Ronduit uitstekend.

De lessen waren iets waar ik naar uitkeek. Naast het vele lachen met mijn rij instructeur Danny, nam hij de tijd om alles uit te leggen. Was duidelijk, en vertelde ook waarom iets fout of goed was. Heel prettig om zo te leren rijden en geen moment geen vertrouwen gehad. Super gezellig en de leermethode heel effectief ! Na 1 maal zakken hebben ze zsm gekeken voor een herkansing dus ze nemen het slagen heel serieus. Zou iedereen adviseren om hier je lessen te gaan nemen !

Luchtig, professioneel en uitmuntende instructeur

Ik had Danny als instructeur en hij was heel kalm, luchtig maar serieus. Begeleidt je heel goed en hij zorgt er voor dat je ook echt klaargestoomd wordt voor je examen. Door hem ben ik ook in 1x geslaagd

Highly recommend, I passed in the first go

I cannot recommend Saendrive Driving School highly enough! After failing my driving test with another school, I decided to switch to Saendrive, and it was the best decision I could have made. From the very first lesson, Daniel, my instructor, stood out as incredibly professional and patient. After the first lesson, Daniel analysed my weaknesses and guided me step-by-step with clear explanations and practical advice. His calm demeanor and encouraging attitude gave me the confidence to overcome my mistakes and steadily improve. He also adapted each lesson to my needs and made every lesson feel productive. Thanks to him, I not only passed my test but also feel confident and safe behind the wheel. I only wish I had found Saendrive earlier—it would have saved me a lot of time, frustration and money. If you're looking for a professional and supportive driving school, Saendrive and Daniel are the perfect choice!

Leerzaam

Ik heb saendrive als een goede rijschool ervaren. Mijn instructeur was op een positieve manier hard voor mij en scherp en dat heeft mij dus er toe geleidt dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Ik zou saendrive zeker aanbevelen als rijschool!

Top, in één keer geslaagd!!

Bij Saendrive leer je niet alleen goed rijden, maar dit gebeurt op een rustige en opbouwende manier. Alles wordt super helder uitgelegd, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ik had rijles van Erim en ben ontzettend blij met zijn aanpak. Toen mijn lessen erop zaten, voelde ik me nog niet helemaal klaar. Erim communiceerde dit eerlijk met mij, en we besloten een paar extra lessen te nemen. Dankzij die extra oefening kon ik zonder al te veel spanning mijn examen doen. Deze aanpak bespaart je uiteindelijk tijd en geld.

helemaal top

de rijlessen zijn gezellig en zeer leerzaam! ben saendrive en mijn rij instructeur dankbaar!

Fijne rijschool

De rijlessen waren altijd goed, hierdoor ben ik in 1x geslaagd.

Hoewel we langzaam begonnen met de rijlessen waren de lessen goed te doen. Tijdens het rijden kreeg ik te maken met stressvolle situatie waarin ik foute maakte maar door het praten door de situaties heen heeft het mij geleerd een kalm hoofd te houden over het algemeen een fijne ervaring

Rijschool SaenDrive biedt rustige, duidelijke en geduldige lessen.

Ersel neemt uitgebreid de tijd om alles helder uit te leggen en zorgt ervoor dat je elke stap goed begrijpt voordat je doorgaat naar de volgende. Zijn rustige manier van lesgeven creëert een ontspannen sfeer waarin je vertrouwen opbouwt en fouten durft te maken om ervan te leren. De lessen zijn goed gestructureerd en aangepast aan jouw persoonlijke leerproces, zodat je optimaal voorbereid wordt op je examen!

Geslaagd

Prima lessen gehad, goede feedback je leert het snel

Perfect, zonder problemen

Prima, veel opties om ergens anders opgehaald te worden of de lessen te verplaatsten. Daarnaast precies verteld hoe het examen gaat en dat gebeurde ook precies. In 1X geslaagd dus beter kan niet!

Goede en duidelijke uitleg. Als je vragen heb worden de makelijk en duidelijk beantwoord.

Simpelweg de beste rijschool die ik heb gehad.

Hele fijne rijschool

Ik heb een hele fijne tijd gehad tijdens mijn rijlessen, ik werd goed begeleid met een fijne rijinstructeur. Aan het begin van mijn rijlessen ben ik geswitcht van rijinstructeur doordat mijn vorige rijinstructeur wat anders ging doen. Tijdens deze switch heb ik een tijd moeten wachten om mijn rijlessen te vervolgen. Voor de rest top rijschool!

Top, in één keer geslaagd!

Ik ben vandaag in één keer geslaagd dankzij Saendrive. De lessen waren super nuttig en heb goed leren autorijden in stapjes. Ik heb een mega prettige ervaring gehad. Mega bedankt Robbie!

Leerzaam

Veel geleerd in korte tijd in 1 x behaald bij robbie

Fijne rijschool

Bij Saendrive wordt je goed ondersteund, zowel met rijlessen als met een online theoriepakket. De communicatie met de rijschool en je instructeur is erg duidelijk en je kunt hier zelf bepalen in hoeveel termijnen je wilt betalen voor je opleiding. Zeker een aanrader

Het is slagen of geslagen worden en met behulp van Ersal is het gelukt om in 1 keer te slagen! Ik ben super begeleid en hoewel ik op het einde wat strengere feedback kreeg, heeft dit ervoor gezorgd dat ik geen slordige fouten heb gemaakt op mijn examen. Ik zou Saendrive voor iedereen aanraden!

Mooie en leuke ervaring

Ik heb voor saendrive gekozen vanwege de mensen om me heen vond het gelijk top en me instructeur is aan te raden aan iedereen hij is direct als het nodig is en zeker heel aardig precies wat je nodig heb als instructeur

Helemaal top

Top rijinstructeur

Goede lessen

Ik ben heel goed geholpen en heb daarom ook mijn examen in 1x gehaald.

Geweldige rijschool met professionele en geduldige begeleiding!

Ik heb een super positieve ervaring gehad bij Saendrive. De rij-instructeur nam altijd de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen, wat mij enorm heeft geholpen om mijn zelfvertrouwen achter het stuur op te bouwen. Dankzij de fijne en gestructureerde lessen ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor deze rijschool en raad ze iedereen aan!

Geduldige, vriendelijke instructeur

Gedurende mijn jaar opleiding heb ik veel struikelblokken gehad. Mijn rij instructeurs hebben mij met veel geduld behandeld en ook al stelde ik dezelfde vraag duizend keer, beantwoordden ze deze nog steeds. Hele fijne rijschool

Super fijne en ontspannen rijschool

Ik heb zelf best veel last van faalangst, maar mijn instructeur Marcelino is hier altijd heel erg goed mee omgegaan en heeft me vaak gerustgesteld, ik ben super blij met hem geweest. Ik ben vandaag in één keer geslaagd en ik kan Saendrive aan iedereen aanraden!

Rustige en relaxte rijlessen

Ik vond dat ik een hele fijne rijinstructeur had. Dat maakte de lessen ook leuk en prettig

De Weer 194

1503WN Zaandam