Goed, weinig wachttijden en goeie uitleg

Aan het begin was het wennen, autorijden en aan de regels voldoen. Na een tijdje was dat weg en dan is het alleen nog maar oefenen voor het afrijden. Afrijden is goed te doen en valt reuze mee

Goede lokale rijschool

Erg lekker gereden met de heer Tunç, goede rijlessen gehad en in één keer geslaagd! Top!

Ik had elke les een comfortabel gevoel

Bij elke rijles kreeg ik duidelijke uitleg over wat ik moest gaan doen en duidelijke uitleg van hoe ik het moest doen. De uitleg was rustig en ik had tijdens de rijlessen een heel comfortabel gevoel. Verder bleven we ook elke les dingen herhalen die nog niet zo heel goed gingen in de lessen ervoor, hierdoor beheerste ik alles steeds beter.

Geslaagd en top instructeur

Eerst had ik een instructeur waar ik niet zo goed mee klikte, toen ik dit aangaf kreeg ik gelijk een nieuwe zonder probleem. Hierna ging alles top en kreeg ik goede uitleg, tips en was het erg gezellig in de auto. Hierdoor haalde ik mijn examen in één keer.

TOP!!

Hele goede rijschool. Zelf kreeg ik les van Danny, echt een gezellige, fijne, rustige maar ook duidelijke rij instructeur. Ook is bij deze rijschool het slagingspercentage zeer hoog. Echt een aanrader!!!

Hele goede rijschool

Het is een fijne rijschool met aardige instructeurs en goed geregeld.

Nergens anders willen rijden dan hier!

Ontzettend fijne communicatie, heel flexibel en relaxt. Er wordt altijd rustig uitgelegd gecombineerd met praktijk. Altijd gezellig in de auto en als het nodig was genoeg stilte om te focussen. Fijn gelest, zeer dankbaar voor alles, dankjewel Tunc!

geweldig

Ze hebben zo veel geduld!! Ze helpen je heel goed en motiveren je om door te gaan en niet op te geven, super handige tips die je goed kan gebruiken tijdens het rijden, maar zeker ook voor later nog goed kan gebruiken!! Ik ben erg dankbaar voor alle hulp die ik heb gekregen het afgelopen half jaar!!

Beste instructeur die ik heb gehad.

Ik had hiervoor een andere instructeur, Alleen ben geswitched naar Danny. Aangezien ik goede dingen hoorde over zijn Lesgeven. Zijn uitleg en manier van lesgeven is een klasse hoger dan dat ik ervoor heb gehad!

Zeer hulpzaam

De tijden zijn altijd flexibel, ik had een hele aardige en gezellige instructeur die goed kon over brengen wat er gedaan moest worden en hoe

Helemaal top

Heerlijk gereden bij saendrive, goede uitleg en een leuke instructeur.

Helemaal top

Top lessen, goed geduld en erg vriendelijk. Niks negatiefs over te zeggen

Top, rijschool.

Sean drive heeft alles echt top geregeld en is zeker een aanrader. Ze waren altijd mee denkend.

Ik ben 1x geslaagd bent

Heel gezellig en duidelijke instructies!

Ik heb met Dany als instructeur gereden, waren hele gezellige leerzame lessen!

Goed!

Ik vond het een hele fijne ervaring om rijles te hebben gehad bij saendrive. Het was altijd erg gezellig in de auto en het was een fijne leeromgeving. Ik zou het zeker aanraden!

Heel fijne en gezellige lessen gehad

Supper leuke lessen gehad met danny

Top rijschool

Ik kreeg een rustige, welbespraakte instructeur die mij goed kon uitleggen wat ik moest doen en mij vertrouwen gaf in de auto. De instructeur van Saendrive was ook goed op de hoogte van alle dingen rondom het examen en kon mij daardoor optimaal voorbereiden. Hierdoor kon ik een normaal wat verlegen en bang persoon in de auto mij steeds beter op mijn gemak voelen in het verkeer en daardoor steeds beter worden in het rijden Als ik het allemaal over zou moeten doen zou ik weer voor Saendrive kiezen!

Fantastisch

Super les gekregen met serieuze gesprekken en veel lol. Fantastisch goeie rijschool. Ze denken goed met je mee en staan overal voor open.. Bedankt voor alles!

Goede rijschool

Ik ben heel tevreden over deze rijschool De lessen waren altijd leerzaam. Veel herhalen !! Dan kom je er wel In een woord Top!!

Altijd gezellig en goeien lessen van danny

Altijd gezellig en goeien lessen van danny

Een zeer goede en leuke ervaring

Ik moest mijn rijbewijs opnieuw halen nadat ik mijn theorie gehaald hebt kon ik bij Saendrive al gouw afrijden. Super goede service en vriendelijke mensen super bedankt!!

Zeer positief ervaren

Erg positief, fijne rijinstructeur met een fijne energie in de auto tijdens de lessen

Een goede begeleiding

Ik heb een goede ervaring en ik heb veel geleerd. Omdat de Nederlandse taal niet mijn moedertaal is hebben ze veel geduld getoond om dingen meerdere keren uit te leggen.

Fijne rijschool!

Eerlijk gezegd zag ik best op tegen het nemen v rijlessen. Ik had het al heel lang voor me uitgeschoven. Het voelde meteen goed tijdens m'n proefles. En ik was blij dat ik mn instructrice Rounak als vaste instructeur kreeg. Ik kon met haar direct de lessen inplannen. Ze dacht altijd goed met me mee, ook als er last minute iets veranderde in de tijd oid. Bij haar voelde ik me op mn gemak en we konden altijd gezellig kletsen. Door haar werden de rijlessen leuk! Iedere les leerde ik nieuwe dingen, dat werd goed in de gaten gehouden. Met de rijschool heb ik vooral contact gehad via whatsapp en door de app te gebruiken. Heel fijn om alles in te zien en dat ze standaard de kosten voor je pakket in 3 keer in rekening brengen. Zo heb je meer spreiding vd kosten. Kortom ik zou Saendrive zeker aanbevelen!

De Weer 194

1503WN Zaandam