goed gevoel tijdens het rijden.
Ik ben na 30 lessen geslaagd! Bij mijn instructeur Danny heb ik met veel plezier gereden en heb ik een goede leerweg gevolgd. Danny laat je de fouten maken waardoor je het de volgende keer goed doet, en zorgt dat je in een korte tijd al alles kan zoals schakelen, de pedalen gebruiken en sturen. Ik kan iedereen adviseren om bij Saendrive te rijden!
Altijd gezellige rijlessen
Als ‘iets oudere leerling’ ben ik onlangs begonnen met het nemen van rijlessen. Ik ben pas 8 rijlessen verder, maar nu al zeer tevreden met mijn keuze voor Saendrive. Marcelino is een prettige rijinstructeur die mij met zijn rust en positiviteit goed weet te coachen. De rijlessen zijn leerzaam en altijd met een vriendelijke aanpak. Dat maakt het rijden een aangename bezigheid. De online theoriecursus die Saendrive biedt zit goed in elkaar. Dankzij de lesstof met oefenexamens heb ik d.m.v. zelfstudie mij goed voor kunnen bereiden op het theorie-examen. Met veel plezier en vertrouwen ga ik de komende maanden aan de bak op weg naar het praktijkexamen!
Als ‘iets oudere leerling’ ben ik onlangs begonnen met het nemen van rijlessen. Ik ben pas 8 rijlessen verder, maar nu al zeer tevreden met mijn keuze voor Saendrive. Marcelino is een prettige rijinstructeur die mij met zijn rust en positiviteit goed weet te coachen. De rijlessen zijn goed, leerzaam en altijd met een vriendelijke aanpak. Dat maakt het rijden een aangename bezigheid en zijn we na 8 lessen al flink op de goede weg! Ook de online theoriecursus die Saendrive biedt zit goed in elkaar. Dankzij de lesstof met oefenexamens heb ik d.m.v. zelfstudie mij goed voor kunnen bereiden op het theorie-examen. Met veel plezier en vertrouwen ga ik de komende maanden aan de bak op weg naar het praktijkexamen!
Als ‘iets oudere leerling’ ben ik onlangs begonnen met het nemen van rijlessen. Ik ben pas 8 rijlessen verder, maar nu al zeer tevreden met mijn keuze voor Saendrive. Marcelino is een prettige rijinstructeur die mij met zijn rust en positiviteit goed weet te coachen. De rijlessen zijn goed, leerzaam en altijd met een vriendelijke aanpak. Dat maakt het rijden een aangename bezigheid en we zijn na 8 lessen al flink op de goede weg! Ook de online theoriecursus die Saendrive biedt zit goed in elkaar. Dankzij de lesstof met oefenexamens heb ik d.m.v. zelfstudie mij goed voor kunnen bereiden op het theorie-examen. Met veel plezier en vertrouwen ga ik de komende maanden aan de bak op weg naar het praktijkexamen!
Onlangs ben ik als ‘iets oudere leerling’ begonnen met het nemen van rijlessen. Ik ben pas 8 rijlessen verder, maar nu al zeer tevreden met mijn keuze voor Saendrive. Marcelino is een prettige rijinstructeur die mij met zijn rust en positiviteit goed weet te coachen. De rijlessen zijn goed, leerzaam en altijd met een vriendelijke aanpak. Dat maakt het rijden een aangename bezigheid en zijn we na 8 lessen al flink op de goede weg! Ook de online theoriecursus die Saendrive biedt zit goed in elkaar. Dankzij de lesstof met oefenexamens heb ik d.m.v. zelfstudie mij goed voor kunnen bereiden op het theorie-examen. Met veel plezier en vertrouwen ga ik de komende maanden aan de bak op weg naar het praktijkexamen!