perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag donderdag 22-03-2018 de duo dagopleiding BE gedaan.\r\nEen week lang zenuwachtig geweest voor het examen, maar dat is gelukkig nergens voor nodig geweest.\r\nIk had Johan (die ouwe) en man wat is dit een fijne instructeur. Deze man gaat zo rustig te werk en heeft een bepaalde manier van instructie geven en communicatie dat je hier zelf ook heel rustig van wordt. Vanaf het moment van dat we uit Delden wegreden was mijn spanning ook weg. Ik was samen met een andere kandidaat (duo opleiding) en de verdeling van aandacht over twee mensen was ook perfect. Het om en om laten rijden en het uitvoeren van bijzondere verrichtingen ging ook goed. Ik heb niet het idee dat de één meer reed als de ander.\r\n\r\nMijn complimenten aan Johan die ons deze dag zo heeft klaargestoomd voor het examen. Het leuke was dat Johan na een uurtje rijden al zei: “dit komt wel goed vanmiddag met jullie 2”. Deze man is de 70 al even gepasseerd maar dat zou je hem qua uiterlijk en de omgang met kandidaten niet geven, hij geniet werkelijk van waar hij mee bezig is en ik hoop dat hij dit nog vele jaren zo kan blijven doen want daar hebben toekomstige kandidaten alleen maar baat bij!\r\n\r\nMocht je kiezen voor Boensma, vraag dan zeker of je bij Johan mag rijden.\r\n\r\nJohan bedankt nogmaals ;-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer flexibel zeer klantgericht. Hebben zelf bij het CBR praktijkexamen aangevraagd dan ging het sneller. Alle medewerking is verricht hieraan, auto is geregeld plus extra les op zeer korte termijn. In 1 keer geslaagd zonder commentaar. Dikke pluim!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, af en toe wat kleine verbeterpunten maar over het algemeen ging het soepel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles geweldig geregeld. Mijn vergissing om naar de locatie van CBR te rijden ipv eerst naar de rijschool werd opgelost door mij daar op te halen met de combinatie. \r\nHeel fijn en effectief is om met een 2e persoon te lessen. Dat heb ik ook met mijn broer gedaan voor het \'gewone\' rijbewijs 25 jaar geleden. Je rijdt dan afwisselend en kunt ook leren van de andere persoon door het meekijken en meeluisteren. \r\nBij het CBR moest de uitnodigingsbrief op papier getoond worden; ik had hem alleen digitaal (via mijn mobiel) mee, maar de instructeurs nemen uit voorzorg die brieven geprint mee! Scheelde ook weer gedoe! \r\nEen dikke aanrader dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verkeersschool Boensma is een goede rijopleiding. Wat betreft de rij-instructeur Recep Uzun waar ik lessen van had gekregen ben ik zeer tevreden mee geweest. Bedankt voor alle geduld en leerzame rij-lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super dag gehad met de aanhanger! Johan de rij instructeur heeft me super goed geholpen, hij deed alles met veel geduld en rust. Het was een hele opluchting dat ik het gehaald heb en mooi om te zien dat Johan ook zo blij was!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Slechte ervaring met de BE rijles. Ik kreeg vragen van de examinator waar ik nog nooit eerder van gehoord had. Ook werden er tijdens de speciale verrichtingen dingen van mij verwacht die wij niet hadden geoefend en niks over gehoord hadden. Achteruit rijden van de ene paal naar de andere paal betekend blijkbaar binnen 1 meter precies voor de paal tot stilstand en niet ernaast! (had de instructeur van te voren wel even mogen zeggen of oefenen) en zo waren er nog wel meer dingetje. Geen aanrader wat mij betreft!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, deskundig en snel geholpen, en dat voor een zeer scherpe prijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb bij Boensma mijn auto rijbewijs gehaald

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke en fijne afhandeling van de administratie en voorzorgsmaatregelen. Op tijd begonnen aan het examen en lessen. Fijne samenwerking met de instructeur en goede en duidelijke uitleg. Ik ging voor mijn BE rijbewijs op 6-12-2017

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct, uitstekend en plezierig. Niks op aan te merken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf DUO Dagopleiding BE gedaan.\r\nInstructeur was oude rot in het vak (Johan en is boven de 70). Laat duidelijk zijn, deze man weet wat lesgeven is! Ik ben zelf instructeur/trainer in een ander vakgebied en heb dus wel een idee war ik over praat.\r\n\r\nDe opleiding is dus gedegen met veel oefenen, fouten maken en veel leren dus. Duidelijke motivatie en feedback. Je moet er echt wel voor werken maar dat loont daar in Twente. Zou je eigenlijk ook als opfriscurcus moeten doen. Factuur en betalingsverzoek komt wel voor de dienstverlening uit.\r\n\r\nGewoon doen dus.\r\n\r\nIng. Marc A

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en kundige instructeur. Veel achteruit geoefend en om 14 uur dezelfde dag afgereden en geslaagd. Oefeningen sloten perfect aan bij examen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend en zeer vriendelijk

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool. Zeer ervaren instructeur. (Ronald). Strak georganiseerd. Vooraf alles via de elektronische snelweg. Top

Spanjerstraat 9

7491MG Delden