Duidelijke uitleg en instructie met als resultaat een E voor achter mijn B!

mijn ervaring is goed! Er werd voldoende tijd genomen om alles duidelijk door te nemen. En vond het prettig dat de instructeur ten aller tijden kalm en beheerst bleef. Echte vakmensen!

Goede rijles en examenvoorbereiding

Instructeur legt goed uit, stelt je op je gemak. Leuke lesochtend gehad. Goed voorbereid op het examen. Ben geslaagd!

Goede en gestructureerde opleiding

Goede en gestructureerde opleiding

Prima geregeld, duidelijke communicatie en leuke mensen.

Prima ontvangst op kantoor, gezellig en een lekker bakkie koffie (bedankt Jacueline). Opleiding met duidelijke uitleg, vakbekwaam (bedankt Recep) en prima begeleiding net voor en na het examen (bedankt Henk). Ik deed de rijopleiding BE, wat ik niet had verwacht was de combinatie die werd ingezet, een Mini station automaat met daarachter een aanhanger van 6,30 meter. Voor mij een vreemde combi omdat ikzelf een grote auto/bus gewend ben. Maargoed uiteindelijk werkte het prima. Kortom prima optie om hier je BE te doen.

Goede coaching en duidelijke omschrijving.. Aardig en vriendelijk personeel

Theoretisch alles in orde, praktijk minder

Erg tevreden over de mailwisseling en telefonisch contact. Prettig te woord gestaan. De praktijkdag was erg minimaal qua uitleg en lestijd. Ondanks dit wel geslaagd.

Fijne opleiding

T was super leuk en interessant ik werd met geduld geholpen naar t examen toe Fijne sfeer in de auto Genoeg tijd en uitdagingen om te wennen aan t examen bij cbr

Toppp!

1 daags duo cursus gedaan. Goede uitleg, hele aardige mannen die de cursussen geven. 2 uur gereden, maar Ik zou dit zeker aanbevelen. Wel alleen een lichte ervaring/basis vereist.

Geweldige en ervare personeels.

Super informatieve dag, en geslaagd!

Vooraf goed kunnen voorbereiden dankzij de instructies en hier tijdens de dag op kunnen bouwen en mogen afsluiten met mijn BE rijbewijs!

Hallo . Was een leerzame dag en de mensen zijn erg vriendelijk en niet gestrest zoals op vele andere plekken in nederland . Met Vriendelijke groeten . Anne Dijksterhuis

Pretige omgang en goede uitleg.

B E rijbewijs

Uitstend

Ik zou zeker iedereen hierheen verwijzen

Erg fijne ervaring

Duidelijke instructeur die gerust stelt, veel complimenten geeft en erg gezellig is. Ben in 1 keer geslaagd!

Correct, snel in goede sfeer

Was ruim de goedkoopste aanbieder van dagopleiding BE-rijbewijs die ik kon vinden. Aanmelding en vervolgstappen maken verliep correct en vlot. De dag zelf verliep in een rustige ontspannen sfeer wat uiteindelijk resulteerde in een positieve afloop.

Hele prettige instructeur. Echt een aanrader!

Voor mijn BE rijbewijs kwam ik al snel bij Boensma uit. Dit door de scherpe prijs, en doordat ik snel op kon. Binnen 1 dag geslaagd voor mijn BE! Henk, Bedankt voor de fijne dag!

Prettige en vriendelijke ervaringen

We vonden het een prettige ervaring, een vriendelijke en rustige manier om je klaar te stomen voor het behalen van je examen.

Super aardige en bekwame mensen!!!

Rustige instructeur die alles zeer duidelijk uitlegt en je allerlei verrichtingen laat oefenen. Hij heeft me vertrouwen gegeven! Ik raad Boensma iedereen aan!

Fijne ervaring duidelijke instructies

Zeer goede ervaring

Vandaag een top dag gehad door de goede begeleiding van Henk. Hier wordt echt kwaliteit geleverd voor een bijzonder scherpe prijs! En ook nog in 1x geslaagd!

Heel rustig en gedegen lesgekregen

Heel fijne sfeer, extra leerzaam door in een duo met elkaar mee te kijken. Uitleg is uitstekend en de tips zeer nuttig. De lesauto en de aanhangwagen zijn zeer goed op elkaar uitgekiend wat de besturing extra makkelijk maakt.

Geweldig!!!

Henk heeft alles heel goed uitgelegd en ben zeer tevreden over hem. Ik ben met weinig ervaring toch geslaagd. Qua kosten scheelt het ook dus ++++++++++

Ik heb het als een leerzame dag ervaren goede uitleg en Henk in het bijzonder erg aardig en die stelt je gerust bij zenuwen!

Onzettend goede rijschool

In één keer geslaagd dankzij de top instructructie van Henk! Grote aanrader.

Prima rijschool en instructeur!

Het concept duo-opleiding is me goed bevallen.

Spanjerstraat 9

7491MG Delden