Erg leerzame en gezellige ochtend!

Nadat mijn BE examen een aantal keer was uitgesteld door corona een erg leerzame ochtend met Henk gehad. Henk gaf uitstekende uitleg en feedback bij het rijden met de aanhanger en heeft mij op deze manier ook goed voorbereid op het examen, aan het eind van de ochtend.

Fijne les gehad

Fijne BE les in een mooie combinatie

Fijne auto en aanhanger, rijdt erg goed en precies. Top voor het behalen van het examen. Ook de begeleiding is goed te noemen. To the point instructies en passend bij het examen

Compleet en ontspannen

Henk is een rustige ervaren. Instructeur die zijn instructies aanpast aan de vaardigheid de kandidaat Alle onderwerpen en oefeningen gaat vloeiend in elkaar over en geen vraag is hem te veel. Deze praktische aanpak zonder poespas heb ik als erg prettig ervaren

Vlot, snel en professioneel

Professioneel, snel en aardige mensen

Zinvolle dag

Verkorte opleiding gedaan bij Boensma omdat zij op korte termijn konden leveren. Snelle digitale aanvraag en examen aangevraagd. De dag zelf was zinvol met goede tips en de puntjes op de I voor het examen. Instructeur was kundig en gezellig dus de tijd vloog voorbij... Al met al in 1x geslaagd en nu op pad met de caravan...

Zeer prettig

Duo dagcursus gedaan! Zeer prettige instructeur. Nuchter en to the point.. in 1x gehaald

De les was echt een eye-opener. Goed voor elkaar

De les was zo uitdagend, dat het examen niet heel veel meer voorstelde.

Zware topdag

Zo blij ( en opgelucht).....vandaag mijn E achter B gehaald ! Niet met grootse cijfers of spectaculaire bewegingen, maar met ruim voldoende,ben ik tevreden met name mijn instructeur Henk, van Verkeersschool Boensma @verkeersschool.boensma , is voor altijd in mijn geheugen gegrift .... zijn “Stuur naar het probleem toe”, zal voor altijd in mijn geheugen staan. Dank voor je geduld, je grote moeite en strengheid, die ik beslist nodig had..... nu weer thuis, lekker gegeten, wijntje erbij om het te vieren

Goede ervaren leraar

Peter heeft in een dag cursus mij geholpen aan een aanhanger rijbewijs. Met ruim 25 jaar ervaring wist hij mij precies de kneepjes van het vak te leren en met als resultaat in één geslaagd!

Goede duidelijke les van vriendelijke instructeurs

helemaal top

Leuk, duidelijk en efficiënt .

Leuke en duidelijke instructeurs. Ontspannen instructie. Beiden in een keer geslaagd!

Goeie rijschool met ervaren instructeurs.

Prima rijschool, werd aangeraden door een vriend. Zeer professioneel. Examen was op korte termijn.

Goede duidelijke instructies gehad om mij te laten slagen voor mijn BE rijbewijs

Goed ervaring opgedaan want ik kreeg goede instructies hoe ik met een aanhanger moest rijden en daardoor geslaagd voor mijn examen

Duidelijke en effectieve instructies.

Prettige ontvangst met een no-nonsens instructie. Serieuze en doortastende instructie in de praktijkoefeningen. Instructeur speelde goed in op mijn vaardigheden en leerpunten. Al met al leerzame dag succesvol afgesloten.

Gezellige en leerzame lessen, alles goed geregeld. Zeker aan te bevelen.

Goede, rustige uitleg en prima begeleiding!

Aanhanger rijbewijs in 1 dag. Instructeur neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Voldoende oefentijd en persoonlijke begeleiding om het rijbewijs in 1 dag te halen.

Relaxed en complete verzorging om BE rijbewijs te halen, bedankt Erik

Van A tot Z ontzorgen en zeer relaxed onderricht gekregen om BE rijbewijs te halen. Goed materiaal en goede aandacht voor Corona maatregelen. Ik volgde de duo dag opleiding welke ik iedereen kan aanraden. Super geregeld bij Verkeersschool Boensma

Leerzame en gezellige dag gehad!

Goede communicatie vooraf. Het lessen was naast leerzaam ook erg gezellig. Top rijschool!

Een vriendelijke en professionele rijschool

Ik heb hier de aanhanger cursus gevolgd, en deze wordt op een duidelijke manier overgebracht.

Prima rijschool

Ik ben voor dagcursus BE rijbewijs gegaan. Tevens heb ik een dag van te voren nog een extra les aangevraagd. Kan ik iedereen aanbevelen om wat meer vertrouwen te krijgen met de gehele combinatie. In 1x geslaagd. Erik, Johan en Henk bedankt voor jullie vriendelijke hulp.

Keurig bedrijf

Fijne dag gehad met een mooi eind resultaat. Duidelijke lessen!!

Een leuke dag gehad en geslaagd

Super fijne mensen! En leggen het allemaal goed uit. Nemen de tijd voor je ook als het even wat minder gaat!

Leerzame dag gehad

Mooie leerzame dag gehad. Bedankt daarvoor.

Spanjerstraat 9

7491MG Delden